Gubbe hit och gubbe dit

På mitt jobb vet man riktigt aldrig vad som händer. idag bestämde vi oss för att dra iväg och plocka jordgubbar. Det var inte igår vill jag lova och det var lika jobbigt som jag kom ihåg det som, haha. Det är svårt att inte få ont i ryggen och när åldern börjar göra sig påmind är det ännu värre =)

Vi kom på några grymt bra idéer gällande självplock, here they are: 

1.  Man borde få väga in sig när man kommer, sen får man väga ut sig och betala för de Hekton (eventuellt kilon) som man gått upp. För det måste ju bli ett jäkla svinn på jordgubbar som folk äter i landet. Den som säger att den inte proppar i sig gubbar när de plockar ljuger. När vi kom tillbaka, hade betalat och packade in miljarder lite gubbar i bilen fick jag frågan:

Karin blöder du om läppen?

...Jag hade såklart halva jordgubbslandet runt munnen, Oops!Jag ska försöka vara något föredöme om hur man beter sig ute i den stora världen, det går sådär =) Jag drog då till med svaret:

Jag vill illustrera hur man INTE ska göra, det här är en kriminell handling och kan kallas stöld, så gör inte så här. Då kan man råka illa ut (Ja jag sa det men med mycket humor)

2. Vi tänkte också på den briljanta idén att ta med sig en kanna mjölk och lite socker så kan man äta direkt i landet. Sparar tid, disk och andra onödigheter!Sen behöver man inte betala heller utan mölar in en hel massa när personalen är upptagen med annat, häller mjölk och socker direkt i munnen....MMmmmmmmmmmmm!

Vad säger ni om den idén?

X

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback