Tokeri tokera, världen är bra!

Ja, det är så tokigt detta. Nu är jag hemma hos mina päron i Örebro, tågen gick inte från Sunne och kommer inte heller gå till Götet på hela kvällen. Så jag är stuck here. Har bokat om biljetten tills imorgon bitti, får hoppas att allt lugnat ned sig till dess och att jag komma hem då!Har både körlektion och jobb imorgon. Så imorgon måste jag vara hemma!

Ja, nu till Sunne. Sunne har varit helroligt. Lillebrors vernissage var en mycket lyckad tillställning, jag var stolt som få. Sen måste jag ju tillägga att två av tre tavlor som bror gjort såldes, ingen annan av de 16 eleverna sålde något. TOK!Sen var det gott mos att mysa med päronen och min andra bror.

På kvällen blev det fest, jag och min riesling hade det mycket trevligt. Det blev bara två glas och sen beskådade jag eländet hos de andra, haha. Det var en fest som hette duga med rivna gardinstänger, dans och huga huga fäbodstuga!Var jättetrevligt att snacka med brors klasskamrater och såklart umgås med bröderna.

Sen ännu en gång visade det sig att världen är bra liten. Jag satt och pratade med en tjej som frågade vad jag gjorde, jag sa att jag var socionom och pluggat i Götet. Hon sa att hon hade en gammal vän som pluggat till socionom. Hon sa hans namn och det var en av mina kompisar från Götet!!!Vi har umgåtts hur mycket som helst under studietiden och känner varandra bra!Jag har till och med varit sugen på honom!Så vi var ju tvungna att ringa honom och tjöta lite. Var så kul och som sagt var, världen är bra liten!

Så helgen i Sunne har varit helt kanon!

Nej, nu ska jag äta och ta det lugnt med familjen min!

Kram i stormen!

X

Kommentarer
Postat av: Linda

Det låter ju som en trevlig helg! Och nu får du ju passa på att bonuskramas med mammsen och pappsen lite, eftersom du är stuck i Öret ändå. Yay! :D

Postat av: Karin

Linda: jaaaa, kramas fick jag, det var gott mos!

2007-01-15 @ 19:45:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback