Morgonens fundering...

Vem kom på uttrycket

morgonstund har guld i mund?
 
Up my ass säger jag!
Jag har inget guld i munnen och det är morgonstund här just nu.
Kan den som är ansvarig för detta ordspråk kontakta mig så vi får reda ut detta en gång för alla?!?

Känner mig mycket trött och sliten idag och då har jag bara jobbat en dag,hihi!Det är inte lätt när det är svårt...

X

Kommentarer
Postat av: Johannaaaann

Hejsan! Är lite uttråkad här hemma i Öret så jag tänkte snylta lite på din blogg... Trodde att jag kunde handla mig ur min tristess så jag har varit o shoppat lite idag. Det skulle ju kännas bra att säga att det bara var rea saker men det stämmer väl inte riktigt. Det var ren och vacker terapi shopping. Resonerade oxå som så att det är ju bra att jag stödjer vår nya regering genom lite shopping för att bidra till deras inflation. Hehe! Hur som haver så bide ett par byxor, halsduk och sex in the city box... Måste ju ha lite filmer nu när jag har en sån fin dvd. Imorgon blir det ordagrant andra puckar för jag ska lira lite hockey på kvällen o är laddad för kick some ass. Hur ser helgen ut för dig då min snygga donna? Blir det nyårsfirande med det goa glada gänget eller är det jobb i nyår oxå? Längtar iaf till 2007 och hoppas på många spännade saker o nya romanser. Kram mitt hjärta!

2006-12-28 @ 18:52:32
Postat av: Johannaaaann

Hihi! Nu är jag på din blogg och tallar igen... Ikväll har jag inlett operation avgiftning från chocklad... Det blev visst lite många lager under jul så nu känner jag mig pluffsig, och jag tror nog att jag såg en finne dyka upp. Just nu har jag sikte på morgon promenad. Känns gött att tänka så ikväll fast imorgon är det nog en annan femma. Alltså såna här dagar får inte existera... Tron på en själv är då inte på topp om jag får säga det själv. Har iaf lyckats styra upp morgondagen för att inte få en sån här ångest imorgon med.

Måste ju få önska en best of 2006 lista av dig vännen o lite best of new year låtar... Jobba inte föör hårt nu! Min snygga o goa vän!

2006-12-28 @ 20:57:01
Postat av: Karin

Johannannnn: Vilken utläggning i bloggen, det e bra det!Shopping är ett nöje som stillar själens plågor, hihi!det är du värd!Helgen blir jobb men du verkar ha tok för dig, tok!Men ggumman pluffslig kan du glömma, du är fin som fan, det sa ju alla hemma nu!Best of 2006?Vad ska stå där då?hihi....kram hjärtat!

2006-12-28 @ 21:22:43
Postat av: Stina

Tänkte bara säga att det betyder att man får mycket gjort om man går upp tidigt... Men vem får det när man är så trött!?! =) På engelska heter det The early bird catches the worm. Den tyckte jag var bättre!
Har du förstått den där med att ingen är profet i sitt eget land än, eller hur var det? det har inte jag =)

Kram vännen

2007-01-03 @ 11:06:07
Postat av: Karin

Stina: Jaha, va det så de menade. ja, den engelska versionen var mycket bättre. Nej, den där profeten i sitt eget land är fortfarande olöst, haha!Men gud, jag hade nästan glömt du, jag och ordspråk, vi kanske ska börja gräva lite i det där igen, haha!

2007-01-03 @ 11:31:33
Postat av: Johan Nilsson

Jag tolkar uttrycket "Morgonstund har guld i mun" som att det är på morgonen det är härligast att ligga och dra sig i sängen innan man kliver upp. Det är min lilla tolkning, det. ;)

Postat av: Karin

Johan Nilsson: Ja, den köper jag absolut, haha!För det är ju verkligen det bästa på morgonstunden =)

2007-01-19 @ 13:26:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback