Är du en nöt?

Alltså hallihallllååååååå!

Det ringer en massa nötter hem till mig och vill sälja en massa prylar hit och dit. Det är försäkringar, abonenmang, bredband, telefoni, strumpor, böcker, tidningar och gud vet vad. Jag brukar alltid vara snäll och artig mot dessa stackare då jag bara kan tänka mig vilket trist jobb de har. Ibland lyssnar jag till och med på allt deras snick snack men idag hade jag bara ingen lust att lyssna när jag vet att jag är så osugen. Fuck vad irri jag blir när de vägrar ge sig när man säger att man inte är intresserad. Han jag pratade med blev helt otrevlig och hävdade att jag visst var intresserad av deras erbjudande. NEJ, NEJ och åter NEJ! Jag vet la fan själv om jag är intresserad eller inte.  Ska andra människor ta det beslutet i mitt ställe kan det lätt bli cirkus, hihi!Tänk om en annan skulle bli otrevlig för saker och ting inte blir som planerat på jobbet, då skulle jag vara otrevlig mest hela tiden!

Om man nu valt att sitta i telefonjäveln och ringa upp människor får man fan vara trevlig och det med basta!Tror nog det kan vara dags för Nix snart!!!

Förövrigt är jag sjukligt trött men glad för idag såg jag solen. Det finns alltså hopp!!Solen har visat sig i Götet och har således inte lämnat in, tack Televerket!

Internt till Jo-flow, läs
detta och ta det lugnt. Jag vill inte att något ska hända dig, puss min lilla söta säl!

X


Kommentarer
Postat av: Linda-Sara

Till mig ringer ingen alls, så jag tror minsann att jag ska säga upp min telefon. Det är bara puckon som ringt fel som slår mitt nummer.

Postat av: sara

Skaffa nix! Det tar lite tid innan allt kommer igång men till sist slutar dom dumma företagen upp med att ringa och trakassera dig, det är väl värt väntan...

2007-07-10 @ 10:35:54
Postat av: Karin

Linda-sara: Hihi, men då kan jag be de ringa till dig istället, så får du några fler som ringer dig, låter det bra?
Sara: ja, jag kan allt tänka mig det, så slipper man blir störd i allt man gör!

2007-07-10 @ 12:47:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback