Vad är felet på Dalarna?

Ja, då ska jag sammanfatta min Sälenresa 2007. Det har varit en väldigt trevlig resa med mycket lågt tempo och vila...Här kommer några av favoriterna!!!

BRA

*
De två skiddagarna jag fick, gud vad härligt det är att åka längd, jag hade grymt gliiiiiiid (förutom på expedition nordpolen men vem fan hade glid då) och jag susade fram i backarna som värsta Gunde. Träninsgvärken efter va ganska god med, hihi!

* Maten, umgänget, bastun, lite gott vin, tempot och att bara komma ifrån storstaden...

* Vår 2 temalåtar blev Cara mia och Jag vill ha en synt farsan. Det var mycket dansande till dessa låtar vill jag lova! Finns inget dansgäng som gör Jag vill ha en synt farsan än oss, jävlar vilken feeling!

* Har man inte tur i kärlek har man tur i spel sägs det. Kan nog stämma...vi spelade Yatzy, Buzz och Singstar mest hela tiden. Jag var om jag får säga det själv grym i det mesta. Jag vann titt som tätt (inte riktigt hela tiden dock) men jag fick de flesta yatzyn (3 av tre möjliga), vann Sälen 2007s musikBuzz tävling...ja, så det är ju kul. Om man inte har det ena får man vara glad att det andra finns. Tur i spel är min thing!

* Ja, det hade ju varit tö.Det märktes i spåren som var väldigt isiga. Jag och K bestämde oss för att ta en liten skogstur hem på skidorna. Ja, det var festligt, tänk er själva att köra i ett långt isigt spår (som är fem olika spår) i nedförsbacke, haha. Vi låg nog mer i spåren än åkte. Även om det gjorde ont och man ramlade hela tiden var det fruktansvärt kul, vi skrattade nästan så vi kissade på oss...

ANUS

*
Vår expedition nordpolen var inte så skoj. Vi åkte skidor i motvind som nästan kan kallas stormstyrka, i nedförsbackarna var man tvungen att staka för att röra på sig. Jag gjorde det på ren vilja och fick tänka på värmestugan hela tiden där det fans varm dricka och föda...ibland undrar jag varför man ska envisas med saker?

* Lite för lite snö första dagen, vi var alla lite lätt oroade men sen kom den som ett brev på posten....

FRÅGOR

* Vad fan är felet på Dalarna? Vi tänkte att vi skulle ha en liten tävling och räkna Roadkills på vägen. Efter ett tag märkte vi att man skulle kunna räkna julpynt som fortfarande var framme då det blev för mörkt för roadkills ...när vi kom till Dalarna hade vi räknat till 15 julstjärnor, adventsljusstakar och annat jul tjafs. Rätt mycket tyckte vi med tanke på att julen plockades undan för några månader sen...men när vi kommit in genom Dalarnas portar slog helvetet lös...allt som allt räknande vi ihop 50 julpynt!!!Det är ju helt sjukt!!!Okej, att det är kallare i Dalarna än här men man kan la plocka bort sitt jäkla pynt!Sen var det kanske några skidstugor och de får såklart dispens men ni andra, fy skäms!!!!

Kort kommer lite längre fram i veckan,det lovar jag!Det här är några av godbitarna, vara många flera....Dags att jobba, nu är man tillbaka i vardagen, lite trist men gott...har flängt lite väl mycket på sistone!

X

Kommentarer
Postat av: Linda-Sara

Låter som är härlig semester stumpan! Ja, Göttlaborg suger pung ibland, men när solen skiner finns det inget annat. Här i Norrbotten snöar de för fullt. Tokerier!
Kram kram.

Postat av: Kajin

Ha ha! Ja.. då sitter man på sin kontorstol igen då efter en grym Sälenresa! Jag undrar bara vad det är för väder man har kommit hem till.. Från ett vinterlandskap taget ur en saga, till ett slaskigt o blåsigt väst-Sverige.. men för att hålla humöret uppe, tar jag mig en syntpaus, det hjälper :) Kramis
Ps. Min kära vän Ducky hälsar o tackar att hon har det bra hemma, du behöver inte oroa dig :)

2007-03-19 @ 12:03:42
Postat av: Karin

Linda-Sara: Ja, visst är Götet gott när solen skiner..men nu känns det som det bara är regn och rusk!Hoppas du har det bra på din holiday...hoppas vi ses på lördag ivf!

Kajin: Skönt att höra att Ducky mår bra, har varit lite oroad!Det är riktigt trist att va hemma men nu är det snart sommar och semester, haha!Gott mos!Synten åker fram då och då, hur gott som helst...kram!

2007-03-19 @ 22:40:58
Postat av: Kjartanolivia

Excellent site.

2009-06-29 @ 08:16:00
URL: http://kjartanolivia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback