Dagens lärdom

Idag har jag lärt mig dessa saker, eller ivf reflekterat över de:

*Jag ska tro på mig själv mycket mer, jag kan mer än jag ibland tycks tro!!!(framförallt när det gäller min bilkörning, jag har förövrigt varit jätteduktig idag, fyra timmar teoriplugg,huga!)

* Man kan inte vara bäst på allt, det finns något som heter good enough. Sänka kraven gör det enklare för alla inblandade parter framförallt myself!

*Det är himla gott med lax, mums filibaba!

* Att jobba kväll är lugnt som en filbunke...en filbunke på lugnt vatten

*Att ha sovmorgon ökar livskvalitén avsevärt! (har inte haft någon på tre dagar och är redan trött, men på lördag!Då ni!)

Tjingeling!

X

Kommentarer
Postat av: Linda

Det var kloka lärdomar Karran, gött :)

Postat av: Johanna

Dessa visdomsord satt som foten i strumpan... Ska försöka ta mig till dom och tänka på dom när jag möter svårigheter. Och grejen med Magnus är den att karln har messat mig igen. Att han vågar efter att jag klar gjorde vad jag tyckte om vårt "förhållande". Jag skriver inge mer nu men jag grubblar vill jag lova för nu har jag det där förbaskade nummret i min telefonbok igen. Det som tog typ 7 månader att ta bort. Vi får snarra när du är ledig. Fast jag vet ju vad jag borde svara på hans mess egentligen, men jag har inte riktigt gjort det...Pussi

2007-01-09 @ 19:52:50
Postat av: Karin

Linda:Ibland så, hihi. Jag får till det ibland!

Johanna:ja, vi får ta det där off-blogg men ja, du vet vad du ska göra kvinna!karln ska bort bort bort!Svara inte om du svarar skriv bara sluta höra av dig nöt!karlar...=)

2007-01-09 @ 22:33:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback