Är det så vi ska ha det...

Jesus Amalia!

Kommer hem, kissnödig och dan(att jag var kissnödig har dock inget med historian att göra. Det är mer så ni ser en bild av mig paniskt kissnödig när jag väntar på hissen för lite mer feeling). Det sitter en lapp i trappen.

Pga en  akut vattenläcka är vattnet avstängt från 18.00 i några timmar.

Kan någon tala om för mig hur länge några timmar är? jag tänker att några timmar alltid betyder flera dagar, haha!

Jag vill duscha och laga mat. Som der ser ut nu får jag koka makaroner i Fun light, TOK!Nu ska jag gå och tänka på barnen i Afrika som inte har något vatten alls och sen ska jag skämmas för att jag är så bortskämd, Fy för mig!

X

Kommentarer
Postat av: Johannaaaann

Haha! Va rolig du är.... Fast jag jag fattar dilemmat för jag har oxå upplevt det. För två sommrar sen stängde de av vattnet här i två dagar och my good vad törstig jag vart helt plötsligt.Gick till kantänen och drack två liter på tre snabba. Sedan ville jag gå på toaletten som aldrig förr men det var ju inte att tänka på... Hihi! Jag tror ju på konsperationer så jag tror att de har stängt av ditt vatten för att du ska skänka lite mer pengar till barnen i Afrika så här i juletider... Även hjälporganisationerna har avancerat upp sina knepp. Hej svej!

2006-12-20 @ 19:50:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback