Kvinna i tights!

Hepp hepp, kom just hem från en fikasession med L och sitter nu här i mina tights/långkalsonger!Gott mos, nästa projekt är dusch innan det blir TV =)

Fika med L var lika mysig som vanligt. På både gott och ont kändes allt som vanligt fast vi inte setts på tre månader. Vi pratade om killar, jobb och what to do med livet. Ingen är så bra som L att filosofera livet med. Kanske för vi båda känner oss förvirrade över livet och dess mening, hihi!Så det var ju massa mycket trevligt att leka med henne!

Det där med att komma hem från en resa är förövrigt väldigt förvirrande. Själv har man varit ute på de sju haven, upplevt hur mycket som helst och det bubblar i en för man vill berätta...

sen kommer man hem, man upptäcker att inget har förändrats hemma, ingen är intresserad av ens äventyr och ingen vill titta på de miljarder korten som tagits på det där trädet som var så unikt. Man blir bara inslängd i den trista gråa vardagen igen...

Ja, det där inte lätt det dära alltså. Dagens filosofi!Hej hopp!

X

Kommentarer
Postat av: eremo

men hallå där!
nu blev jag sårad.
jag älskar att titta på bilder av märkliga träd.
:(

Postat av: Karin

Eremo: nej, du behöver icke ta åt dig, det e snarare en känsla man känner!Sen vet jag själv hur tråkigt det kan vara ibland att titta på kort från andras resor, so I dont blame u =) Pussen!

2006-12-19 @ 20:55:46
Postat av: Linda

Mooahahaha, du vet väl att jag ska terrorisera dig sen med 1000 kort på tuk-tuk:s, risfält och annat tråkigt! ;)
Kramis.

2006-12-19 @ 22:18:49
URL: http://kallfront.blogg.se
Postat av: Karin

Linda: Jag kommer titta på dina kort med brinnande intresse =) Jag bad ju till och med om att få se kort, det betyder att jag vill,Okej? =)

2006-12-20 @ 06:25:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback