En god idé?

Att vara uppe sent, dansa loss med vännerna som man inte sett på evigheter och promenera hem sent med lillebror är kul. Jag och min lillebror fick många viktiga ämnen diskuterade. han kände sig blåst av storasystern som så snällt lovat att vi skulle åka taxi och ja, storasystern skulle betala. Fast när den stora stora systern såg taxikön så insåg hon att en frisk härlig promenad skulle göra gott för familjen...inte ens lillebrors gnäll om att han fick skavsår av jeansen bet!Jag travade på i högsta fart!Bilden av en säng drev mig...

Dock är det inte lika skoj när klockan ringer strax före åtta, nu är det dags att åka till den söta lilla farmorn som bor i en by i Gästrikland...Känner mig lika het som ett kallt strykjärn. Fast plikten kallar!Och vad var det vår gamle kung sa, plikten framför allt!!!

Det var en trevlig pårreafton. Vi åt massa goda grejer, rökte vattenpipa och sen gick vi ut på en liten skiva....det var skoj!Men som sagt var, nu måste jag åka iväg till ett land uppe i det norr!På återseende!

X


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback