Birthday girl

Hipp hipp hurra, Karin fyller 26 år idag!!!Om inte det skulle vara nog, jag har namnsdag med, herre gud. Nu tänker ni säkert oj vilka tråkiga föräldrar som tar samma namn som dagen hon är född. Så kanske det är men jag har även en gammelfarmor som hette Jenny. Det gör det hela lite mer försvarbart anser jag! Så grattis till mig för att jag fyller år och har namnsdag!

Denna härliga ålder ska jag fira med att jobba precis hela helgen! Låter det lockande? Jag förstår om ni är riktigt avundsjuka =)

Nej, jag har redan blivit firad, igår hade jag ju kalas och även om vi var en liten skara så var vi eliten vågar jag påstå (fråga mig inte varför). Jag fick massa fina presenter och en kladdkaka bakad i mitt namn. Mycket god.

Så nu sitter jag här, klok som en bok, hörselproblem on the income (jo, på allvar, har nog en vaxpropp) och ledbesvären kommer säkert inom snar framtid.

I love getting older!

X

Kommentarer
Postat av: Linda-Sara

Okej, detta är sista gången jag säger det idag: G R A T T I S! :)

Postat av: Annavattenkanna

GRATTIS!! Nu är du närmare 50 än födseln.. Det du. Hoppas att du får en super trevlig födelsedag. Jag sitter här och väntar på maginfluensan. Jonte hade den i måndags och maken igår. Bara den inte kommer när jag jobbar natten i morgon...
Dutt på dig..

2007-10-06 @ 16:00:17
Postat av: Ny

Grattis:)

2007-10-06 @ 16:00:33
URL: http://ny1984.blogg.se/
Postat av: Anna

Grattis sötnos!!!

2007-10-06 @ 18:55:58
Postat av: Karin

Alla. Tackar tackar...gammal och vis

2007-10-07 @ 20:11:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback