Ont det gör ont....

Städat har jag gjort idag, håller på fortfarande....ja, min lya behöver städas. Tror inte det spelar någon roll om jag skulle städa varje dag det finns alltid något att städa. Jag bor på 25 kvm, hur är det då att bo i hus?Herre min jesus, man skulle ju få sluta jobba för att hålla reda på huset ju =)

Idag har jag ivf städat och sorterat ur min garderob, det gör jag väldigt ofta men det är bara för det är en process att slänga kläder. Första gången man överväger att slänga/ge bort de lägger man in de i garderoben igen. Det känns för mycket att slänga den där toppen, den hade man på sig då och då, det väcker minnen. Nästa gång man sorterar ut så ryker plagget då man kan konstatera att det aldrig används, så var tredje månad ryker det lite. Idag var jag brutal...men man kan inte ha en garderob med saker man tycker om men aldrig använder, jag finner ingen anledning att spara min fina ADIDAS kjol bara för den är sååå fin, its gotta go..... (men lite on gör det).

Får se vad jag gör med kläderna, antingen ger jag de till stadsmissionen som sist eller så lägger jag ut lite för försäljningen, en del är ju fina saker....=)

Tillbaka till dammsugaren, nu jävlar. Dirty D är redo att användas....brum brum.....

X


Kommentarer
Postat av: Moster

se där även du och jag har något gemensamt. Tänkte rensa klädkammaren idag... men det kändes motigt att ta alla dessa beslut... det gör förvisso ont

Postat av: Karin

Moster:va stark nu moster!Städa bort det gamla, då får man ju köpa mera nytt ju,hihi....=)

2006-11-26 @ 21:20:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback