Im rich bitch!

När jag fyllde 25 fick jag en rese nasse av min vän J, det har alltså inget med nazism att göra utan det är en söt liten nöff nöff som man sparar pengar i. Idag räknade jag min förmögenhet

303 kronor, Australien biljetten ska bokas imorgon, Yihhhaaaaaaaaa...hehe....

Asnöjd är jag, till sommaren har jag en tur och retur resa till Gränna om jag sparar i den här takten!

Stabilt läge....

X

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag gillar inte personen jag håller på att bli... Jag är en sur käring pga att jag har ont i ryggen o problem med knät... Jag får ingen hjälp med ryggen och det hjälpte inte så mkt att jag gick till en kiropraktor. Jag går på smärtstillande för jämnan och är på dåligt humör... Klarar heller inte av att inte träna eftersom att det inte ligger i min natur att inte göra det. Jag bävar för beach säsongen o mitt självförtoende är som bort blåst. Som sagt så är jag en bitter haga som snart inte ens orkar höra mina egna tankar, så jag fattar om snart inte min omgivning orkar med mig.

2007-04-16 @ 19:09:09
Postat av: Karin

Johanna: Hihi, ska inte skratta mitt i ditt elände men visst känns det lite bättre att skriva av sig det hela?Skaffa en blogg, då får man spy ur sig en hel massa!Alla i din omgivning klarar med dig,annars är de inga bra vänner... alla går igenom svackor och även för dig kommer det bli bättre det vill jag lova. Snart kommer du hit till Götet och kan få lite andra tankar, det tror jag gör dig gott!Ryggen e ju torrt men va fan, det e bara fortsätta be om hjälp, snart inser någon hur allvarligt det e!!!KRAM babes!!!

2007-04-16 @ 20:12:26
Postat av: Linda-Sara

Gött, massa stålars. Jag hänger med till Oz om du hittar en biljett för 303 bagis. :)

Postat av: Karin

Linda-sara: Ja, lätt jag letar som fan efter en go biljett!Hihi, och du ska givetvis med!

2007-04-18 @ 07:36:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback