R.I.P Dirty D

Nu är Klassy K inhandlad och det gick bra och det känns bra även om jag och Dirty D har haft en god relation den sista tiden. Hej då Dirty D, välkommen Klassy K =)

Dirty D fungerar finemang förutom att han behöver nya påsar och är allmänt klumpig. Jag har ärvt den från originalet Dirty D som i sin tur har ärvt den från sin mor så varför sluta med en sån fin ärvningskedja!?! Om det är någon annan som vill fortsätta denna här fina traditionen säg till. Han finns att hämta här hos mig och skulle bli mycket glad att få ett nytt hem =) (Hey, U can´t blame a girl for trying).

Jag fick också med mig en het DVD som jag har valt att kalla Gemini. Han är En DVDs motsvarighet till den mänskliga pinuppan Fabio. Gemini (Jäminaj som det uttalas) passar perfekt i den ännu hetare TV bänken Flärke där han bor. Gemini gillar lugna hemmakvällar, långa skogspromenader och ta ett glas vin på tu man hand, kan det bli bättre? Ladies, he´s mine!!!



Ikväll ska jag kolla på min nya heta DVD och dammsuga mest hela tiden (Ja, jag har ett liv även fast jag fotograferar dammsugare men när det är ebb i livet får man spexa till det på egen hand).

X

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback