The blogg is taking over my life

Inatt drömde jag en riktigt verklig dröm. Min Au-pair familj ringde och frågade om jag vill komma tillbaka, vilket jag snabbt gjorde. Jag lämnade min lägenhet här i ghettot, sket i mitt jobb och bara stack utan att säga något till någon. Familjen jag jobbade i var sig lik, bodde bara i ett annat hus i London och barnen hade blivit lite större. Jag kände mig lite taskig för att jag stuckit och lämnat alla hemma utan att säga något. Det som oroade mig mest var dock  BLOGGEN!!!

Jag tänkte : Shit, nu kommer jag inte kunna blogga när jag vill, jag har ingen egen dator (när jag bodde där brukade jag sitta på förmiddagarna en liten stund och kolla mailen kanske varannan dag). 

Hmmm, ännu ett bevis på hur osunt det är att skaffa sig en blogg. Bloggen infiltrerar mina drömmar och försöker hävda hur viktig den är.... Snart är det jag och bloggen som står vid altaret!

En helg av jobb, så ska bege mig snartare än snart =) Tjingeling!

X

Kommentarer
Postat av: Moster

Det är väl bra.... förstq steget att se att man har en beroendeproblematik är att se att något tagit över livet.... Haha Karin. Du kommer väl i alla fall i tid till jobbet.

Postat av: Johanna

Boggade lite på ditt långa inlägg nyss... Så här nöjer jag mig med att skriva -heja Svergie för kung o fosterland! trevlig lördag!

2007-06-02 @ 17:06:24
Postat av: Linda-Sara

Asch, schyst att ha en trogen följseslagare iaf. You are never alone. :)

2007-06-02 @ 18:07:03
URL: http://kallfront.blogg.se
Postat av: Karin

Moster: Haha, ja detta borde ju jagom någon veta då det är det jag jobbar med!Jag kommer alltid i tid till jobbet...än så länge, hehe....
Johanna: heja heja!!!
Linda-sara: Ja, Im never alone, jag har alltid min blogg att lita på!

2007-06-02 @ 18:38:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback