SMS nerven

Jag har en nerv någonstans i mitt lår som just nu håller på att göra mig galen.

Det är nämligen så att pirrar till med jämna mellanrum i mitt lår, måste vara den här nerven eller något som är i kläm. Varje gång den gör det så är känslan likadan som när min mobiltelefon vibrerar när jag får SMS. När jag går med min mobilen i handväskan eller i jackfickan tror jag således att jag får SMS hela jävla tiden. Eller inte hela tiden men betydligt oftare än vad jag får SMS. Jag får glutta på min mobil stup i kvarten. Den där nerven har de senaste dagarna vibrerat mer än vanligt. Jag har alltid min I-pod när jag struttar omkring så jag är beroende av det där vibrerandet för att veta...men nu vet jag ingenting. Är det mitt lår eller min telefon?

Jag undrar om det är en SMSskada som jag fått för att jag smsar så.  Är det straffet för att jag är så beroende av telefonen?Kommer mitt lår alltid vibrera på det här sättet? Är det så att jag fått något i stil med tennisarm fast det är ett SMSlår?

Jag vet inte, det enda jag vet är att jag inte är så populär som mitt lår tror....Många frågor, få svar....jag, ska fundera ett tag till...


En thinker favorit i repris.....

X

Kommentarer
Postat av: Madssophia

Very nice and well designed web site. Great content and a fascinating read, keep up the good work and looking forward to more in the future.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback