Rofylld liten Karin

Alla har vi en Picasso i oss. Gud jag har verkligen målat hela dagen och haft kul!Konstnären som har lärt ut akvarell till oss var verkligen så bra på att sänka de där hemska kraven man har på sig själv....Ingen prestationsångest här inte.

Vi fick lära oss lite olika tekniker i akvarell och sen fick vi experimentera själva, hur kul som helt. Allt man gjorde blev såklart inte bra men en del saker blev hur fina som helt. Jag måste dock erkänna att det som blev bäst var det som var abstarkt och inte föreställde något. När det var dags att måla ting då blev de genast svårare!Men hur som,det var verkligen rofyllt att måla akvarell och lyssna på Enya en hel dag. Mer sånt till folket.....tänk vad lite krig vi skulle haft om alla världens ledare hade ett ritblock och lite färg =)

Kom just hem och M kommer hit och leker med mig. Vet inte vad vi ska leka men det blir trevligt. Jag ska laga mat också. Hittade ett sådant trevligt recept i Allers på jobbet (Ja, lite tantvarning på det kanske). Fisk med mozarella och tomat i folie, mumsigt va?Så det ska jag testa idag med nån liten ihopslängd sås......TOK TOK!

I be back.....

X

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback