Time to leave!

Så, nu är det snart dags att bege sig till bilskolan igen. Jag ska köra med någon annan idag än min lärare, det gör mig väldigt nervös. Han har ju precis börjat fatta hur jag fungerar och nu ska jag köra med någon annan, scary men men....det ska la gå, jag e laddad och taggad, ska visa den andra läraren hur bra jag är, haha......

Sen ska jag hem till M, P och E in the goldhood och äta tacos, gott mos. sen blir det bio för mig och M....Alla har pratat så gott om Babel så nu är det upp till bevis. Ska försöka inte ha så höga förväntningar men det är ju svårt när alla pratar så gott om den!

Nu har jag slarvat lite med mina musiktips, bad bad!Så nu tänker jag ge fem stycken på en gång. Jag räknar med att alla laddar hem (lagligt alltså, hihi) och köper dessa låtar!!!Jag kan rekomendera samma låta flera gånger fast olika dagar, det betyder att låtarna är jävligt bra, hihi....

1. Pete Murray-Fly with you
2.Pink- U+ur hands
3. John Mayer-Find another you
4. Keane-Hamburg song
5. Damien Rice-Cannonball

Hade hej!Tills vi ses igen...


X


Kommentarer
Postat av: Johannaaaann

Hej babe! Varit oss fru doktor idag men det är fortfarande dåligt så jag ska på återbesök på onsdag.. Vips så var det studiebidraget borta, men det är väl smällar man får ta får att lugna sina hyseriska sjukdomsmardrömar. Lite news är att jag tänkte komma ner till götet nästa helg. Blev så tokigt för jag skulle egentligen komma helgen därpå men då är det 30 års kalas här hemma o om jag missar det får jag gå med mössan nerdragen på obestämd tid. Vi får höras snart, men jag vet ju att du mår gott o frodas genom att du alltid är så klok på bloggen så det känns gott i mitt hjärta. Krammmm!

2006-11-27 @ 19:55:35
Postat av: Karin

Johannaaaannnn: Men gumman, är du här nästa helg då?Men då e min mamma här ju, tok tok....Men vi ska säkert kunna styra ihop något. Hoppas du inte behöver ta lån för all hypokondri,hihi!

2006-11-29 @ 20:57:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback