Hit, dit, överallt, uppe och nere!

Hej Hej lilla vanten. Jag och min vän afrot skulle testa ett nytt pass idag, beskrivningen På Sportlifes hemsida var som följande:

"Mage Rumpa Lår (MRL)
En rolig och annorlunda klass där Du tränar både kondition och styrka! Passet är uppbyggt i intervaller, först kondition därefter styrka för mage, rumpa och lår. Enkla men effektiva övningar!"

UP MY ASS!!!

Haha, det måste var årets skämt att se lilla mig skutta omkring där. Jag går inte under namnet Karin Kordination och när det stod enkla övningar tänkte att det är ju perfekt. Det är nämligen mage, rumpa och lår jag behöver träna. Det var sannerligen inga enkla övningar. Jag var som en förvirrad vante som sprattlade omkring i salen. För det första var det diverse hjälmedel såsom en stepbräda, gummisnoddar och hantlar. Sen skulle man sätta ihop någon kombination. Vi var precis överallt, skuttade,höger, vänster, hoppade, klappade, upp, ner, sidan, hoppla hoppla....

Måste varit en syn att se mig, för jag var liksom inte riktigt med. När alla andra gick vänster, då gick jag höger, haha...men tränad är jag!!!Jag är sjukt gott groggy i ben och mage.Det är jobbigt även om man fattar noll. När styrkan kom var jag glad, då hade jag en ärlig chans att vara med!Jag tänker ge det en chans till i framtiden, tror det handlar om vana...och skutta omkring som ett kreatur med galna ko sjukan kräver övning!HEPP HEPP!Imorgon blir det spinning, den gamla Bettan kan jag åtminstone =)

Regnet står som spön i backen här, jag har hyrt en film och ska gotta mig lite här hemma....mmmmmmm!

X

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback