Gammal som gatan var namnet!

Letat i timtals efter mitt lypsyl eftersom jag har så jävla torra läppar. Jag har verkligen letat överallt, hade det på bussen hem från jobbet. Gav upp efter ett tag och använde det gamla hemska salivtricket då det är bättre än läppglans på irriterade läppar =) MEN vet ni vad, när jag skulle ta av min hoodie som jag haft på mig föll Lypsylet ut ur min ficka. Herre gud, vet inte varför det gick så fort men ålderdomen har verkligen satt sina spår....Både glömsk och stundtals disorienterad (på 25 kvm). Inte bra...

Dags att sussa, sista natten med min hocketfrilly frill, imorgon är den ett minne blott. Good bye säger jag med ett nervöst skratt!Så nattis nattis!

X

Kommentarer
Postat av: fanny

Det där med borttappade lypsyl känner jag igen. De försvinner jämt och ständigt och man finner de på de mest märkvärdiga ställen...

Postat av: Konstapeln

Hello darling!!
Du är inte ensam om att vara hög på sol, fantastiskt väder man blir glad så fort man vaknar.
Vad kul med frissan i morgon. Jag vill ha bild!! Hoppas du blir nöjd o slipper gå med mössa de närmsta dagarna, har för mig att det hänt tidigare...Hahahaha. Puss!!!

2007-03-27 @ 22:15:38
Postat av: Karin

Fanny: Ja, hihi. Visst är det tokigt. De är iofs rätt små och lätt att tappa bort, det skyller jag på ivf =)

Konstapeln: Ja, high on sun är det nya begreppet, ska introducera det på jobbet!Du ska allt få se mitt hår, även om jag säkert kommer va missnöjd...du känner ju mig, haha!Mössan blir med!Kram!

2007-03-28 @ 09:12:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback