I denna ljuva vintertid

Packar just nu till min hemresa över julen. Jag ska jobba inatt sen åker jag direkt till kära Örebro!!! Som vanligt har jag packat  alldeles för mycket men nu har jag förlikat mig med att jag är obotlig packare =) Sen har jag vänner som är värre, jag nämner inga namn men ni vet vilka ni är storpackare. Att någon är värre än en själv gör mig lite lugnare, hihi.

Att åka hem känns jätteskönt, har trappat ned och känner att min kropp är påväg ner i "jul läge". Har aldrig varit en fan av jul men nu när vi är hemma och firar känns det mycket trevligare. Ingen hets att åka, ingen hets att behöva umgås med släkt som man inte gillar (ni hörde mig!) och hela den biten. Denna jul blir det verkligen så soft med familjen och min moster och morbror med kusiner (lugn moster, er familj är en mycket trevlig en). Så det kommer bli trevligt!

I år ska vi bara köpa en present, jag har fått pappa på min lott och det är klappat och klart så ingen julklappspress heller. Min lillebror fyller visserligen år på lördag så det måste jag styra med. Är lite oroad, för min lillebror ska köpa till mig. Sista budet jag hörde var att han skulle köpa hundfoder för hela slanten, med min lilla söta bror vet man faktiskt aldrig, haha! Så det blir spännande!

Vad har ni för planer för den röde tiden? Någon som vill dela med sig av sina  kommande julbravader?

Nej, dags att packa ihop den här affären som jag bor i och hinna med en snabb gos med E och M innan jobbet!

Ps. Styr upp lite snö i Örebro nu du som är ansvarig! Ds.

X

Kommentarer
Postat av: eremo

Fan vad det later nice babe!!!
Jag ar faktiskt lite avis pa dig.
Langtar hem till min familj.

Puss o kram

Postat av: ny

här är det jobb hela julhelgen! men de e lika skönt de=) kan rikta snökanonerna mot örebro imorgon så får vi hoppas att gud pustar till lite!

2007-12-20 @ 21:50:58
URL: http://ny1984.blogg.se
Postat av: Karin

Eremo: Sluta nu, du är i Thailand, vad ska du vara avis på? Jag byter gärna, hihi...

Ny: Ja, jobba på ett och två!Du får tänka på pengarna som är välbehövliga till bilen och annat!Jag räknar med snö nu när jag vet att du har makt över snökanoner, hihi!

2007-12-20 @ 22:30:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback