Vad gick snett?

jag skulle ju bara ut och ta en öl. slutade med en helkväll, riktigt kul faktiskt!Jag, S, K och S gjorde stan osäker om man säger som de social tanterna vi är. Vi såg till att stan höll sig lugn.

Är lite trött nu och snart kommer min mor och far, det ska bli helmysigt att bara mysa hela helgen, Så nu ska det städas lite här hemma innan de kommer, så det är fint. måste ju ha fint när man får fint besök!

Dagens låttips: Jack Johnson- Better together, får mig lagom sugen på att städa,yay!

X

ANGER MANAGMENT!

Skrev värsta inlägget som försvann,
 
när sådant händer skulle jag vilja kasta min dator ut genom fönstret och sen stampa på den, BLIR SÅ ARG!

Nu ska jag andas djupt, räkna till tre och återkommer när jag är i lite gladare skick!

X


Ooops they did it again....

Brynäs did it again, vilken lycka. de vann med 4-3 mot Modo, TJIIHOOOOOOO!

 Jag tror nog att det finns en gud ändå, tok tok!

Nu ska jag sova gott och drömma om svart, gult, rött och läkerol.....Ja!

X

En anekdot från förr....

Äntligen hemma, ibland önskar jag att jag bodde i stan som jag gjort så många år, förorten tar tid att komma till men äntligen hemma. Har varit hos T och försökt hjälpa henne med en tenta som hon har imorgon, i excel, japp tänkte jag. jag är ju grym på datorer, lite excel ska jag la klara av!haha, det var nog dagens skämt. Jag såg ut som ett fån från början till slut, men men...jag har lärt mig en massa!

Soppan då?Ja den blev bra till slut, alla sa att jag var känslig och att den inte alls var stark. jag satt och mina tårar rann för jag tyckte det var så starkt men jag har hört att stark mat och jag inte är bra ihop, jag är känsligare än känsligast!men brödet var gott ivf!

När vi väl pratar om gulash så måste jag ju berätta en gammal anekdot från förr, ja såna har man ju såhär på ålderns höst. När jag var 10 så var jag och min familj i Ungern, vi har någon ingift släkting där så vi hade lånat nån stuga där ute i bushen, jättefint var det med bigaråer och frukt i trädgården. Ja, anyway, en dag kom det förbi en man (ja inte vilken man som heslt uatn vi kände honom på nåt  sätt) som skulle laga riktig ungersk gulasch till oss. Mums mums. Han pratade ingen engelska och lagade soppa i flera timmar, det luktade gott och vi alla var så hungriga att vi nästan grät. Sen var det dags, soppan skulle avnjutas med gott bröd....

men nja, soppan var så fruktansvärt stark att INGEN i familjen kunde äta nåt av den, tok va? det var dagens nostalgitripp....den historian var inte så rolig kanske men ville ändå berätta den, muhahahah!

Jag ska typ stupa i säng nu, trött som en utter!

X


dagens soppa

Dagens soppa är Gulaschsoppa med ostbröd. Jag smakade just på mitt mästerverk och tårarna rann för den var så stark.....hmmm, så späda späda för min del nu.....

åter kommer ikväll för mer info hur min soppa blev, jesus paniken är redan här.....

Dagens låttips: På jobbet är det radio som gäller,just nu poppar jag till Westlife, when u are looking like that, så det får bli dagens låt, hepp hepp!

X

Ps. Brödet ser bra ut ivf Ds.

ALOHA, värmen är tillbaka!

(men bara på min blogg serru)

När jag klafsar omkring i mina fiiina nya gummistövlar hela hösten  och är bitter så ska jag tänka på dessa dagar, de dagar när det var varmt å soligt och alldeles alldeles underbart, det ni =)


110795-2
Jag å Karran är bruna och fiiina!


110795-3
M och Karran söta som socker, sommaren 2006


AHOLA!

X







 


Doftkriget i min näsa

En doft kan vara förknippat med något eller någon på ett starkt sätt. Idag på stan så kom en doft emot mig som jag förknippar med en viss person. Jesus, det högg till i magen även fast det är en person som fanns med i mitt liv för länge längesen. men ändå högg det till i hjärtat och minnen kom upp.

Likadant var det på Håkan i fredags, ett hårvax som någon jag känner använt luktade av någon i publiken, jag sniffade runt för att upptäcka att det var den lille killen brevid mig, hihi.....även det fick mig att minnas, det är himla tokigt vad näsan kan frambringa för något. Så idag har jag gått och fundelurat över både gamla och nya minnen som jag har med olika människor...nostalgi och lite hjärta-smärta, tok.

Stan var ett lyckat drag om man så kan säga, fick en del shoppat, tok. Köpte framförallt några böcker vilket var gott för jag har inte läst på länge. Sen fick jag hem ett par underbara gummistövlar, så nu hoppas jag på regn snart, de var sååååå fiiiiiiina. Ni ska få se så smånigom....

hann leka med både J och T på stan, så har både varit social och spenderat lite pengar...=)

Ikväll blir det lugna puckar här hemma, har blivit en hemmaråtta och sitter gärna här hemma och ugglar,tok....

X

Regn, rusk och rika tider!

Fy, vilken dag, regnet öser ner ute och känns som det blev höst på några sekunder. Men som Thompa sa, det är bara gilla lääääget, gilla la la la läget.

Inatt drömde jag om en lång teater föreställning, den var ett dygn lång, jag var jättetrött och ville bara gå hem men jag skulle själv vara med i slutet. Sen vaknade jag i sista scenen då jag fick ett sms, så fick aldrig vara med om min egen insats,torrt. jag tror jag är på väg att bli knäpp, haha.....=)

Idag blir det stan då jag fått lön, shoppa lite inför en viss 25års fest som är snart och sen ska jag till optikern.....sen ska jag tala lite med, ska bli skönt!Så dagen kommer nog bli bra!

Dagens låttips: Craig David-All the way, lite smör så här på morgonen!

X

Ps. Brynäs vann igår igen, heja heja! Ds.

Huga Huga, fäbodstuga!

Hemma efter en lååång dag, har både hunnit att jobba och att fika med min älskade J. Gott mos.

Jobbet var tokigt, idag hade vi sån här Make over på huset dvs trädgårdsarbete och jag har alltså legat i rabatten hela dagen och rensat, var inte igår jag gjorde sånt. var faktiskt kul måste jag säga.....

...sen blev det kräftskiva på det. Kräftor är gott även om det är lite meckigt att äta de, tar sån tid bara för några slamsor kött (usch,det lät groteskt). Jag smakade havskräftor för första gången, TOK! Alla här på västkusten pratar jämt om hur goa havskräftor är och hur otäcka insjö kräftor är. Nu har jag en åsikt om det hela. Jag tycker båda är goda, hihi!Diplomatiskt men sant.....=)

Fikan med J var nice, drack en jordgubbssmoothie och snarra skit som man bara kan gö med J. Nu kom jag just hem, trött och sliten i kroppen...

..nu blir det dusch, sen ska jag lägga mig och titta på desperata husfruar och mysa!

Dagens låttips: Lyssnar inte på någon musik just nu men i Ipoden  kom en låt som jag inte lyssnat på på länge. Sting-Fields of gold

X

Sweet dreams...

Är det någon som är bra på drömtydning?På senaste tiden har jag drömt så himla konstigt och inatt var inget undtantag. Jag drömde att jag fick ihop det med min gamla flammas lillebror (förövrigt har han ingen lillebror utan han fanns bara i min dröm), det sjuka var att min gamla flamma var också med i drömmen och var såklart mycket sur när jag kom hem på middag hos hans familj.....ja, jag kan förstå honom!!!Hans lillebror var en liten finnig sak som inte kan ha varit äldre än 17 och han var väldigt lik sin storebror om man säger så.

...sen övergick drömmen till att vi skulle ut och dansa med flamman och hans bror och då var vi helt plötsligt i London och på klubben utspelades ett gisslandrama med en massa barn.....jag och en klasskamrat som jag säkert inte sett på hundra år var good guys och försökte rädda barnen men ja, det var absurt. sen vakande jag mitt där och vill rädda flera barn men hann inte inatt, tyvärr!

Vad betyder detta? Ska jag satsa på en lillebror som inte finns och ta kontakt med min gamla klasskamrat från förr?

Hmmm......ha en bra dag! Time to work!

X


Uppdatering på min händighet

Jag är officiellt den feminina versionen av Papphammar, jesus vad ohändig man kan vara. Ni tror säkert att jag överdriver men fråga de vänner som varit med när jag ska bygga ihop en möbel. Jag lovar er att svaren tyder på samma sak som jag just nu indikerar. Det finns också bevis i min lägenhet där INGEN möbel är byggd av mig själv!De är byggda av själar som förbarmat sig över min okunskap.

Hur som, nu är jag ivf nyduschad i en dusch med både duschstång och duschdraperi, YIPPIE!Jag fick upp duschdraperiet efter många svordomar och hatiska ord mot mig själv men nu så nu så. jag är mäkta stolt. Blev lite kaxig och bestämde mig för att bygga ihop min lilla förvaringsvagn med och gissa vad?Det gick med!Dock med en blå armbåge då jag slog mig gul och blå på mitt skrivbord då jag utmanade min simultan förmåga, jag pratade med S på msn samtidigt som jag byggde. men ja, jag klarade det!Allt går om man har lite tålamod och tror på sig själv.

Nästa projekt blir att bygga en friggebod och ett spa.....eller nåt i den stilen.....har jag fått storhetsvansinne månne? Hmmm, tåls att tänka på.....=)

God natt!

X


Händig som få

Måndag måndag, ännu en härlig måndag. Min dag har varit bra på jobbet, fick mycket energi och inspiration idag när jag läste en bok om rollspel och övningar, så det fick såklart testas idag, riktigt kul!Jag är helt klart glad att få in lite teater i mitt liv igen, var längesen jag fick leva ut mina skådis talanger =) och jag tror det var uppskattat bland mina "försökskaniner" med....

Annars då, ja jag fick gå till Åhlens idag och köpa ännu en duschstång, ja detta är min tredje inom loppet av en vecka. Let me tell ya.

1. Först köpte jag en, den var till för att skruvas upp och det fattade ju inte jag förräns vi kom hem till mig och dirty D skulle hjälpa mig att sätta upp den, hmmmm den funkar inte utbrast han och jag kände mig precis lika dum som jag var när jag kaxigt inhandlade den. Ja, men den har jag lyckast ge bort, så någon blev glad på kuppen.

2. Skam den som ger sig, jag var på IKEA igår och köpte nu efter att ha nogrannt kolla att DETTA VERKLIGEN var en sådan jag skulle ha och japp. Kom hem, var mycket optimistisk och jag lyckades ju få ut den där stången men något gick snett, det blir en lång historia så jag tar den korta,jag blev arg och duschstången gick i två delar som jag sen inte kunde få ihop....jag blev så arg arg arg!Så igår satt jag ilsketoch stirrade på den trasiga stången som hånade mig medan duschdraperiet låg på mitt vardagsrumsgolv....

3. Idag köpte jag en ny duschstång, idag ska jag verkligen ta det lugnt och tänka efter både en, två och tre gånger innan jag börjar förhasta mig. jag tror på tredje gången gillt, så håll tummarna!

Alltså denna händiga sida blandat med noll tålamod gör att min far och jag är väldigt lika. Han är precis likadan. Vi kan nog knappt bygga ihop en fyrkantig låda om alla bitar är på plats utom en.Jag vill inte vara sån men vet inte hur jag ska göra, för hur jag än försöker så tycker jag alltid att det går snett...är det så att alla varor jag köper eller alla saker jag tar mig an bara misslyckas av en slump, eller har det med mig att göra?Jag behöver nog gå en kurs i att vara händig och en i att ha tålamod.

Ja, tänk om gudarna skulle veta...nu är jag ivf taggad för duschstång numero tre.....uppdatering kommer senare.....har också köpt en lite förvaringsvagn med hjul...hmmm, kan bli en tuff nöt men jag är som sagt laddad!

Dagens låt när jag skruvar och grejer: Kanske vore Peter Gabriels Don´t give up passande men det blir en gammal låt som gör mig glad; The Cure-friday im in love.....

Ps. Förövrigt för er som sett varan tv så känner jag mig just nu som Göran kropp som är så jävla övertaggad i diverse scener, KOM IGEN NU KARRRIIIIIIIN!!!! Ds.



Duscha är livets goda

Har just tagit mig en dusch så här på söndags morgonen. Det är fan bland det bästa jag vet, duscha. Duscha på morgonen är liksom som att ställa sig i startgroparna för en ny dag och sen bara lubba det bästa man kan. Så duscha är verkligen något jag uppskattar otroligt. Så till er som inte duschar, gört!TOK TOK.....

Vaknade tidigt imorse efter att ha sovit som en klubbad säl. Det är skönt att vakna av sig själv och känna sig utvilad. Söndagar har dock en speciell feel över sig, söndagar är en sån där dag när man går och väntar på måndag och mår lite sådär halvt bra. Så har alltid söndagar varit för mig. Varför är man så dum att man redan på söndagen börjar må dåligt för vad som ska komma på måndag?Löjligt och ologiskt, vad hände med att säga carpe diem?Nej det gör jag rakt inte,haha....jag lever gärna tre dagar framåt i tiden. Ingen ordning å reda på mig inte...som sagt va, därför kallas jag hamstern, men det är faktiskt något jag ska träna på. Fånga dagen och njuta av den....det är mitt 25års löfte!

Ska leka med M idag med, sen kommer S och J med till IKEA där jag ska köpa lite mera prylar till min lilla lya!OOOOhhhh, jag trivs så bra med att vara en ghetto grrrrl......=)

Dagens låtips: Panic! at the disco-i write sins not tragedies =)

X


Att släppa taget


"You go through different stages of life and you might be friends with somebody for quite sometime. The way our life is and our journey of growing together sometimes stop growing and at that point we might move away to find somebody else to grow from. I was only meant to be on this journey with these people for this time"
Sheryl i min C-uppsats On a bumpy and dusty road to social work 2006

Kloka ord va?

Godnattis!

X


Det är så jag säger det

Lördag dag, jag lyssnar på Håkan och sitter och funderar på mitt liv.

Ska in till stan om en stund och fika med min älskade L och prata skit. Vi två är helt underbart bra på att vara lite lagom bittra och prata om vårat kvinnokollektiv som vi ska starta i Adelaide. Ska bli så tråkigt att hon lämnar mig här hemma, kommer sakna henne oerhört.....puss till L!!!!

Sen ikväll ska jag hem till M med T och gosa med E. E är söt som socker och luktar sådär gott som bara en bebis kan..så denna dag kommer bli en bra dag. Det känns från fotknölarna och uppåt....

Så, nej känner mig lite bloggförvirrad, inga djupare tankar just nu, hihi....

så pussen

Dagens låttips: Med risk för att vara tjatig, Håkans första och andra album.....

X

Nu kan du fåååå mig såååå lääääätt

Hemma från Håkan, jag är lite tagen faktiskt, det var en helt hysterisk konsert, var som om alla fjortisar med en folköl i handen hade hittat dit. Ett tag var det nästan läskigt vad folk tryckte på men som tur var så hade jag en bra plats lite skyddad bakom en papperskorg!

Håkan kan inte sjunga men Håkan kan underhålla och beröra. hans texter kändes som ett skott i mitt hjärta och hans energi får LSD att kännas blasé =) Jag fick flera gånger tårar i ögonen och kände bara detta är fiiiiiiint.

Mina favvosar för kvällen var många, sista numret var nu kan du få mig så lätt som gjorde i en helt otrolig version. Han tillägnade låten till de som hade fått hjärtat krossat och hjärtat skavde mot sängkarmen....det var sån stämning och jag sjöng som aldrig förr!


Dessa låtar var outstanding:
jag hatar att jag älskar dig..., ramlar, känn ingen sorg för mig gbg, det är så jag säger det,  och nu kan du få mig så lätt

Hade en riktigt bra kväll, tack Håkan!

God natt världen!

X

One sweet day

Igår vann Brynäs sin första match, yay!Jag tror på SM guld i år, det är vår tur nu so move out of the way!Jag är lite skadeglad för att det inte går så bra för Frölunda, hihi....de är så kaxiga här och tror att de är så bra...men ja, the big test är väll när Brynäs ska spela mot Frölunda, då kommer jag antagligen få veta att jag lever...=)

Humöret still on top men nu med en pirrande känsla i magen, hmmmm (inte kärlek alltså) en sån där molande, skum liten insekt tror jag att jag har i min mage nu, tok!Jag har liksom inget att vara nervös för...

eller kanske är det för HÅKAN ikväll. Håkan Hellström spelar på Liseberg och mina vänner och jag ska dit och trängas med svartklädda fjortonåringar! Det kan inte bli bättre. För Håkan är bland det bästa som finns live, han gör mig till en fjortonåring med svaga knän och lyckorus uti fingertopparna. Jag var en av de skeptiska, sen såg jag honom förra året på Liseberg, sen dess vågar jag stolt erkänna att Håkan är kungen i baren och vad du vill. Han fick hela Liseberg att vibrera och euforin var högt och lågt. Så nervositeten kanske ligger i om han kan blow me away once more....

Ja, vi får la se.....

Tycker folk är lite dåliga på att kommentera, har ni aldrig hört:
 "Fem kommentarer om dagen gör Karin glad =)"

Dagens låttips: Allt med Håkan såklart

X


Socialt arbete, bröd och kärlek!

Tillbaka på jobbet idag.

Att jobba som socionom är en utmaning på alla dess sätt. Jag stormtrivs för det mesta och kan inte tänka mig att något annat yrkesval. Allt man får tillbaka av människor man möter är otroligt.Men i vissa stunder börjar man fundera på vad det vad för något som fick en att välja att jobba med just socialt arbete. I de stunderna när det är tungt så går hjärnan på högvarv och man är så mentalt tömd att man knappt själv kan andas. men är det inte så på alla jobb? Jag har dock förmånen på mitt jobb att en dag i veckan vara köksa, dvs ha ansvar för matlagning och köket.....att komma ut i köket, skapa och vara kreativ är så skönt för huvudet och gör att jag hela tiden känner mig fräsch och laddad när det är dags att samtala eller ta tag i något som känns motigt. det behöver inte betyda att de andra dagarna är hemska men omväxling förnöjer vill jag lova och jag trivs så superbra på mitt jobb. Måste sägas!

Idag lagade jag en helt underbar "Au-pair" soppa (tack T för receptet, mums) och till det gjorde jag ett Oliv-, ört- och fetaost bröd....ni kan veta att brödet och soppan blev god. Jag var så nöjd även om jag själv har svårt att äta min egna mat. men jag fick mycket komplimanger och lovord.

Hemma nu och är bara glad, själsligen glad och kroppsligen glad. Konstigt det där med 24 timmar flunsan =) Solen lyser och jag lyser!

Dagens låttips: Slår banne mig till på tre låtar som alla gått på repeat i Ipoden idag på vägen hem....(även om mitt humör är gott är det bara lovesongs, tok) lyssna på de om ni har tillfälle!

1. Lit- Perfect one
2. New found glory- I dont wanna know
3. Gavin Degraw- Just friends

X

Singel igen

Nu har min sambo Karran flyttat ut så nu är jag singel igen, ensam och övergiven i min sjukdom...så alla som vill, välkomna till mig och skänk mig lite sällskap.... =)

Mår massa bättre nu, kommer nog jobba imöra, är för snål för att stanna hemma.....och febern e borta, lite halsont kan man jobba med!

Ikväll blir det nog tv och mys, trots att det är det enda jag gjort de senaste dagarna....

dagens ros: den får T, som kom hit med frulle och gjorde mig glad..och Karran såklart!Always and forever
dagens ris: helt klart min dator igen, den låter som ett kärnkraftverk!

Go natt

X

Lista lista

Listor är ju bara roliga för de som gör de men när man själv är sjuk och har kollat på Mcleods döttrar, Everwood ,Macgyver och annan högst intellektuell Tv då känns en lista som något riktigt kul, så enjoy.....om ni läser till fråga fem och inte blir uttråkade då är jag nöjd =)

1. Var hittade du den här listan? jag hittade den på någon annans blogg
2. Var är dina föräldrar födda? Mamma är född i Vänersborgstrakten och pappa i trakten av Järbo som ligger en bit utanför Sandviken. Fråga inte vilka BB för det vet jag då inte.
3. Vad är det senaste du installerade på datorn? Vette katten...

4. Vilken är din favoritrestaurang? Jag äter fan aldrig ute men Golden days lunch går inte av för hackor, det säger jag då!

5. När badade du i en pool senast? det var poolparty i augusti, hemma hos Eremo och Karrans pappa å mamma, kallt men skönt!

6. Har du varit med i någon skolpjäs? Jag har spelat teater sen jag var 6 år så har hunnit med många skolpjäser i min karriär. Roller i skolpjäser som jag kan be proud of är skogalen kvinna på smekmånad, plugghäst,Leila K, NKOTB fan, anorektiker, Business woman med gravid syster och ja mycket mera!
7. Hur många barn vill du ha? Ja, jag vill nog ha tre, för jag har själv två bröder och tycker det är perfa.men en karl kan va bra först ju...

8. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Ja, jag har svårt för dunka dunka...
9. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? Valet har redan varit och jag är bitter....BITTER men ja, jag får la ge blåbären en chans!
10. Vad har du för TV-kanaler? 1,2,3,4,5,6, MTV och lite annat tok
11. Har du åkt moped någon gång? Nej, har icke. I Örebro där jag är uppväxt skjutsade vi varann på cyklar.
12. Har du busringt någon gång? ja, det har jag,hihi. Man var lättroad på den tiden...
13. Har du fått felparkeringsböter? nej, inget körkort ÄN.....trots min höga ålder på snart 25
14. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? Nja, vet inte. är höjdrädd så skulle ta mycket tid för mig att palla.
15. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Måste ju  vara good old Aussie land där jag bott i två omgångar, det är på andra sidan jordklotet ju!
16. Har du en egen trädgård? Ja, om man räknar betong som trädgård så har jag en riktigt stor en utanför mitt fönster

17. Vilken är din favorit bland tecknade serier? the simpsons tror jag allt, det e klassiskt!

18. Kan du alla orden i nationalsången? Ja, men det är träligt att redovisa här men ja, den sjunger man ju när det är fotboll och sånt,hihi!
19. Badkar eller duschkabin? Dusch är mer min style
20. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Nicke Nyfiken, riktigt söt och mysig.
21. Favoritpizza? Kebabpizza

22. Chips eller popcorn? CHIPS i alla former, jag är nästan chipsoman

23. Vilken färg på läppstift använder du?När jag piffar till det och ska va lite 60 tals chic blir det knallrött eller knallrosa

24. Har du rökt jordnötsskal någon gång? vem kom på denna fråga? nej är mitt svar.
25. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Nej och skulle inte vilja heller.
26. Apelsin- eller äppeljuice? Apelsin helt klart.

27. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? L, vi var på indisk restaurang på vasagatan

28. Favoritchoklad? Är inte så förtjust i choklad men om får det bli någon med nötter i.
29. När röstade du senast? Jag röstade i söndags då det var val här i Svea rike.
30. När åt du en hemodlad tomat sist? På jobbet som odlar tomater ute på gården, mums.
31. Har du vunnit en prispokal någon gång? Inte vad jag kan komma på...usch, vad misslyckad jag känner mig nu =)
32. Är du bra på matlagning? Nja, tycker det är kul om jag har lust och tid. Min köttfärssås är iofs grym.
33. Klarar du att tanka själv? Kan la inte va så svårt men har ingen bil så vet inte.så ska inte kaxa
34. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna? Nej nej nej....
35. Pepsi eller Coca Cola? Cola brukar det bli, light dock.
36. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Uniform, nja när jag var pryo på sjukhuset  I örebro och har jobbat inom vården så är det ju sjukhus outfit som gäller.
37. Vad var det senaste du handlade? En påse gott å blandat i förrgår
38. Har du kräkts offentligt? Ja tyvärr...inget jag är stolt över kära barn.
39. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? hitta den sanna kärleken, jag tror nog fortfarande på sånt där romantiskt tjafs.

40. Tror du på kärlek vid första ögonblicket? nja, tveksam
41. Har du ringt något betalnummer? nej
42. Kan man vara vän med sitt ex?tror inte det, tror det bäst att släppa taget även om det är svårt, jävligt svårt. Fråga henne som vet, för jag e fan helt omöjlig, shame on me!
43. Vem var det du besökte på sjukhus senast? P och M på BB som hade fått en liten vacker flicka.
44. Hade du mycket hår som liten bebis? Nej, det har jag fortfarande inte, jag brås på min far som en tunnhårig,hihi.
45. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? bra fråga...
46. Vad har du i din väska? har alltid enorma väskor som man i princip kan packa ned en hel lägenhet i så är alltid tokigt mycket saker i de men plånbok, mobil,busskort, läppglans, kalender, ipoden är alltid med!
47. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? Jag brukar slötitta lite på tv men vet inte om det är nån favvosak....önskar jag kunde säga 3000 situps så jag gört,haha!
48. Vad är du tacksam för idag? Att jag har så bra vänner och att livet faktiskt är grymt bra!


X


Jag, en sliten porslinsdocka!

Jag e hemma idag och vilar och tar igen mig. Mår fortfarande dåligt med feber, ont i halsen och känner mig som en porslinsdocka som någon slagit hårt i golvet. Alltså inte i någon vidare form tyvärr men men. Idag är jag inte riktigt lika "jag tycker synd om mig själv" fast lite sån e jag allt. Men gud vad fort det går innan man är uttråkad som sjuk, har redan astråkigt ju...

jag kommer ihåg när man va liten flicka och fick vara hemma sjuk från skolan. Då köpte mamma eller pappa hem några tidningar, man drack sockerdricka, popcorn, glass och man fick ligga i deras säng och mysa. Då kunde det vara lite mysigt att vara sjuk. Nu är det bara trist och tråkigt, ingen som tar hand om en (eller jo, Karran tog hand om mig igår, tack för det!)

Men ja, vi får la se var dagen tar mig, just nu är det riktigt tråkigt ivf....men ska lägga mig i sängen och läsa lite och rulla tummarna.

Dagens låttips: The sharing song- Jack Johnson, gör bra för huvudvärken och febern!

X

Feber och dödens död

Jag var tvungen att gå  hem från jobbet för jag mådde så dåligt, kände mig som en tickande feberbomb, har sovit i typ tre timmar nu, frossat som en kossa på grönbete, hela min kropp värker....tog mig två alvedon så nu känns det lite bättre...men dödens död vad jag mår. hoppas det blir bättre tills imöra. Sitter ju här nu så hoppas feberiet bara är en svacka.

En rolig sak  som hände imorse och personen som får min dagens ros är killen som delade ut City Göteborg vid centralen imorse. Jag kände mig som en överkörd katt  och ville ha en tidining att läsa, Då kläckte han ur sig, Vilken fin sjal du har (sjalen som satt på huvudet!). Observera att denna sjal fick jag sen på jobbet en kommentar om, en kvinna på jobbet sa att jag såg ut som en städtant. Städtantskommentaren har jag även fått från annat håll så jag blev så glad att denna vänliga kille tog sig tid att berömma min fiiina sjal....he made my day!ja, om han nu inte skämtade med mig aprillo!

Ja, så dagens ros till dig City killen!!!!

nej, dags att lägga mig i sängen igen, blääääääääää. men snart är jag back on track igen!

X


Stackars mig

Jag kände det redan igår men nu är det klart, jag har gått och ärvt Karrans förkylning eller något i den stilen. Har ont i halsen, öm i kroppen, ont i huvudet, känner mig febrig, nacken är stel som en pinne och jag känner mig allmänt dassig. Fy, det är så synd om mig =) Jag är bra på självömkan ska ni veta!

men tapper som jag är så åker jag till jobbet nu, hoppas att jag blir lite kryare för gud vad trist det är att må såhär....brukar blir bättre ju, har käkat alvedon, strepsil och vitaminer!

En glädjande sak så här i morgonstund är ju såklart att Brynäs spelade oavgjort igår, jag är så van att heja på dåliga lag att oavgjort känns som en seger, haha!Så heja heja Brynäs...nu tar vi nytt SM-guld!

Nej, time to worka worka.....ha en bra dag everyone!

X


Jobb å slitenhet

Puh, kom just hem från jobbet och jag är trötter trötter...Måndag e en sån dag som man alltid är trött på och jag skulle gärna se att måndagen också var helg!men jobbet gick bra, har haft fullt upp och dagen sa bara vips!Vilket var skönt...På tåget hem satte jag in hörlurarna och lyssnade på några goa låtar och slumrade lite, gott mos!

Nu e jag hemma och njuter av att vara sambo. Jag och Karran har det så trevligt som sambos. Vi har skrattat mer än jag gjort på länge kan jag säga, hihi!Vi ses inte så ofta så det är kul att umgås så här mycket. då hon ändå är min äldsta vän.Tokigt kul och veckan lär ju bli tokigare, tok tok!

Ikväll ska vi äta gott, äta chips och kolla på tv, tjiiihoooo. vi ska helt enkelt bara loda.Sen tror jag det blir tidig säng för jag är som sagt T R Ö T T!Får se om jag hinner blogga mera idag men annars,until we meet again...

Dagens låttips: Nickelback- far away (vilken låt, vilken text, tänk om någon kunde skriva en sådan låt till mig!!!)

X

Knäckt knäckt knäckt...

Jag e knäckt, det här är inget kul alls. det ser ut som Sverige ska styras av blåbären....

Sverigedemokraterna får 1,9 % också, ja vill inte ens prata om det, det är så fruktansvärt hemskt att folk stödjer ett sånt parti enligt mig. Men hey, thats just me, myself and I.

Vad hände med förnuftet svenskar?

Jaja, lämnar landet nu i fyra år, ses 2010, I be back....

X

En sak är säker...

Jag tål sprit, mycket väl. Den gjorde susen den dära spriten. Vi hade tokigt kul som alltid när jag är med Karran. Vi vet hur man tokar det säger jag. Kvällen bestod av mycket dans, drinkar, shotar och konstiga människor åt höger å vänster!ja, sen hände det saker som var mindre roliga men man ska fokusera på det positiva och det som är roligt ju!Så kvällen får ett högt betyg, vi tog bussen hem vid sju imorse, stabilt läge!

Så vi är lite slitna nu faktiskt, har ätit pizza och kollar på tv,känns som om denna dag inte blir mera.....Bara mys och ta det lugnt!

Ikväll blir det såklart valvaka, eller ska jag kalla det likvaka, är beredd på att det kommer sluta med en allians som segrare vilket gör ont i mitt hjärta. Jag förstår inte vad vi ska med den där nötterna till?De kommer inte göra något bättre i det här landet utan kommer bara försämra villkoren för en del människor. Jag tror inte på att sparka på folk som redan ligger men det verkar som andra människor tycker det är okej. Nu menar inte jag att sossarna gör ett sånt jävla snyggt jobb heller men ja, det blir ju bättre än om blåbären ska styra....ja, jag är lite bitter men hey thats my style!Så heja heja MP, V och S!!!Vi har laddat upp med chirre och annat gott, mumsen!

nej, nu är jag för fylle filosofisk.....=)

Time to go to bed igen....

X

Bacardi apple och högstadie minnen....

Gud, vilken dag i solen, vi har strosat i Gbg som för övrigt är en sån fin stad, blir sentimental every now and then över hur bra jag trivs här...men ja, whatever....

Systemet var en upplevelse, det var ett sådant där Systembolag med stenåldersstyle, man fick köpa över disk!!!Jag tillhör den generation som inte handlat så mycket över disk, kändes nästan lite exotiskt....TOK!Så jag och Karran bestämde oss för att toka till det med sprit, ja nu blir det andra bullar.

Jag har tyvärr inte haft någon lycka med sprit, de gånger jag och Karin i våra ungdomsår har druckit sprit så har det alltid resulterat i fylla utan dess like. Vi har kaxigt druckit en halv flaska tequila och en halv flaska lakritsshot och sen gladeligen trott att man ska må bra. Nu tror jag att med min gedigna ålder kommer jag kunna hantera sprit bättre än vad jag gjorde då, eller det vet jag. Jag rapporterar imöra...

Vi hann också fiska upp en barndomsvän från högstadietiden som bor här i krokarna och nu sitter vi hemma hos mig och ska äta, mys och prata gamla minnen som de old bitches we are!Sen blir det en fest och ja, kanske en liten utgång här i Götet. Känns nästan som det är år 1995, och det är dags för högstadiedisco,tiihiii!

Så jag säger klackarna i taket och hej hoppla!Jag hoppas på en trevlig kväll, goda drinkar och trevligt sällskap, tjiihooooo!

Dagens låttips: ja, jag säger bara JUSTIN the man Timberlake, hans nya skiva växer och är stabil som fan.....

X


Karin och Karin=sant

God morgon...

Jag å Karin, (kompisar från förr som Latin Kings sa) har nu vaknat till liv och ska snart gå å handla frukost, jag är inte så bra på att ha frukost hemma då jag själv inte är ett stort fan av frukost. Så vi ska gå ned och handla frulle och sen blir det en pava vin till det. Ja, ni hörde mig, vi ska handla för fest ikväll, känns lite konstigt att handla sprit på morgonen men systemet i Backa har nog sett värre.....Utöver det går vi i mjukisdress och utan att ha duschat, så nu har vi nog en plats med A-lagarna här ute.....=)

Over and out, systemet kallar...

X


Kärlekens färg är röd

Puh, hemma från stan där jag lekt med T, var så mysigt så. Vi lekte shopping och det är alltid kul. Fick med mig lite saker till mitt hem som nu blev ännu fiiinare.

 Såhär i valtider får jag allt skriva några ord om det då det känns som hela Götet är en valstuga. Jag röstade igår och det kändes bra, jag har vetat länge vad jag skulle rösta på.

Jag fick ett grymt bra sms från min kära vän J om just valet:

"Jag har idag utnyttjat min åsiktsfrihet och röstat!Det blev i kärlekens färg för även om man tvivlar på den så vet man att den i slutet kommer att vinna!"

Ett sånt romantiskt och poetisk sätt att se politik!Kunde inte sagt det bättre själv, så ni som inte bestämt er, sug på den karamellen.....

X




Go möra Go möra....

Nu så nu så!

En utvilad KaRin framför datorn, har sovit som en gris inatt och vaknade allt för sent kändes det som..det är så med mig att jag är en stressad person fast jag inte behöver stressa. Jag kallas hamstern av mina vänner för jag stressar runt som i ett hamsterhjulet jämt. Det märktes imorse när klockan ringde 0900 och jag for upp för att börja stöka runt...så himla mycket har jag inte att göra, jag är ju ledig for god sake!

Men nu sitter jag här och har lugnat mig lite, har en riktigt rolig dag framför mig. Jag ska städa lite i min lilla lya (vilket inte e så kul men skönt sen), sen ska jag leka lite med T, kanske springa på stan lite och sen ikväll kommer mina kära K hit från Umeå, min "bästis" och vi ska ha en heeeeel vecka här hemma hos mig i ghettot. Ska bli så mysigt! Så ja, jag är vid gott mod måste jag säga,yay!

Måste rekomendera en film som jag såg igår. Jag var och såg
Säg att du älskar mig. Jesus vilket stark film. Jag såg den med J och vi var båda rödgråtna och upprörda, fan att man inte ska få vara ifred..orkar inte ens gå in i den debatten om tjejer och våldtäkter men jag kan säga att se filmen för den var riktigt bra. Kändes som jag blev 30 år äldre när några hormonstinna 15 åringar fnissade under hemska scener. jag var nästan beredd att ställa mig upp och ryta till att de borde lära sig att veta hyfs men stilla mig då vi hanterar svårigheter på olika sätt (ja, det var dagens socionomsnack!).....Anyway, se den....mycket bra!!

Dags att ta tag i städningen men jag återkommer serru until then....

Dagens låt: Keane-nothing in my way

Peace out! X

KaRin is in the building....

Ja, då börjar jag blogga, efter många tankar om för & nackdelar tänker jag ge mig in i djungeln av bloggeri bloggera..... 

Just nu är mitt huvud tomt efter att ha slitit mitt hår och nästan (Nästan ja) gråtit för att min dator nästan gick sönder....nästan var ordet men en vänlig själ lugnade ned mig och hjälpte till att styra upp min dator....

mitt första blogginlägg blir lite torrt och trist...imorgon är jag tillbaka med nya fräscha idéer.....

Dagens ros:  Den vänliga själen som hjälpte mig med datorn & sen tycker jag allt att min mamma ska ha en ros idag, hon gjorde min dag så mycket bättre genom ett telefonsamtal!

Dagens ris: Datorn som j'*vlas med mig....

Peace out och god natt i cyberrymden!

KaRin