Life is a rollercoaster...

Jag går i tankarna att jag är knäpp i huvudet. Inte riktigt insane in the brain men lite lätt sådär, alltså småtrevligt knäpp om ni förstår.

Idag när jag slutade jobbet så kände jag mig så trött, var helt slut i kropp och själ. Inte konstigt med tanke på hur många timmar jag jobbat. Jag var låg när jag gick ifrån jobbet och en massa konstiga känslor flög igenom mig. Allt detta späddes på när jag gick på bussen och någon hade en parfym som i den groende misären gjorde det klappat och klart (alltid denna jävla parfym, kanske beror på att den är en av Sveriges populäraste parfymer, vad vet jag?). Jag var vid detta laget lipfärdig av självömkan.

Drog fötterna efter mig in på körskolan och var lika osugen som en kannibal är på grönsaker men vad händer där?

Jag kör grymt, känner mig jättenöjd med körning och teori. Lyckas med en hel massa tokiga saker och och nu är mitt humör strålande. Strålande men trött. Jag förstår inte på mig själv ibland. jag tycker nästan att det kan vara obehagligt att mitt humör svänger som det gör. Inte är det PMS heller, annars en bra anledning att få vara moody men icke icke. Slutsatsen kanske är enkel; jag är en känslomänniska som idag är trötter. Gud, nu var jag sannerligen personlig men det bjuder jag på...

Ja, livet är verkligen som en berg o dalbana, som Ronan Keating en gång sa u just gotta ride it. Right?

Så nu ska jag spänna fast mig och enjoy the ride....yiiiihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

X

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback