Silverfiskarna tar över!!!!

Inatt drömde jag att jag hade silverfiskar eller något liknande i mina öron. Jag kände lite hur det killa i öronen petade lite lätt i örat, då kom de. Usch, det var mycket skrämmande. Om jag nu ska drömtyda själv så tror jag att drömmen betydde att om jag inte får my ass till att städa snart kommer silverfiskarna flytta in i mina öron snart...hmmmmm, det vill jag ju inte för det var ytterst traumatiskt om ni frågar mig.

Städ- och tvättdag idag kanske?Jag har redan diskat, tvättiden är bokad så nu ska jag bara förvarna Classy K att det ska dammsugas idag. Jag är hetare än ett strykjärn och mer på hugget  än en huggorm idag!

Först ska jag dock spinnilura lite och sen följer ett pass Core. Är Stelbent som en sjörövare efter gårdagens flax men det är bara påt igen!Då jag nästa vecka ska åka på sjöslag i Halmstad måste jag vara fysiskt förberedd för de prövningar som komma skall, vi vet alla hur en kväll i Halmstad kan se ut  =)

X

Kommentarer
Postat av: sara

Fysiskt förberedd inför halmstad? Vad är det egentligen som kommer att hända på måndag..jag blir lite nervös.. Sjöslag, hmmm...

2007-07-13 @ 12:29:07
Postat av: Karin

Sara: hehe, ja du vet aldrig vad som händer i halmstad så bäst att vara i god fysisk form tänker jag...sjöslag på land, eller nåt, hihi....

2007-07-14 @ 11:11:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback