Nu ska det skrytas...

Hej hå,nu när jag har börjat träna och anammat den där "nyttiga" stilen har även stegräknaren kommit till bruk igen.  Idag har jag spatserat nästan 19 000 steg vilket känns som en seger. Det är något med den där stegräknaren som gör mig jävligt tävlingssugen. Jag och Afrot har gått på en långprommis vilket var gott. Eriksberg är helt fantastislt och vandra runt i, nybyggt och massa fönster att glutta in igenom =) Där man kanske bor om några år i en lägenhete för fem mille...

Som det så fint heter, kombinera nytta med nöja is the shit....

Nu sitter jag här med smärta i mina framtänder av någon anledning och tittar på Desperata hemmafruar som förlorade sin glans för ungefär tre säsonger sedan. Kanske dags att lägga av att titta nurå men men...

X

En tribute

Det är inte mycket som behövs för att man ska bli glad i hågen och tycka lite extra bra om sina nära och kära =)

Min storebror har en blogg tillsammans med sina kollegor i kollektivet
Fabriken, Där avhandlas det mesta och igår när bror min var lite Bakfylleemo som han uttryckte sig tänkte han på mig i detta blogginlägg. Det var fint. Väldigt fint och jag kände att även jag ville göra en liten tribute till min käre storebror. Inte för att jag måste utan för att jag vill. Den andra lillebrorn är jag även mycket stolt över så kan lika gärna ta med honom med.

Dessa bröder är som ett fint årgångsvin, de blir bara bättre med åren =) de betyder världen för mig och jag är glad att just de är mina bröder.

Med denna lilla tribute ska jag titta på Magnus Betnérs prgram på femman, en annan klockren människa...

Nattski nattski!

X

Baby boom och gymbesök!

Ja, hej och hå. Jag spenderade en timme på gymet på en spinningcykel för att sedan pyssla med lite Core. Det gick bra och jag körde på som fan, trots motstånd som en gnu innan. Jag undrar om detta motstånd innan någonsin försvinner? Jag vet ju att det är kul och stabilt när jag väl är på gymet men innan dess, oj oj oj. Anyway, instruktören hojatde hela tiden UTMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANAAAAAAAAAAAAAAA UTMAAAAAAAAAAAAAAANA DIG SJÄÄÄÄÄÄLV. Jag tänkte i mitt stilla sinne.; Jag har banne mig utmanat mig, jag sitter ju här på den här jävla cykeln och cyklar som en annan idiot och är högröd i ansiktet och ser ut som Miss Piggy. Var menar du att jag ska utmana mig? Så någon effekt hade det ju då jag cykla på i ren ilska, hihi...

Sedan måste jag ju meddela det senaste på baby fronten, för de senaste veckorna har det ploppat ut bebisar. Herre gud säger jag, folk ligger i nu för tiden. Härom veckan (nja, tre veckor sedan är det nog nu) kom en liten pojke till vård värld från min barndomsvän K. Och igår ploppade min andra vän ut en liten pojke. Så keep em coming. Jag är själaglad för lite pojkar, har ju en flicka som jag hänger med och kan vara dags att köpa rosa kläder till de små pojkarna =) Tokigt värre är dte att båda mammorna heter något på K (Karin och Katariina) och båda barnen heter något på E (Ensio och Erik). Jag brukar inte nämna namn men den bjuder jag på, yay!

Nej, nu ska jag käka så min kropp återfår sin förmåga, för är helt lealös...

Tjing!

X

Välkommen

Kära Lördag! Jag måste säga att det är betydligt mycket bättre än sist jag bloggade. Lets say att det var jobbet som gjort mig så förbannad men med en planeringsdag igår på dagen kunde jag stilla lite av mitt aggro! Herre gud vad arg jag var i torsdags. Så arg att jag grät. Det är väl så det är då man jobbar för kommun och när man ska byta datasystem kan det bli väldigt crazy om man säger så...

Igår kväll var jag dock på Liseberg och såg käre Håkan, lika fint som vanligt och man kan inte vara annat än nöjd. Han har något som väldigt få har, en närvaro och kan förmedela massvis av känslor till publien. det som var lite trist dock var att massa människor var där av andra skäl än att lyssna på Håkan. Det störde lite när man människor står och pratar och inte alls är intresserade, då kan man la stanna hemma. Ja, jag säger då det.

Snart ska jag åka till kära gamla Uddevalla för lite häng med mina vänner jag har där. Ska bli trevligt värre...

Så, trevlig helg party people!

X

Tack för kaffet

Jo, jag tackar..

Vilken jävla pissig dag! Behöver fan inte säga mer än att denna dag kvalar lätt in på alla topplistor över sugiga dagar...

Återkommer när det finns någon jävla rolighet (förslagsvis imorogn då jag planerar att ha en strålande dag) på schemat.

X


Vilken härlig dag

Dagens glada nyheter är;

* Jag har ett sprudlande roligt träningspass framför mig av MRL (Mage rumpa lår). Trist när man står där och svettas som en gris, men efteråt känns det alltid grymt bra!

* Efter detta, slinker jag förbi min högst gravida vän K och hennes gubbe för middag, hur nice är det inte att ha vänner som spontant inbjuder en på middag trots att hon typer föder barn samtidigt?Jag är så imponderad och glad att hon är min vän =)

* Jag träffat den fine busschaffisen två gånger idag, dels på vägen hit och på en resa till en informationsträff. Han kör som en biltjuv som stulit en bil ifrån en biltjuv men ack så söt denna lille förmåga är (han är rätt kort).

Ja, vad ska man säga om denna dag? Jag gillarn, jag gillarn...

X

Ack så vackert...





Helt klart en av mina favoritlåtar alla kategorier i två helt underbara versioner.

Tisdagar jobbar vi till 18:00 och min hjärna känns brutalt misshandlad, tröttheten är i precis varje por i mig * suck* bara 40 år kvar till pension =)

X

Some things never change...

Vissa människor förändras aldrig och det är kanske en trygghet men i detta fall också väldigt trist. Vill såklart inte nämna några namn (men ingen som läser min blogg och står mig nära) men under de åren vi har haft någon typ kontakt har knappt katten skitit i sandlådan =) dvs det har inte hänt många knop, det är same same. För mig som står brevid och tittar på detta eviga stampande undrar jag hur det känns för den här personen. Utveckling och framåtanda verkar inte vara något som denna personen sysslar med. Sen ska jag inte lägga mig i, för vem är jag att säga hur andra ska leva (Haha, jo soc.tanken gör ju sådant varje dag på jobbet).

Jag vill tro och hoppas att det har hänt saker med mig både intellektuellt och utseendemässigt de senaste fem åren. Det skulle kännas knäckande om inget hänt. Nu menar jag inte att jag flyttar berg eller är snyggast i stan men med åren blir man ju en aningen visare, en aningen klokare och en aning mer dum i huvudet...

Är ni med mig? För fem år sedan var jag inte samma Karin som jag är idag...

X

Grubblerier på måndags kvällen

Ibland chockar jag mig själv väldigt, det gjorde jag idag genom att göra en storslagen fiskgratäng. Jag har gjort räksås, potatismos och skurit firre i mängder. Så nu har jag gratäng för resen av min livstid tror jag, haha. Sen smakar ens egen mat aldrig speciellt gott så förstår inte ens varför man ska anstränga sig men men, ändock =) Mat finns hemma och den fyller ett syfte.

Appropå något helt annat, idag har jag suttit med en ansökan för begravningskostnader och gravsten och herre min gud vad det är dyrt att dö. Själv lider man ju inte av det för man är död men anhöriga får ju punga ut en hel jävla förmögenhet (om man inte vänder sig till socialtjänsten dvs, hihi). Jag baxnade nästan av alla kostnader, så jag får banne mig inte dö nu för då blir jag väl begraven här i ghettot i en skokartong all by myself, haha. Nog om döden...

Nej, nu ska jag käka firregratäng i massor!

X

Pensionärernas årsmöte

Det var mig en vild drinkafton. Efter två drinkar höll både jag och värdinnan på att somna i soffan med en pläd på oss. Kunde nästan tro att PRO hade någon form av årsmöte så torra vi var. Det var alltså en väldigt lugn kväll utan utgång eller lullighet...

Men det är skönt idag då jag handlat, städat lite och ska nu iväg till gymet och träna lite!Först ska jag dock styra upp en grym träningslista på min Ipod med de bästa av de bästa låtarna att svettas till =)

X

Stilla funderingar på en lördag

Var skönt att komma ut på en promenad. Jag promenerade upp på Ramberget i solskenet och hann fundera på en och annan sak. Jag funderar väldigt bra till fots måste jag säga. En och en annan klipsk idé har nog uppkommit in my walking shoes. När man kommer upp på Ramberget har man utsikt över hela Göteborg och jag slog mig ner på en liten klippa och lapade lite sol.

 För några dagar sedan hade jag ett besök på kontoret som gjorde ett intryck. Jag träffade en ung kille, kille som varit med om en hel del men nu har planer att förändra sitt liv till det bättre efter ett fängelsestraff (At least thats what he said). Han visste precis i detalj hur han ville att de närmast åren skulle se ut och vad han ville att framtiden skulle innehålla. Jag blev rätt imponerad av honom och hans driftighet. Vad man än frågade så fanns det ett svar, genomtänkt och med en ärlighet.

Så när jag satt där och tittade ut över Göteborg började jag fundera på vad jag själv har för tankar, idéer och förhoppningar om de närmasta åren och framtiden. Jag kan säga att visst har jag massa funderingar men inte alls på det klara viset som denne unge man hade. Jag har egentligen ingen aning om vad jag vill göra när jag blir stor och vilka vägar jag vill att livet ska ta mig till. Jag känner mig helt enkelt inte så genomtänkt som jag önskar.

Så när jag satt där på en sten vid en sjö (tvungen att citera Gessle när det fanns chans) så fick jag chansen att fundera lite. Jag fundera på det stora och på det lilla. Jag blev inget klokare kanske men det var skönt att sitta där med en rynka i pannan och tänka. Jag stressar mig igenom livet vanligtvis och livet  tuffar iväg utan att man egentligen har något att säga till om. Jag vet ju att jag lätt skulle kunna ha koll på mitt liv men det känns som livet har mer koll på mig just nu. Jag har fastnat i hjulspår som inte alla gånger är så roliga, en negativa trend. jag behöver göra en U-sväng och köra vidare på en annan väg. En väg som kör åt det håll jag önskar, inte den väg människor förväntar sig att jag ska åka på.

Jag tror inte jag är begriplig men jag förstår mig själv ivf. Undrar om det här är den där ökända 30 års krisen som gör sig påmind då man ska fundera på sitt varande här i livet, haha.

Nu är det dags att göra sig i ordning, skall iväg på en drinkafton hos kära P. Jag tror det blir en trevlig historia...

X

Skott i råttan? Snarare ett nafs...

För några veckor sedan sa min en kollega till mig att folk som fått upp råttor genom toaletterna har ökat drastiskt här i Västra götalands regionen, pga av ökningen av råttor överlag.Hon hade själv någon kompis som hade varit med om detta. Jag skrattade bort detta då men det verkar som det har gett mig men för livet...

Varje gång jag går på toa är jag rädd för att en stor kloakråtta ska bita tag i min punani, vilket jag förstår är en rätt orealitisk tanke. Förutom detta så vill jag gärna lägga en tegelsten på toalocket, så de inte på egen hand kan kravla upp i min lya och ställa till otyg. Så långt har jag dock inte sträckt mig än

Nej, detta är inte en av mina brightaste idéer jag vet, men hey och frågan är varför ni ska veta detta frukstansvärt pinsamma, haha!!!Detta kommer från en tjej som har haft råttor som husdjur och egentligen inte är rädd för de. Vet inte varför jag har blivit så nojjig.

Nu ska jag powerwalka upp på Ramberget och titta på mitt älskade Göteborg =)

X

Thank god its friday

Jag säger då det, veckorna går fort och idag är det fredag igen. Snart är man hundra år och sitter på sin kammare och undrar var livet tog vägen? Shit...Men dagen har varit bra, har precis som vanligt grymt massa att göra på jobbet men jag har jobbat undan mycket för nästa vecka som nog kan kvala in på stresslistan redan nu.

Kom just hem och är bara hemma en kort sväng. Ska hem till K och C tillsammans med M, K ska föda barn anyday och jag hoppas inte jag får förlösa henne ikväll. Vi ska käka middag och sen gå på bio och se Wall E. Har ju fått lysnade kritik så hoppas den är fin!Och som sagt, hoppas det inte blir någon förlossning i biosalongen, jag kan dock sådana där andnings grejer =)

Busschaufförer brukar ju inte vara så snygga men idag såg jag min första snygga. Ashet liten sak som körde bussen hem från jobbet, var dock lite av en bildåre men hey, jag kom fram i en del och måste vara det som räknas...Både snygg och kan sitt jobb någorlunda är la inte dåligt. jag är som sagt var inte så kräsen nu för tiden, man får ta det som serveras.

Anyway, trevlig fredag!

X

Huga huga fäbodstuga

Träningsvärken har eskalerat under hela dagen och nu är jag som en stel pinne. Varje steg i en trappa är en fight =)

Nu ska jag sova, trött som ett surbröd!

Men vad gör det för imorgon är det fucking friday, tjiiihooooo!

X

Blodbadet på Sportlife

Ja, jag överlevde mitt träningspass, även om jag stundtals var så slut att jag kände blodsmaken och benen höll på att vika sig men nu så. Nu har jag stora drömmar och tankar om min träning, hoppas verkligen jag kan se till att träna nu. Mitt mål är att träna en dag i veckan, om det blir mer är det en bonus. Låter kanske lite men jag vill sätta ett mål som känns rimligt! Jag vet att jag gärna kör stenhårt i typ två månader innan jag tröttnar, nu ska det bli en långvarigt!

Efter min träning kilade jag hem till raraste Televinken, Han hade gjort en god champinjon omelett till mig och jag kände mig så ompysslad så. Vi tittade på filmen Sweeny Todd, käkade godis och vad ska man säga o filmen? Blod, blod och ännu mer blod kan vi kanske börja med. Den var bra trots allt blod, allt Johnny Depp gör är ju bra, var ju lite kul att den var i musikalform. Sedan tror jag aldrig jag kan se på en meat pie på samma sätt igen, hehe...

Jag kom just hem och nu sitter jag i soffan, för trött att röra på mig, kroppen pulserar liksom av trötthet men att ta sista steget att natta mig själv är svårt.Så får sitta och samla kraft ett tag till...

X

Jag säger då det!

Nu händer det igen snart. Jag skall ta tag i min träning igen för miljonte gången. Alla fattar ju att jag kommer börja och snart sluta igen men men, som de säger bättre att träna en gång än ingen gång. Så idag kallar ett pass som heter MRL (Mage,rumpa lår) och det är kul men det var ju så längesen så jag är nervös. Jag vet ju hur jobbigt det kan vara och det gäller att hålla i hatten och hänga med. Jobbar med mig själv nu och med mental träning...

Jag är inte rädd, jag klarar ett MRL Pass

So wish me luck!


X

Införa en ny dag i veckan?

Jag tycker man borde införa en dag till i veckan så man hinner med allt man ska. Den skulle heta Tossdag och ligga mellan onsdag och torsdag. På denna dag skulle jag göra allt som inte hinns med de andra dagarna. Sedan när vi väl hittar på nya dagar skulle jag hitta på en dag mellan lördag och söndag som skulle kunna heta Jönsdag. Fatta vad grymt med mer tid (jo, orealitiskt I know) =)

Jag vaknade imorse av en otrolig smärta i hela tandköttet och käkarna, tror fröken har varit på gnisslet. Gnissla tänder gör jag i omgångar (vilket jag ja, förnekar) och vid stress kommer det gärna tillbaka. Det gör att jag får huvudvärk, ont i käkarna och i tänder/tandkött. Så hoppas käken med tänder kan ta en solsemester och bli lite mer relaxed för det isar i hela käften och gör allmänt ont. Det brukar ju släppa relativt fort men hypokondrisk som jag är funderar jag på hur det blir när jag måste dra ut alla mina tänder. Jesus, jag har väntat på mina visdomständer sedan sekelskiftet och de behagar inte komma.

Tänkte faktiskt ta en promenad nu och lufta tankarna lite. Det är den gamla vanliga åkomman, jobbet som finns kvar där och stressar på. Not good, så nu ska jag rena huvudet på allt neggo och fokusera på det bra, tjola hopp!

X

Stackars Cisco!

Min moster har skrivit ett blogginlägg som är så sant så....

Med detta tredje blogginlägg inlägg tror jag det slagits rekord i många blogginlägg å en dag på sistone. Jag har varit mesigt dålig ju....

Nattski nattski!

X

Råd och rön

Im on fire tonight, blogginläggen öser ur mig.. Öser kanske är en överdrift efter två inlägg men men...

Ja, nu när jag premunerar på Råd och rön får jag ju även ha lite egna konsument tester. För jag känner mig kunnig i den frågan, Råd och rön är väldigt bildande och jag har lärt mig allt om testing av diverse prylar =)

Så nu måste jag höja en varningsfinger för en himla dålig produkt. Jag är ett stort fan av Apoteket och har kanske lite övertro på de.Tror nog att allt de gör är bra men nej, det är icke en sanning. Jag köpte nämligen en duschcreme där av egna märket Apoliva eller vad det heter. Gillade den så köpte på mig  shampoo och balsam i samma men jesus, det var icke bra stuff. När man tvättat håret känns det som hästhår (dvs strävt, svårkammat och allmänt svårt). För att kompensera detta får man hälla i en halv liter balsam men trots detta så är håret betydligt tristare än med andra shampoon och balsam. Jag har vanligtvis babyhår men nu känns det mer som någon form av strävhårig tax historia.

Det var första delen i många tester som komma skall =)

Då det var längesen jag skrev dagens digga så tar vi fler denna gång, anar ett danstema efter helgen (och nej, NKOTB är ej med på denna lista):

Lady Gaga-  Just dance
The Script- We cry
Dizee Rascal- Dance wiv me
Chris Brown-Forever


X



Skamvrån

Jaha, såhär går det när man  är olydig och jag hör banne mig inte hemma någon annanstans än i skamvrån, det säger jag då! Jag skäms, jag är förtvivlad på mig själv och jag vet inte hur jag nånsin ska kunna förlåta mig själv, för detta brott jag begått hehe...

Vad har jag gjort undrar ni kanske?

Jag har laddat hem NKOTBS nya album....(om nedladdning var laglig eller ej låter jag vara osagt)

Förstå vad tragiskt...

Hjälp mig att hjälpa mig själv people!

X

Svårt att veta varken ut eller in...

Igår var jag och såg Sex and the city, sist av alla tror jag men det har liksom varit på planeringsstadiet väldigt länge.Att tre tjejer ska hitta en gemensam tid för att se filmen har varit lite i stil som mission Impossible. Alla har ju sett den I guess och jag tyckte den var bra. var ju som ett helt långt avsnitt av Sex and the city och me like me like!Det var så mycket kärlek och fint så jag blev banne mig nästa religiös en stund. Så helt klart sevärd, nu hoppas jag dock att det inte blir mer filmer och grejer för då kommer det förlora sin charm.

Sen läser jag en bok, där en kvinna just förlorat kärleken i sitt liv  i en bilolycka och jag kan inte bli mer än bitter. För var finns rättvisan i att man äntligen hittar någon man vill leva med och sen ska han gå och dö, så jävla orättvist. Det är väl nog med att man ska hitta en jävla karlslok att leva med, nej. Världen är inte schysst alla gånger... (Ja, en tendens till I-lands problem I know).

Så är bitter på det där med kärlek, kanske är jag bara bitter för att jag själv är så jävla strandad när det gäller love för tillfället, haha. Jag är för det mesta nöjd med att vara singel och trivs så men på sistone har det kännts att jag verkligen är det sista på planeten som är singel. När man väl kommer in i sådana hjulspår är det ju svårt att stoppa sig själv i självömkan. Sådan självömkan är bara dålig och leder banne mig inte fram till något vettigt. Mitt nya ledord är att saker och ting skall vara konstruktiva. Frågan är ju vad jag gör för att inte vara singel och svaret är INGET: Jag ugglar hemma och när jag inte ugglar med mig själv är jag med vänner. Så jag ska sluta gnälla. Jag tror dock inte på att leta aktivt heller så vet inte hur jag ska göra mig själv nöjd, haha. Gnälla lite till kanske =)

Nu ska jag bege mig ut i solen, för den har jag väntat på och den brukar ge lite extra energi. yay.

X

En dag på cirkusen

Oh my, Just one of these days....

Jobbet är fan i mig en cirkus och jag är en av de där hästarna med en plym på huvudet som travar omkring....

Gnägg gnägg

Nu travar jag hem till min vän J för en trevlig middag och förhoppningvis lite lugn och ro!

X

Det blir aldrig som man tänkt sig...

Oj Oj vilken snurrig dag. En dag på socialtjänstens kontor kan verkligen bli hur som helst och det blev den. För den första för att jobbnörda lite har ärendetillströmningen varit något fantastisk de senaste månaderna, Vilket betyder att varje dag på jobbet är en kamp mot klockan och prioteringar är ett måste. När man någonstans trodde man hade koll på läget kommer en akut grej upp på tapeten och allt vad planering hette går i stöpet. Detta gör att varje dag på jobbet är en spännande resa (både på ont och gott).

På tisdagar har kontoret öppet till 18:00 och således är det en längre dag än vanligt (heja, då kan man jobba undan saker). Idag hade jag möten fram till 15:00, från möte till möte. När jag kom till mitt rum vid 15:00 hade jag drösvis med post och saker att dokumentera. men hej, så kul ska vi inte ha det. Min dator med program vägrade starta, eller den starta men jag kom inte in i vårat program som vi jobbar i. Allt vi gör finns i datorn, man kan verkligen inte göra något alls utan denna burk. Så det var bara sätta sig och glo i väggen, alla andras datorer fungerade men mitt loggin funkade inte någonstans. Så många samtal till supporten och strax efter 16:30 kom den igång igen. 1.5 timmar som gått till spillo, jag e fortfarande bitter....haha...

Nog om jobb!Sitter här och käkar en veggobiff som smakar bränt fast jag ej bränt den, hmmmmm..spännande va?

A life in Karins jävligt spännande liv =)

X

Dessa nötter

Ja, kan man inte göra annat än att älska de små telefonförsäljarna?De ringer och är inställsamma  på det där totalt hemska sättet. De ringer alltid och har nollkoll med, helt fantastiskt hur borta man kan vara.Idag hade jag e sån där dag då jag lät han prata på, han var så där "moderkänslorsöt" om ni förstår.

 Haha, idag var det en trevlig en men herre gud vilket jobb!?! Han ringer från Telenor och vill värva mig. Jag har redan Telenor och han försöker få mig att skaffa ett abonemang till och få en gratis mobil på köpet. Sedan kommer han på sig själv och säger; fast ja, jag förstår att du kanske inte vill ha två mobiler. Hihi, nej det räcker med en....

Sedan raggar han vidare med billigt bredband. Jag har Glocalnet och tydligen är det samma ägare till Telenor, Glocalnet och Bredbandsbolaget berättar han, hihi. Han försöker sig på något halvdant försök att sälja bredband trots att jag säger att jag e bunden, hihi. Han ger dck upp snart då han inser att jag ej är intresserad.

Denne gosse gjorde i vilket fall ett riktigt bra försök utifrån sina förutsättningar, så heja på!!!

X


Mamma Mia

Mamma mia, here I go again...
My my, how can I resist you? Mamma mia, does it show again?
My my, just how much I've missed you
Yes, I've been brokenhearted
 Blue since the day we parted...


Ja, Mamma Mia var jättebra, lite skrikig stundtals men väldigt bra skådespel, musiken är fantastisk och lättsamt värre. Säga vad man vill om Björn och Benny men efter skrivit alla denna musik till ABBA, Kristina från Duvemåla och Chess så tycker jag ändå de är rätt balla. Jag har liksom inte lyckats med något liknande än (men jag ska bara hitta min nisch och sen så,hehe)...

Dagen är en öppen historia faktisk, jag hade inte tänkt att göra speicellt mycket men nu verkar det som jag ska träffa M och T för en mysig liten stund. Var faktiskt längesen bara vi sågs, så blir nog trevligt. Innan dess tänkte jag handla också för alla som är intreserade.

Och sedan var det ju söndag, en vän skickade ett sms och frågade var jag låg på bitterhetsskalan idag (i fredags var jag mycket bitter) och jag har inte varit bitter alls förrän jag insåg att det var söndag idag. Varför kommer alltid den här jävla dagen så snabbt?Man kan ju bli bitter för mindre!!!!

Anyway, frulle och sen ska jag styra upp mig själv!

X

Dagens andra funderingar

Jorå, så att...

Vilken produktiv dag. Jag har banne mig varit en desperat hemmafru ut i fingerspetsarna. Jag har städat hela lägenheten noggrannt, tvättat lakan, kuddar, täcken, kläder och sedan har jag tänk tanken att gå och handla, hihi. Tanken räknas sägs det ju. Handla kan jag göra imorgon.

Så, ikväll ska jag och J gå på bio och se Mamma Mia. Nu är det ju så att jag sett musikalen i London med mor min samt sett den svenska versionen i Gbg med kusin och moster så filmen har mycket att bevisa. Jag har svårt att tänka mig att en film kan vara bättre än en musikal. Det känns dock som den säkert är bra och den kan nog bara bli bättre än vad jag tror. Så jag har sjungit upp med lite go musik och dansat runt lite här hemma. Jag hoppas verkligen inte mina grannar kan se mig för mina koreografier kan vara lite svåra att smälta, hihi.

Förövrigt har jag sett min förste snygge granne, eller jag vet inte om han e min granne, kanske en kompis till en granne men hur som var han snygg,yay!Det känns lovande mina vänner, lovande!Alla som bor här som jag sett hitills är inget ögongodis och sådant behövs banne mig i mitt liv.

Trevlig kväll!!!

X


Dagens första funderingar

God möra!

Jag har haft em laptop nu ett bra tag men idag är banne mig den första gången jag använder den i sovrummet, en riktig hit att ligga i sängen och lyssna på musik, surfa och blogga lite. Ingen har berättat för mig hur käckt det är att kunna flytta datorn,hihi. Kanske därför man ska ha en BÄRBAR dator men men anyway...

Vaknade av regnet som smattrar mot fönstret och monsunregnet är ett faktum,tur att ag skall tvätta och städa idag då. Lördagar förmiddagr har sedan jag är en kontorsråtta blivit helig tid då man ska göra minsta möjliga. Drömde även inatt att jag var utomlands och Roxette gjorde ett supriseperformance, hihi. Ni ska veta vilken lycka det var i drömmen när Per Gessle rockade i The look,hihi...

X

Jo, hon lever minsann!

Inte för att någon har frågat men jag lever och är vid gott mod =)

Jag har bara haft en full rulle både på jobb och i mitt privatliv, tok!Bloggen har fått läggas åt sidan. I helgen lovar jag att uppdatera en aning mer, för detta är ju banne mig inte hållbart. Att hålla på att missunna bloggen på detta viset, njet njet!Nu får det klippas hår, kammas ihop och skaffas jobb!

Idag fick jag en komplimang för mitt efternamn!tack mor och far =)

X

Ångesten AB

Hej och hå!

Då var jag tillbaka på bloggen och i verkligheten. Helgen har varit en hela stor orgie i att sova. Jag har typ sovit mest hela tiden och när jag inte sovit har jag inte gjort många knop. En sådan där helg man kan behöva lite då och då. Jag har dock hunnit med lite mer saker såsom mys med mina kära vänner, videomys med en annan kär vän och sedan det bästa på hela helgen...

JEANS INKÖP! Hey hey!

Jag vet inte om ni är som jag men att köpa och prova jeans är nog det mest avskyvärda som finns i denna värld, då menar jag i I-lands problems mått mätt dvs. Jag får gärna ångest i veckor innan då jag vet att det är dags att påbörja jakten på den rätta byxan.Det som gör att just byxan tenderar att framkalla otäcka känslor är för det är ett sådant projekt med storlekar, man känner sig ful, svettig och stundtals konstig i kroppen. Ja, för vem fan har de designat byxor till? Med tanke på vilket sjå jag har att hitta byxor är de inte designade för mig och the experience säger att få tycker byxor är lätt.

 Any way, sedan bestäms en dag och en medhjälpare får utnämnas, för handla jeans själv är som romantisk middag ensam. Så igår tog jag mig samman och tog en vän under armen för some heavy duty jeans inköp. Och ja mina vänner fick lite napp, hade bestämt att köpa två par. Efter pretty många jeans provade så kom jag hem med ett par fin fina baggy byxor från Levis (på rea 550 kr) och ett självförtroende som fanns kvar.Jag kände ändå att hoppet lever kvar i mig och ska snart hitta ett par tighta!!!

Men frågan kvarstår: är jag en dvärg med ytterst korta ben? Jag är 1.62 i passet, säger själv 1.63 då jag vill bättra på fasaden och tycker ändå att jag tillhör någon form av medellängd. Jag provade byxor i större mängd och ALLA, då menar jag ALLA byxor är för långa. Ibland med 30-40 cm. Jag provar byxor i längd 30 som alltså skall vara min storlek. Varje gång innan jeans skall köpas intalar jag mig själv att jag är löjlig och överdriver men NJET, alla människor i den här världen måste vara jättar....

Som tur är kan man sy upp byxor ibland!I-lands problemen fortsätter i mitt liv, hihi!

Nu ska jag panikstäda, får sällskap här ikväll!!!

X