Ugly Betty

Efter duschen gjorde jag något jag INTE gjort på länge. Jag lagade riktig mat (ja, det lilla förnöjer med serru)!!Alltid på kvällarna är jag så trött att jag bara käkar någon smörgås eller nåt liknande. Men idag gjorde jag en wok med quorn och koksmjölk, till det åt jag cous cous. Det blev mycket gott men framförallt är jag så nöjd att jag fick arslet ur, det brukar vara mitt problem nämligen...Fick två matlådor också. Tror detta kan ligga högt på listan över veckans insats, haha!

Sen tittade jag på den nya serien på 5an, ugly betty. Ja, jag tycker den var lite småkul. den verkar vara väldigt amerikansk dock men det kan vara gott ibland. Jag fick lite magknip när de var så elaka mot henne, fy fy fy!Men känns som en lagom trevlig serie så här i höst.Så den serien kanske jag hänkar på, vi får se helt enkelt!

Nu tänkte jag försöka mig på att diska lite och vara allmänt huslig, är barnsligt sugen på godis men har inget här hemma, alla affärer är stängda så nu är det bara ta en clementin,vara nöjd och hålla käften!

Goder natter kära vänner och bekanta!

X

Kommentarer
Postat av: eremo

Jag gillade Ugly Betty skarpt o jag kommer lätt följa den framöver.
Puss i ljumsken.

2006-11-08 @ 08:07:03
Postat av: Karin

Eremo: Ja, hoppas bara hon får vara "ful" i längden med, tycker det e guld värt!Så att det inte blir någon töntig make-over....tok tok

2006-11-08 @ 11:37:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback