En Mcvår tack!

Gräset är grönt, körsbärsträden är i blom, Björken är på väg att slå ut, vitsipporna pryder hela backar, maskrosorna börjar ploppa upp och solen smeker oss med sina  varma strålar...
 
Detta mina vänner är VÅR!!!!Idag kom det till mig och there is no going back, det är motherfucking vår in the air!Vår är förövrigt min favorit årstid, man blir så kåt på livet (ur alla aspekter) och hela svenska folket lever upp!

Inte nog med detta, jag jobbar med världens ängel. Idag fick jag ett astufft dödskalle linne för att jag bytt min semester med en kollega. Hon ville ha tidig semester som jag fått och då jag inte gjort några planer än så bytte ju jag (hon hade någon resa hon gärna ville åka på med hela familjen, tjocka släkten med påhäng). Gulligt eller hur?Ett tack hade räckt men jag fick ett sånt sött paket!

Och som om det inte var nog med det med, jag har fått en porttelefon, tokigt va?Den är vit och fin...så om ett tag kan ni komma förbi och ringa på porten så kan jag öppna från mig, kul va?Här i ghettot händer det saker!Får bara se hur länge den kommer fungera innan the wild kids of Backa slår sönder den vid porten!Min porttelefon i min lägenhet kan de fetglömma att de rör!

Appropå dagar man gillar och icke gillar, jag måste bara säga att jag diggar onsdagar, det är min nya favvo dag,hehe...

X

Kommentarer
Postat av: sara

Onsdagar kan alltså vara med på dagar som får finnas-listan? Det går jag med på, speciellt onsdagar som den här, fint väder och shopping..det blir inte bättre!

2007-04-25 @ 19:02:32
Postat av: Karin

Sara: Ja, onsdagar är med över finans dagar tillsammans med fredag och lördag. Onsdagar rules...

2007-04-26 @ 09:34:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback