Måns+Liseberg=sant

Idag har det sannerligen hänt mycket, det är nästan lite för mycket att ta in på en och samma gång men jag ska dela med mig. Följande har hänt:

1. Jag bevittnade när ett medelålderspar slätade av varandra på bussen. Att de var medelålders spelar kanske ingen roll men det var mer lustigt för det är inte ofta man ser people that age all over eachother (de var la runt 40-45). Det var som om de hade förspel på bussen.  Jag tillhör den där kategorin som tycker att public affection över lag ska vara med restrikationer men no no, de hånglade på och smekte varandra som aldrig förr. Kul att kärleken blomstrar i alla åldrar säger jag. Sen är jag mycket glad att jag hade solglasögon, jag kunde glo precis hur mycket som helst =)

2. Ja, jag fick vara på Liseberg och bevittna denna härliga afton med strålande solsken och framförallt Måns. Ja, Måns har blivit som en grej i vårat lilla gäng, vi gillar Måns väldigt mycket. Vi hade till och med fått sittplatser, så vi satt så bra med alla russinen. Allsång, Lottas skämt och allt vad det innebär var lika kul som vanligt. Sen var ju Måns en riktig heting i sina fina vita jeans och sina små söta körkillar. Ja, han är sannerligen en entertainer den mannen (eller killen). Mycket rolig kväll. Fick till å med höra Cara Mia två gånger efter påtryckningar =). Det var även ett sjukt roligt framträdande av en grupp gubar som kallade sig Rytmgubbarna. De hade värsta dräkterna på sig och dansade till någon gammal Elvis låt, ja herre gud, tårarna sprutade på vissa. De var riktigt söta de med!Men kanske en sån där sak man måste uppleva, hihi!

Nu kan man verkligen gå och lägga sig glad och belåten över en sån fin och solig dag med skojsigheter!

God natt!

X

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback