Klump i magen

Igår var en skum kväll, jag och min stora mun säger jag bara. Den kan ställa till det och igår var min mun (observera inte jag, utan bara min mun) i sitt essä. Jag önskar att jag kunde tänka lite innan jag pratade ibland....men sådan är jag, ingen ursäkt utan bara svårt att göra något åt många gånger. Festen var trevlig och sen blev det utgång och då blev det bara konstigt. Jag var glad, lullig, ledsen och trött på en och samma gång. I tidigare inlägg skrev jag att afrot var borta, gissa vem som försvann igår igen?Hon har varit borta två gånger på en dag, det ni!Hon återfanns dock  men då hade jag och det djupa vattnet letat land och rike runt efter ett stort afro. Vi gick verkligen fram och tillbaka, upp, ner, sidled och gud vet vad men när hon ringde fanns det en mycket god förklaring till hennes försvinnande.  

Hur som helst, nu har jag en klump i magen, hoppas att det kommer bli bättre, ett samtal är ett måste för att bli av med detta...då kan jag få svar på det som maler i mig.

Dagens tips!! Umgås inte med någon du tyyyyp gillar om personen i fråga är väldigt nykter och du själv är lite för lullig. Det kan bli dumt....fråga mig =) som sagt var, me and my big mouth...

X

Kommentarer
Postat av: Afrikanen

Glöm inte att jag tycker om dig!

2007-03-04 @ 18:34:52
Postat av: Karin

Afrikanen: jag tycker ju om dig med, även om du försvinner mest hela tiden...hihi!Kram

2007-03-04 @ 21:29:12
Postat av: Linda-Sara

Oh no, låter som fylleångest du... Stämmer det?

Postat av: Karin

Linda-sara: Ja, eller något i det slaget, haha...var inte bara sådan ångest utan annan ångest med, hihi...herregud säger jag!Jag e bra knäpp!

2007-03-05 @ 05:48:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback