Läran om psykets sjukdomar

Gud, jag utbildar och bildar mig som aldrig förr. Dagen har verkligen gått i utbildningens tecken. Jag är förvånad att så mycket kan stanna i min hjärna tok. Snart kommer säkert saker börja läcka ut genom mina öron.

Att köra bil idag gick inget bra, verkar som det är varannan gångs teorin som funkar där då jag körde bra sist, haha. Jag var trött, grinig och blev arg på mig själv när det inte gick bra. Men jag överlevde och jag hoppas att nästa gång så kan jag kick ass!!!Pluggandet av teori var lite färgat av min körlektion, jag var bara irriterad och inte alls sugen på att plugga...men men, en pärm blev gjord!Nu är det bara två kvar innan jag får gå på datan, huga huga!

Idag på jobbet hade vi utbildning med en psykiatriker. Hur spännande som helt. Vi har lärt oss en massa häftiga saker som händer uppe i människans huvud och ja, vi människor är bra spännande. Idag har jag upptäckt att jag lider av personlighetsstörningarna borderline, psykopati, Damp,paranoida drag,ADHD, osjälvständiga drag, schizotypala drag och lite annat smått och gott, haha....Ni mina kära vänner har jag också skänkt en tanke...=)

Vet inte om ni har varit på föredrag om sådant här men det är ju så att alla människor har drag av dessa personlighetsstörningarna oavsett om man är frisk eller sjuk. Vissa mer och vissa mindre och när det är mer (mycket mer)det är då man är sjuk (ja, för att göra det mycket enkelt). Det gör att ofta när man lyssnar om när de berättar kan man känna igen sig och då känner man sig såklart kokko!Men icke att frukta, det är mänskligt!

Jobbet har verkligen bildat mig denna vecka, först akvarell och nu psyket, hihi.....=) Vad kan komma härnäst?

Kvällen ser ut att bli lugn ivf, tacka gudarna för det, det kan jag behöva.....just ätit lite, nu ska jag ta itu med lite jobb!Så fridens liljor säger jag!

X

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback