Suprise suprise

TOK!

God jul och allt sånt där igen, jag tokade till det rejält igår. Jag hade ju sagt till familjen att jag skulle komma tidigt på juldagen men listig som jag är hade jag i förväg förberett att komma hem sent på julaftonen. Jag hade bokat en biljett med Swebus och var hemma i Örebro cirkus 22.00....

Tog en taxi från stationen då busstrafiken slutade gå vid 17 här i Öret..Ni skulle sett hur förvånade min familj blev då jag stövlade in, haha!Det var tokigt värre!Så tokig kan jag vara. Det var riktigt skönt att komma hem och skönt att vakna på Stena line (gummimadrassen jag sover på) imorse.

Idag är det juldagen, vi ska ut i naturen och härja med familjen. Det är så gott och jag är glad i själen för att jag är hemma. Sen ikväll blir det tok, på ett mindre tokigt ställe...Strömpis. Nu ska det bli roligt, det har jag bestämt mig för!

Ha en bra dag!

X

Kommentarer
Postat av: Linda

Mys! Hoppas att du får en bra juldag! Vi kollar på Tom & Jerry... Slött värre. Kramis.

Postat av: Johannaaaann

Tjenis! Vilken kupp du gjorde... En riktig mästare! Ha det så kul ikväll med brudarna! Själv så blir det stallyktan skulle jag tro. Anna o jag har inte hunnit träffas än så vi ska nog ta några bärs där o snarra skit. Vi får höras på annandagen, eller senare ikväll. Brukar ju vara ganska bra på att fylle ringa... Kram och hälsa dom andra coolingarna!

2006-12-25 @ 13:42:45
Postat av: Karin

Linda: Det är mys pys att va hemma men underbart är kort tyvärr, imöra bär det av igen till vardagen och jobb!Tok, hoppas du har det lika bra som jag...puss!

Johannaaaan: Ja, du det blev en helkväll, men vi fick ju ses idag, var mycket nice ju...=)

2006-12-26 @ 20:44:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback