Darth Vader i hamsterhjulet

Det går runt så mycket i mitt huvud just nu. Jag är inte mig själv och jag vet precis vad det beror på. Min stresskörtel har redan börjat producera stress i stora mängder, då menar jag ubermycket. Mitt huvud går på högvarv både dag och natt. Det är fruktansvärt frustrerande och jag gör verkligen allt för att inte falla tillbaka i gamla vanor och mönster. Det här känns som en stor battle för mig, lite som Luke Skywalker mot Darth Vader men utgången är redan klar. Jag brukar säga att jag är en hamster och det är nu hamstern i mig börjar visa sig. Jag springer runt i det där jävla hjulet, runt runt runt och runt! Jag ska behålla lugnt, det ska jag om det så är det sista jag gör!!!Jag ska inte tappa hoppet utan TRO PÅ MIG SJÄLV!!!! Satan i gatan att jag ska...

Även i allt kaos där uppe i hjärnkontoret så kommer jag framtill ett och annat klokt. Så något valuta får jag för att ha en snurrig tid i huvudet!

Sen är det söndag med, fan söndagar suger...

Ska lägga mig och försöka att inte fundera så satans massa!Det är ju lite av en sport med!

X


Kommentarer
Postat av: Stina

Du kommer att klara av det!! Jag tror på dig, du är en stark tjej... Det vet du också!!! Kram

2007-07-29 @ 20:45:02
Postat av: eremo

jag håller alla leder och msukler jag har. kommer bli satans jobbigt så jag hoppas att det är över snarre.
kyss

Postat av: Karin

Stina: ja, hmmm...vi får se, jag vill tro på mig själv men jäklar vad det tar emot nu, allt som har med detta att göra suger =)Men helgen blir kul ivf!!!
Eremo: Ja, hoppas jag med,hihi!Kram

2007-07-30 @ 12:29:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback