Frossar!

Nej, verkar inte vara någon bra dag detta.

Först snurrar svenskarna till det, på fem minuter är de alla borta från medaljchansen, trist!!! Kan helt enkelt konstatera att detta icke var det svenska VMet, tyvärr. Vi kommer igen snart igen!

För det andra har jag fått frossa och fryser in i benmärgen, brrrrrr. Att jobba idag känns inte så kul, ungefär lika kul som att betala tv-licensen (alltså jag är FÖR public service men den där räkningen är alltid oläglig och på mycket pengar!). Så nu sitter jag här med mössa, vantar och diverse tröjor. Jag får jobba en stund och se om det funkar, annars får jag kanske bli sjuk på heltid.

Att bli lite ynklig tillhör ju själva grejen med att bli/vara sjuk. Jag kom på mig själv gråtandes framför en medaljutdelning. Det var så fint när amerikanska nationalsången spelades och mannen var stoltast i stan (kommer inte ihåg vad han heter men vann på 5000 tror jag). Det var rörande och några tårar föll från min kind. Verkligen inte likt mig, jag tror det var sjukdomen som talade (förylningen eller vad det nu är)....

Nej, äta bör man innan man ska jobba!

Later....

X

Kommentarer
Postat av: eremo

hur mås det vännen?
hoppas att förkylningen inte bröt ut utan att det gick åt rätt håll.
puss på buss.

Postat av: Karin

Eremo: Men vet du vad, jag mår ungefär samma, så det är ju lovande!!!Yippie, tack för omtanken!Puss på buss tebax!

2007-09-03 @ 19:07:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback