I huset där jag bor

Nu när jag börjat mitt sunda liv har stegräknaren sett till att jag stegar, det ska gudarna veta. Jag har som mål att stega ungefär 10 000 steg om dagen, det är drygt en halv mil om dagen! Hitills denna vecka har det gått bra men ju längre hösten går ju tröttare kommer jag nog vara på att promenera.

Anyway, en del i att få mer steg är såklart att gå de fyra trapporna upp och ner till mig men det har visat sig vara ett äventyr varje gång. Det är nämligen så att i min trappa kissar folk högt och lågt. ja, mina fyra trappor är som en offentlig toalett fast utan någon egentlig toa. Vissa dagar är urinlukten som en tjock dimma, ibland bara som en liten svag bris men hur som finns lukten alltid där.

Alltså vad fan, om man väl har kommit till sin trappa kan man inte vänta med att kissa då? Kan man inte bara ta sig till dörren och låsa upp den för att sen släppa loss strålen INOMHUS! Tänk om jag kom hem till folk och kissade i deras kök, hur hade det sett ut? Eller om jag satt mig och kissat i någons brevlåda?

Nästa steg är la en bajskorv på andra våningen....

Ja, jag kan inte säga annat än folk å fä!!!

X

Kommentarer
Postat av: Linda-Sara

Hahahaha. Jag skrattar åtdin urinstinkande olycka. Men egentligen vill jag skjuta alla som urinerar in public places, för det är så jävla äckligt. Okej om man kissar bakom en buske i skogen eller i en park, men inne i stan så. Och ännu värre INOMHUS. Fy bubblan!

Postat av: Karin

Linda-sara: Ja, hur fan tänker man om man kissar inne i ett trapphus, helt sjukt ju!!Fan, jag blir så arg....

2007-09-07 @ 23:10:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback