Foto..gen

Min blogg fungerade inte igår kväll. då fick jag ännu en signal på hur addicted jag är. Jag måste nog skaffa mig  ett liv utanför bloggen med   =) men nu så, nu är allt i sin ordning.

Jag bestämde så här, efter att ha snoozat i 40 minuter att jag ska bjuda på en glasögonsbild.Med denna bild menar jag verkligen en glasögonsbild. FOKUSERA på glajjorna. Det är nämliugen att jag är inte speciellt photogenique. Jag blir liksom nästan aldrig bra på kort och jag tog faktiskt några fler kort än detta, det var det bästa...jag önskar verkligen att jag hade haft en foto gen som en del har. Bara dra fram ett smile och så är det klart. Jag ler aldrig på kort nästan och ser alltid ut som ett halvt miffo!TOK

Säger en hel del va? Men anyway, jag med mina glajjor. En kär vän skulle vara smakråd när jag köpte de för drygt ett år sedan. Han tyckte jag såg ut som dame Edna, hmmm...är det en komplimang eller?haha...En annan vän sa att jag såg ut som en riktig Gudrun Sjödén socionom, haha. Mycket ska man bli kallad.




Dags att dra till jobbet. Jag och mina Gudrum Sjödén glajjor!!!

Ha en toppen dag!

X


Kommentarer
Postat av: eremo

du menar att du vill bli lika bra som jag blir på bild?
moahahahhaha

Postat av: Karin

Eremo:Precis darling, det var precis det jag menade. Kunde inte formulerat det bättre själv. du vet att some got it, some don´t!

2006-12-07 @ 10:18:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback