Hasta la vista baby!

Så sista turen, innan semestern är slut (fuck fuck fuck)!!! Jag kom hem från Bovall igår och där var det fantastiskt kul, även om solen höll sig undan för det mesta.

Nu packar jag inför London och hugaligen vad skoj det blir. London är ju London och blir ju inte direkt några nyheter. Jag gör det jag alltid gör i London =) Shoppar, hänger med sötaste J, äter KFC, dricker en och två, eller tre pints, vilar och njuter av de briitiska männen (muhahahaha). Åh så skoj.

Ha det gott, bra, bäst och alldeles alldeles underbart var ni än är.

X

Iväg igen...

Nu, Bovall strand...

Hepp hepp!

X

Wazzzuuuuuup?!?

Hemma igen, känns bara som jag är hemma och packar om den veckan jag bott i den senaste veckan. Fantastiskt bra semester jag har måste jag säga, fast snart vet ni vad som gäller. Bitterbloggen om den bittra socialtanten, haha. Så njut så länge ni har en glad Karin..

Jag började läsa en ny bok och jag kan inte ord beskriva hur bra den är. Jag läser Jonas Hassen Khemirirs bok
Montecore. Den var till en början en aningens knepig i språket men den är fan helt fantastiskt! Tydligen har han ett väldigt eget sätt att skiriva på. Nu är det jag som läser hans andra grejer med! LÄS LÄS LÄS!

Nej, nu ska jag fejja lite hemma, mamsen ska bo här när jag är iväg på tur nästa vecka!

X

Det börjar dra ihop sig

So far so good, Örebro har hållt sitt löfte om att regn skall hålla sig borta. Jag vet ju att när man kommer tillbaka till västkusten får man räkna med både sydväst, gummistövlar, regnställ, regnkappa och listan kan göras längre. Så håll i hatten!

Så, min vistelse i Örebro börjar lida mot slut och herre gud vad trevligt jag haft det! Jag åker hem vid fem idag och innan dess kommer fröken K hit för lunch.

Nu ska mina naglar målas, hepp hepp!Pink is the shit!

X


A tribute till solen

Sådärja! Nu snackar vi!!! Solen lyser och himlen är blå här över kära Örebröd!!! Me like. Någon dillade om att det skulle bli regn men jag säger så som jag sa i Strömstad hela helgen, (trots hällregn) det ser ju blått ut på himlen!!!

Dagen so far har varit en dag i familjens tecken med långpromenad med mor vid Naturens hus, mysig lunch i solen med mor, häng på stan med samme mor och sedan fika med mor och bror. Vi kom fram till att vår familj  är en trevlig en utan speciellt mycket konflikter. Sen att folk väljer att bråka runt oss, det kan ju inte vara vårat fel, eller hur?

Kom alldeles nyss hem och ska återhämta mig lite för att sedan träffa kära A för en fika/glas vin. Sweet!

Förresten köpte vi kalkonsalami, jag har inte ätit salami sen jag slutade äta gris och ko. Shit pommes, det var gott kan jag säga...

Ja, nu till återhämtning! Intensiv återhämtning i 50 minuter...

X

Happy Bday

Förresten fyller min kära vän Stina aka Fläcken år idag...

Så hipp hipp hurra till bästa Stina!

Från Karin aka Karlsson

X

Örebronx

Hemma i öret och dagarna ska nog gå här med. Jag hade planerat att det skulle vara sol så jag skulle kunna ligga på terassen och sola...

Not so troligt som det ser ut nu. Så därför får man leka andra lekar. Blir häng med vänner åt höger och vänster, middag med los familios, bebismys och lite andra käcka saker. Jag öppnar upp starkt med bebismys och middag ute med familjen idag...

X

Någon annans problem



Ja, favvon för tillfället....

X

Kort och gott

Då var jag hemma i Gbg igen, en kort sväng för att idag styra kosan mot Örebro. Man är ju en globetrotter =)

Helgen i Strömstad var ju fantastisk! Fem av fem toasters tror jag bestämt, haha. Tyvärr lite för dåligt väder men annars kul helg med the girls!

Idag åker jag alltså hem till Örebro för några lugna dagar, jag hade hoppats på sol men det ser ju mörkt ut på Kameruns avbytarbänk. Lågtryck AB enligt vädret. Jag får därför se till att hålla mig sysselsatt med aktiviteter hemma i gamla kära Örebro!

Jag vill vara jävligt tydlig på en punkt, det här med semester är fan det bästa sen någon kom på persiennen!!! Fan, två veckor kvar bara och det är fan SM i att ta vara på dagarna....

X

Dagens rapport

Timbuktu, det finns knappt några ord för hur bra den mannen är live!!!Åh, Im in loooove!

Nu står regnet som spön i backen och vi ska tydligen ut på en utflykt runt i faggorna!

Ikväll blir det räkor och vin....

Sweet!

X

Mysigt i Strömstad

Strömstad har hitills bjudit på sol i massor, silllunch, lite Rosévin och mys med the girls...

Åh, semester är fan inte dumt. Ikväll blir det middag på restaurang samt Timbuktu...

X


Jympa

Update:

Det blev ett hederligt Friskis pass ute i det gröna...

Så gubbigt och tantigt men ack så kul. Jag gillart!

X

Jag drar...

Nu är det jag som snart drar till kära Strömstad, hoppas såklart att vi får lika trevligt som förra sommaren....

Helgen bjuder förutom massa trevligt tjejhäng på konsert  med den lille men söte Timbuktu, räkfrossa, vin och gud vet vad!!!Jag är ivf sugen!!!

Konstapeln informerade mig nyss om att helgen börjas med ett spinningpass, i 75 MINUTER! Där någonstans blev min semester eventuellt lite mer kortvarig, herre gud, frågan är om jag överlever en sådan pärs. Jag har ju inte tränat på tre veckor och nu ska jag gå påt hårt! Jävlar i havet!Fast hon mumlade något om att det var ett förbränningspass...

Ja, vi får se hur mycket jag och bloggen hänger i helgen, ska försöka uppdatera lite =)

X

Raka benen

När jag rakar mina ben så är jag alltid väldigt nogrann med det första benet...

När jag börjar raka det andra benet är jag lite lätt uttråkad och slarvar en del...

Vilket betyder att mitt vänstra ben alltid är lite lurvigare, TOK!

X

Minnen och packat packande...

Åh, nu blir jag påmind varför jag var så kär i Carl-Einar när jag var yngre =)

Tihihih...

Nu ska jag packa för min första trip på semestern, imorgon bär det av till Strömstad,yay!

X

Dag tre

Idag lyser solen men det är väldigt mycket moln på den lille himlen. Jag tänker dock vara lite vågad och lägga mig i en park i närheten och läsa en god bok. Hoppas att solen fortsätter lysa...

Ikväll blir det en gammal klassiker, Liseberg och Carl-Einar <3

Hepp hepp!

X

Bikten

Hoppsan hoppsan, här fick jag just reda på att två vänner är preggo, på smällen, på tjocken, gravve eller har bulle i iugnen! TOK! Jag har inte vetat om det, en var rätt färsk men den andra ska snart föda, tokeli tok. Kanske säger en del om hur ofta vi träffas (Åååååh dåligt samvete). Men gud, så kul. Nu blir det mer små söta risgrynspuddingar att mysa med!

Nu när vi väl håller på. Någon annan som har några confessions?

Min blogg är numera en bikt, välkomna att dela med er!!! Jag börjar,

...Jag har slagit en barndomskamrat med ett hundben i huvudet så hårt att hon var tvungen att åka och sys...

X

Yeah yeah wow wow

Hemma en kortis innan jag ska vidare. Det blev ju tropisk hetta idag, fantastiskt!! Om det är lika fint väder imorgon är dte jag som skall soooooooola =)

Att gå till Stadsbiblioteket var nog dagens höjdare. Jag har liksom glömt bort bibblan och när jag var där kom jag på hur mycket jag trivs i den miljön. Tyst, lugnt och rofyllt. Så gick runt och botanisera där bland pockets och Dvds. Fick med mig en hel del böcker som jag har hög tro om. Bland annat lånade jag hem Martin Svenssons (yeah yeah wow wow) bok
Hej mitt namn var Elton Persson. Han säger varken att det är en biografi eller inte men han fullkomligt slaktar sin Exfru Dilba. Än så länge är boken faktiskt överraskande bra.

Hann även med att ligga i solen hemma hos afrot innan jag åkte hem.

Så sitter nu och lyssnar på Rymdraket, teater känns det som och videofilm, några av hans fantastiskt fina sånger och läser om hans liv =)

Fast nu blir det fika i stan! Tjing!

Förresten, håret blev bra, första gången sen Jesus gick på vatten som jag blev nöjd. Fint, spretigt och lagom kort. Me like.

X

Dag två

Jag gillar att kommunen tar ansvar för sina gräsmattor och är nog med att de blir klippta...

MEN inte klockan åtta på morgonen precis utanför mitt fönster! Ha lite överseende för att folk kanske vill sova god dammit!

Idag bjuder dagen på massa roligt; Jag ska klippa mig nu på förmiddagen (vilket aldrig är kul dock), gå till stadsbiblioteket och låna lite sommarläsning, leka med Afrot och fika med Aussie gänget. 

Så vi ses senare ikväll, hepp hepp!

X

En fin dag

Sådär ja, vilken fin dag det blev.  Solen sken på oss nästan hela dagen oph vi har sett en hel massa häftig fotboll från lag från hela världen. När jag stod där och tittade på alla söta pojkar i 17-års åldern (lugna er nu, de är för små) och alla rara blonda svenskor så önskade jag att jag spelat fotboll när jag var i den åldern. Fatta att vara i Göteborg och spela i Gothia cup och träffa folk från hela världen, jävla upplevelse!!

Jag och M gick sedan och såg
Mad dog Johnny. En film som handlar om barnsoldater i Liberia. Den hade kunnat vara så bra men något saknades. Här kan ni läsa en recension, ungefär så jag kände med...

Nu, Lipstick jungle och förresten, har jag sagt att jag har semester? No more bitterblogg här inte!

X

Dag ett

Så, idag känns som min första riktiga semesterdag. Nu är jag liksom inte helgledig utan semesterledig!!!Och ja, det var ett jävla tjat om semester men jävlar i havet vad gott det är! Det är tyvärr regntunga moln men herre gud, skönt med ledighet hur som!!!

Idag ska jag leka med min käre vän M, vi ska leka en oklar lek, dvs vi vet inte vad vi hittar på. Lite löst snack om bio, titta på fotboll på Gothia cup (om det börjat), hänga på stan och hänga rent allmänt. Jag tror det blir trevligt hur som, var längesen vi träffades!!!

Pussen!!!

X

Söndag, utan ågren

En kväll i förnuftets tecken. Det kanske inte andra skulle säga men jo, haha. Jag gjorde inget av det jag gärna hade gjort och det känns såklart mycket bra idag! Inflyttningsfesten var riktigt lyckad, vi lyckas alltid skruva upp varandra så vi blir lite lätt hysteriska, men jag gillart!

Idag blir det film och mys framför Tvn, en lugn och fin söndag UTAN söndagsångest, fucking fantastic!

X

King cry baby

Jovisst serru.

Klart det börjar regna när jag var ute på promenad, till en början lite lätt för att sedan bli mer ihärdigt. Nice, var blöta som katter!Så var att komma hem.

Nu ska jag snart börja preppa för ikväll, ska vara finast i stan, i sann 50-tals anda! Röda naglar, röda läppar, prickigt och sött! Det passar ju att titta på och lyssna på
Cry baby. Bra film och bra musik som man blir pepp av!

X

Carpe diem?!?

Hallå hallå!

Första helgen på länge som jag inte är iväg någonstans utan kunde vakna i god tid och göra ingenting. Så jävla gott.

Att jag nu gått på semester känns fantastiskt, dock är jag så jävla dålig på att leva i nuet. Jag är aldrig här och nu, oroar mig redan nu hur det blir att komma tillbaka till jobbet om tre veckor. Min handledare på jobbet sa att man skall leva 10% i det förflutna, 10% i framtiden och 80 % här och nu. Om jag skulle höfta hur jag lever skulle jag nog tippa på¨att jag lever 40 % i det förflutna (älskar ju att älta), 50 % i framtiden och sedan ynka 10% här och nu. Hur tråkigt som helst jag vet och något jag verkligen vill bli bättre på!!! Men som ni vet är gala mönster och beteenden inte helt enkla att släppa.Jag borde tatuera in carpe diem i pannan...

Just nu är det mitt hem jag ägnar lite tid åt. Jag har dammsugit lite, skall diska och piffa runt. Sedan hoppas jag vädret forstätter vara stabilt så jag kan ta en prommis med afrot. Ikväll blir det födelsedagsfest i Kungälv, en chans att vara förnuftig....Hepp!

X


Äntligen!!!

SEMESTER; FUCK YEAH!!!!

X

Talk of the town...



Om ni missat....

X

Känslor Vs förnuft

Jag är rätt impulsstyrd av mig och gör ofta saker för att sedan tänka över de och dess konsekvenser.

Så idag mina vänner, så är det jag som är mogen, övervägande, korrekt...

Ingen lek med eld, jag har inget på djupt vatten att göra och det där äpplet i lustgården kan banne mig stanna där. All ära till att gå på känslan men ibland så får förnuftet bestämma!

Sen får vi se hur det funkar!

X

Lovely

Grillafton hos T med god grillad lax, greksallad, chips och mys. Ett nytt sällskap med två tjejer jag inte träffat förut...

Åh gud vad gott det var, jag behövde verkligen umgås. Något som jag valt bort i allt jobb....

MEN shit vilken trevlig kväll!

Lägger mig mätt och belåten!

X

Good love is on the way



När jag är hos afrikanen och äter lax kan ni mysa tillsammans med John...

Ja ja, jag vet att jag är insnöad...

Men vad fan

Där förstördes det som var rätt okej fint. Såklart amerikanskt  och jävligt cheesy  med memorial service men ivf lite värdigt. När hela familjen Jackson går upp och tvingar fram hans stackars dotter är det dock kört för mig. Hon om någon skall såklart inte stå framför miljontals människor och prata om att hon saknar sin pappa. Och när man ser hela jävla familjen Stollar uppe på scenen så blev det lika sorgligt som det var innan han dog. 

Nej, nu ska jag sluta bli upprörd över detta, sluta blogga om detta och göra något vettigt, haha...

X

Stort stort...

Oj oj, man trodde inte det kunde bli bättre....

Då toppar de det hela med Heal the world...

Som är min absoluta favorit, alla kategorier! Nu kan det inte bli bättre....

( Jag vill att folk anar en gnutta ironi i detta virr varr av blogginlägg...)

X

We are the world

Jag dör, nu ska vi sjunga allsång i We are the world...

Min favoritsång!

Detta är stort och fint!

X

A tribute

Fick ett sms från S att John Mayer uppträtt på Wacko Jackos lilla vaka och såklart skulle jag missa detta!! Jag kom in senare nu när de tjatar och Usher har just uppträtt. Jag har nu lite svårt att slita mig från detta gråtfyllda kalas. Herre gud, vilket spektakel han (indirekt) ställt till med.

Säga vad man vill om Michael Jackson men man kan aldirg ta ifrån honom det faktum att han gjort en hel massa grymma grejer musikmässigt. Om någon säger något annat säger jag bara Beat it (vits i götebossk anda). Sedan att han var ett vrak är ju trist men hey, vem fan är inte ett vrak?

När jag gick på mellanstadiet varvades en av Michael Jacksons konserter med Roxettes konserter i videon hos en klasskompis allt för ofta. Vi käkade smörgåsrån och drack saft. Helt fantastiskt. Sedan har man dansat till en och annan Michael Jackson låt genom åren.

Så Michael Heal the world uppstairs mate!!!
 
X


090707

Idag var mig en bra dag =)

Trots allt som snurrar så är jag på överraskande bra humör. Hmmm, att vara bra humör utan anledning, inte likt mig. Jag har jobbat sent och kom hem för inte allt för längesen. Jag börjar ändå känna att tre arbetsdagar till räcker för att hinna styra upp det som skall styras upp. Det jag inte hinner styra upp får någon annan göra, jag är ju inte mer än människa (även om jag tror något annat). Jag avbokade min klipptid också så nu har jag ännu mer tid, klippa sig får man göras på semestern...

Kanske beror mitt glada humör  på att jag planlöst satte mig framför datorn  när jag kom hem och gjorde det som jag göre lite då och då, tittar igenom gamla mail. Åh, vilka minnen man har i den där inboxen.Bara några klick bort så har man minnen från slutet av 90-talet och framåt. Allt från glada tokiga mail från tiden då jag bodde i London, flammor av olika slag som skickat kärleksförklaringar, stöttande mail från familjen och massa massa mer. Åh, så mycket kul som man glömmer bort, haha. Ja, det är galet kul och trots jag läst dessa mail flera gånger så blir jag lika uppfylld varje gång jag gört.

Nu, mat....Tjing!

X

Ett läppstift i djungeln

Åh, idag började Lipstick Jungle igen på TV3, en lättsam och underhållande serie...

Så nu kan det väl bli måndag igen, för då kommer nästa avsnitt samt att jag har semester,tihihihi...

X

Bitteri bittera

Ja, då var vi där igen, bitterbloggen , haha. Om jag hade varit jag vilket jag är, hade jag slutat läsa bitterbloggen för många tusen år sedan. Ha ha, bara I-lands elände och bitterhet i kubik.

Jag har försökt avstyra det men det har varit mycket bitterhet på sistone, haha. Idag försöker jag få ut min bitterhet, det blir genom städning,disk och tvätt. Det känns gott att göra något, för då håller tankarna sig borta och jag får andas fritt. Jag har också en morot där framme. Om fyra arbetsdagar...

Livet går verkligen i vågor, upp och ner. Om någon vet detta är det fan jag, "fröken upp som en sol, ner som en pannkaka"!Jag beundrar verkligen er som alltid kan vara positiva och se det bra i allt. Sådan strävar jag verkligen efter att bli!!! Det får bli i mitt nästa liv som snigel...

Nu ni, nu ska det sorteras tvätt!!!

X

Så kom regnet

Sitter här på kammaren i kära Örebronx som bjudit på ett stort härligt släktkalas, ösregn och åska i massor samt mys med nära och kära. Örebro är som ni säkert vet en bitterljuv historia. Jag älskar att komma hem, för att sedan älska att åka härifrån. Igår när släkten skulle åka iväg till naturens hus för en stilla promenad körde vi fel för jag inte hittar. Jag skyller såklart på att jag inte bott här på snart exakt nio år. För nio år sedan tog jag och familjen avsked på Örebro flygplats och jag styrde kosan mot London. Visst har jag kommit hem och mellanlandat men jag har vetat att jag var ämnad att vara på en annan plats, ämnad för något större som man säger =) Gud, det där var pretto! Men hur som helgen har varit super!!!

Sommarens första
favorit, här dansas det!!!!

Så nu ska jag gosa bebis, bli bjuden på mat av mamsen och pappsen för att sedan åka hem. Jag har lyckats ladda batterierna endel och nu fan, nu ska det jobbas som fan  den sista veckan! För om exakt fem arbetsdagar är det jag som zippar på en semesterdrink. Fuck yeah! Temperaturen är nere under 20 nu, känns som rena Antarktisk men det är jävligt gott!!!Jag tror jag festar till det med en långärmad till och med, hör och häpna!

X


Nu drar jag...

Nu är det en utarbetade soc.tant som åker hem till Örebronx på en snabbvisit, för en käck liten släktträff, hepp hepp!

Socialkontoret, im outta here!

X

Strutsen Karin

Idag fyller min bästaste bästa Maria år, så hipp hipp hurra till henne!

Idag är jag en struts, jag kör huvudet i sanden, tok!Jag har så mycket på jobbet att jag är vimmelkantig och det snurrar runt, runt och runt!

Men nu åker vi och gosar på mammaledigs kollegas bebis och glömmer allt som skall göras här, hepp hepp!Och gud vad det är överskattat att jobba på kontor i tropisk värme....

Tjing tjing!

X

Simple and plain

Åh så gott, lite spansk mat och trevligt sällskap. En riktig höjdare. Jag jobbar på en sådan himla bra arbetsplats och även om jag inte blir kvar så har jag skaffat vänner, för livet. Så himla käckt.

Förresten, jag talade om för mitt sällskap som var med vi insatsen a la socialarbetare att vi fått blomstercheckar, han sa att jag fick behålla de men jag skulle komma ihåg att det betyder att han köpt blommor till mig för 125 kr. Det är så man gör det enkelt för sig!

X

Åh så trevligt...

Tänk vad lite, fast så mycket som gör en glad. Idag har allti känns betydligt mycket enklare och roligare att gå till jobbet. Även fast jag har precis lika mycket att göra så hålls jag igång av glädjen från igår. Jag vara snäll mot en medmänniska som i sin tur var snäll mot mig och det skall jag bära med mig!

Ikväll blir det äta ute med mitt jobb och hänga i solen, härligt. Nu går vi mot svalare tider, thank god for that för det här kontoret toppar nog en medeltemp på sisådär 150 grader...

Hepp hepp!

X