Jag ser ljuset Jonathan...

Ännu en nära döden upplevelse på gymet, märks att jag inte tränat på länge. Det var lite för mycket dunka dunka på detta pass för min smak så ska nog testa ett annat pass nästa gång.  Min vad började krampa efter en halvtimme och jag trodde jag skulle ramla av cykeln. Så resten av passet fick jag cykla med en halvkramp på vänster sida, vilket gjorde allt väldigt mycket mer komplicerat...upp, ner, fram, tillbaka..jag och min cykel var överallt kändes det som. Jävlar vad jag cyklade!!!Jag var som en frustande tjur och trodde ett tag att den stillastående cykeln skulle fara iväg, hihi...så fick ut lite ilska men tror helt enkelt att denna måndag inte är min dag, imorgon när jag vaknar är det förhoppningvis lite roligare att vara Karin!

En sak som är rolig är ivf att jag lagade en supersnabb och god wok precis med lite quorn, grönsaker och kokosmjölk...hade iofs kunnat äta bajs och det hade varit gott, när man har tränat är det mesta gott men jag ska glädjas åt det lilla idag!Hepp hepp....kissnödig som en ål är man med efter allt vattenpimplande, tokeri tokera!Nu är det slut svamlat...

... förresten, Jeltsin, bless him. Han var trots sina alkoholproblem en go gubbe så jag säger rest in peace mate!

Over and out, god natt!

X

Kommentarer
Postat av: Konstapeln

Hej Darling!! Hoppas din tisdag blir en bra dag. Jag har just skrivit klart ansökan till götet så nu ber vi böner... Pulli Läppinen!!
Samtal snarast, åker till Jokkmokk på torsdag, jag säger bara herregud.
Puss på dig min älskling

2007-04-23 @ 23:33:58
Postat av: Karin

Konstapeln: Yippie, det gjorde rätt i och jag ska prata med Telvinken imorgon för besked om eventuell hjälp =) Det firrar vi!Huvudsaken är att du ska komma hit och då kan vi leka jämt ju!Jokkmokk, herregud, vad kul och seriöst!Jag ringer imorgon...Puss och u made my day!

2007-04-24 @ 09:09:55
Postat av: Rayanmarlen

Greetings! The excellent site, has especially liked design. Thanks.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback