Jag,åldersnoja?Neeeeej

Varit hemma hos M och ätit Thaimat och kollat på the destruction från igår, haha...vilket slagfält det såg ut som, så det var bara städa lite innan man fick äta. Fick och gosa lite med E som var på toppenhumör!Samtalet fick jag också avklarat, känns bättre och nu får vi se var skutan tar oss. För vem kan egentligen segla förutan vind och vem kan ro utan åror?

Jag har drabbats av ålderdsnoja och det med råge. Allt jag gör relaterar jag till ålder och jag har lite svårt att smälta att jag blivit så "gammal" så fort, det finns en stor faktor till detta njoande som jag vill hålla för mig själv men det är lustigt. Vet inte varför jag oroar mig så, för i sinnet är jag inte äldre än 8 och jag ser ju ut som en 18 åring. Igår hem på bussen satt det en kille mittemot oss och vi frågade vem han tyckte såg äldst ut av oss. Killen pekade inte på mig. Han trodde inte att jag var en dag äldre än 18, haha....Jag har aldrig pratat så mycket ålder som jag gör heller, det ältas i allt.

Ja, det är kul ivf,kanske är det en liten kris som gör att jag tycker det är svårt att vara 25 (26 to be), eller hey, jag vet inte.  Kanske ska man bara njuta av att vara 25 och inte tänka på det som varit eller det som kommer...det är ju trots allt en rätt käck och trevlig ålder, för yngre vill jag inte bli och inte äldre heller, så vad är egentligen mitt nojande för kan man undra?
 
Ja, jag vet rakt inte....men noja det gör jag, så nu ska jag kolla efter rynkor och fundera över hur jag var som 20 åring, de kan vara svåra att förstå ibland =)

God natt

X


Kommentarer
Postat av: eremo

I lördags skulle jag o Eva på Björnstugan och jag insåg strax innan entrén att jag hade mitt körkort kvar hemma. Jag vet ju att jag är 25 lixom. Iaf så förklarade jag för vakten att kortet låg hemma, då svarade han: "Ja med dig är det ingen fara, men jag vill se id på henne här." Han syftade på Eva. Jag ser alltså gammal ut?
Gah!
Nä men jag bestämmer att det var som så att han tänkte att om Eva hade åldern inne så var vi säkert jämngamla. Hehe.

Postat av: Karin

Eremo: Toka, haha...Det är rätt inställning,klart det var det andra alternativet, inte för att du ser gammal ut ju,vacker som en nyutslagen ros...det är knäckande att folk tror man är yngre än 20 som i mitt fall...hihi!

2007-03-05 @ 21:34:36
Postat av: Karin

Eremo: Toka, haha...Det är rätt inställning,klart det var det andra alternativet, inte för att du ser gammal ut ju,vacker som en nyutslagen ros...det är knäckande att folk tror man är yngre än 20 som i mitt fall...hihi!

2007-03-05 @ 21:34:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback