En val med medföljande borg

Glad valborg =)

För min del firas valborg med jobb hela dagen och sen blir det någon lugn grilltilsställning om vädret vill som oss. Jag antar att valborg inte är så mycket roligare. Uppe i norr där jag kommer ifrån (alltså Örebro) där firar man med brasa, det är inte lika poppis här nere i söder. De har något så knasigt som påskbrasa, haha. Har iofs inte varit på någon brasa de senaste hundra åren så kanske ingen tradition jag håller så hårt på.

Ha en sweet dag!

X

Skäggiga damen

Dagen var ju oundviklig men den kom idag. Dagen då jag hämtade ut det där sabla körkortet och det var fan i mig värre än väntat! För det första har jag fått till ett leende som verkligen visar hur man ler stelt, onaturligt, konstlat och obekvämt. Ser helt jävla galen ut. För det andra är kortet så jävla ljust så man ser knappt något annat än två prickar till ögon, en kontur av något som skulle kunna vara en näsa och lite mun. Öronen är borta och då detta kort togs för typ ett år sedan har jag ju lite längre hår i tofsar. Tofsarna ser ut som två grymt stora polisonger som sticker ut. Så jag blir någon form av skäggig dam som ler som en psychobitch =) Jag är mycket nöjd och det känns lätt skönt att detta kort hänger med i 10 år, funderar skarpt på att "tappa" bort detta snarast....

Förövrigt är jag hög på solen igen, shit pommes frites! Igår var det 22 grader här och idag är det kanske lite svalare men ändå så sweet! Att sommaren ligger framför oss är dte bästa, det här är klart min favorittid på året, då liksom våren invaderar oss!

Nu ska jag koka firre och äta med potatis och broccoli, låter ju lite lätt torrt så får nog styra upp en sås till med =)

X

Hej å hå!

Hoppla hoppla, första dagen är avklarad och jag överlevde, även om mitt huvud är sprängfullt med massa massa nytt! Det är inget kul att vara ny på jobbet men snart är det säkert som jag aldrig gjort något annat än att "socialsekretera" mig.

Det känns ivf väldigt kul och spännande. Har fått fylla i grymt mycket papper, fått grymt mycket info och även suttit på mitt kontor och röjt lite. Fatta vänner, jag har eget kontor och inte nog med det!?! Jag har en skylt där det står mitt namn och att jag är socialsekreterare =) Helt galet, haha! Jag har egen telefon, dator och där ska jag sitta och låtsas som jag vet vad jag gör. Kommer bli grymt. Dagens första panik kom ändå när telefonen ringde, haha. Jag tittade skräckslaget på chefen och fråga vad gör jag nu (hmmm, svara kanske)? Det var dock ingen fara på taket, de skulle bara kolla att den funka.

Då jag känner mig så otroligt vuxen och mogen ska jag storkoka idag med, en veggowok satsar jag på med massa gott som vitkål, ingefära, morötter och broccoli! Som om detta inte räcker med husmoreri (en böjning på mor, hmmmm) så kunde jag ju inte inte låta bli att fynda. TVÅ Alladin askar för 20 kronor. Ja, sen kan man undra varför jag köpte de med tanke på att jag för det första inte gillar choklad speciellt mycket. För det andra går de ut om två dagar, haha. Men de får följa med till jobbet som en gåva =)

Nej, mot grytorna!!!!

X

Socialtanten

Hoppla hoppla, varit otroligt frånvarande de sista dagarna. Som jag alltid säger men det har varit väldigt mycket. Och vem behöver jag förklara mig?!? För det är ju min blogg och jag bloggar ju hur jävla lite jag vill, haha.

Anyway, det som är en glädjande nyhet som liksom kom som grädde på moset efter körkortet är att

JAG HAR FÅTT JOBB!!!!

Lilla jag ska nu byta bransch och ge mig av till " the dark side". Alltså en sida jag vet väldigt lite om och som jag inte jobbat på. Jag ska bli socialsekreterare, i folkmun även kallat Soc. kärring eller Soc.tant =)

Det känns faktiskt väldigt bra men samtidigt väldigt skrämmande och nervöst. Jag blir alltid stissig när det är nytt jobb på gång och jag vet vad jag lämnar (mitt nuvarande jobb) men har inte den blekaste vad jag får. Mitt nya jobb kommer jag börja på i slutet av maj och jag kommer fortsätta med målgruppen missbrukare. Det nya inslaget är att jag kommer jobba med försörjningsstöd. Då jag bara jobbar 82.8% på mitt nuvarande jobb så kommer jag redan nu börja introduktion på det nya jobbet, så imorgon blir min första dag på socialkontoret! Hoppla hoppla, är lite nervös.

Så om jag tycker det har varit mycket nu kommer det bli ännu värre, två jobb och nya rutiner, tjena kungen vad jag kommer få påsar under ögonen!Men samtidigt KUL!!!!

Nej, nu ska jag börja mitt nya ansvarstagande jobb och göra massa matlådor, veggosås med pasta, tjiihooooo!

X

Fördomar

På Thai restaurangen ikväll spelade de John Mayer (vilket var total lycka för mig).

Hmmm, visst är man fördomsfull och svennig då man tycker detta är anmärkningsvärt?

X

Konflikter

Utbildningsdag ska jag på idag, vi ska utbilda oss om konflikthantering vilket alltid är ett hett ämne i vår bransch, haha. Fast denna ghång tror jag vi ska utbilda oss om våra egna konflikter i arbetsgruppen och inte i relationen till våra "klienter". Tydligen tycker de vi slåss för mycket! Inte nog med att vi ska utbilda oss, ikväll ska hela jävla företaget ut på middag. Jag tror vi är sisådär 500 pers. Jag säger bara stabilt läge och hoppas på en trerätters med underhållning....

Förövrigt sitter jag bara och väntar på att någon ska erbjuda mig en paradvåning, för då har tre önskningar slagit in på en vecka....

Förresten, idag var det en vecka sen jag tog körkort, tjiiiiiihoooooooooo!!!!!!

Over and out!

X

Klumpar

En klok gammal flamma till mig sade alltid att livet kommer i klumpar och såsom mitt liv är nu kan jag inte göra annat än att hålla med. Det har varit stiltje på alla håll och kanter sen plötsligt har det bara sagt PANG och allt bara faller på plats och löser sig. All oro är inte borta men det börjar ändå bli lite ordning på bygget. Vid dessa tidpunkter undrar jag varför jag har oroat mig och nojjat så, när saker nästintill alltid löser sig (ja och hur lätt är det att tänka när man får panikångest varje gång man tänker på bilkörning, haha).

Jag vill inte riktigt gå in på vad det är än men i sinom tid ska jag berätta vad som händer. Det jag vill att ni ska veta är att det känns bra och att det rullar på fint =)

Förövrigt vill jag berätta att idag har jag kört den stora bussen på jobbet. En stor bjässe till Dieselbuss som är galet stor i mina mått mätta. Efter att ha fått småpanik över växelsystemet så gick det bra! Detta är lite som att vara nykär, allt är så fruktansvärt roligt fortfarande!

X

Hej hej måndag!

Måndag igen, den kommer i vanlig ordning alldeles för snabbt.

Denna vecka är också en sån då det bara är att ta ett djupt andetag och hoppas på tur. Med ett körkort fixat så är mycket lättare vill jag lova. Idag har jag fått en lapp om att mitt körkort finns att hämta. Detta betyder att det inte är något skämt och att de inte kommer ringa och berätta om det tokiga skämtet (att de bara skoja om mitt körkort). Dock vet jag ju hur det där kortet kommer se ut, vilket inte blir någon vacker syn.... Man hade tre chanser på sig, på ett av korten blundade jag, de två andra ler jag hysteriskt (typ massmördare leende) och ett av dessa kort blir det. Sweet, då sa en kär vän de lugnade orden att man bara ska ha det i 10 år, haha!

Dagens digga: Alltså, det här är smäktande, smörigt, sliskigt, dryper av socker och alldeles för mycket wailande för min smak men samtidigt så jävla bra =)  Jordin Spark feat Chris Brown- No air

X

Ingenting

En kväll hos L med rosévin och gott umgänge. Vi drog oss mot stan för att dansa och jag var vid gott mod. Kvällen var rolig, jag och S dansade som det var det sista vi gjorde i livet, jag och S vet hur en slipsten ska dras vad det gäller utgångar.

Så stod han där, utan några förvarningar och inga skydd för hjärtat. Den här dagen har jag grubblat på, att vi skulle ses var en tidsfråga men hur skulle det kännas? Hur skulle det kännas efter allt som har varit? Hur skulle jag kunna se honom utan att det kändes? Hur skulle det någonsin kunna kännas helt bra?

Så stod han där och tittade på mig med de gröna ögonen, hans hår var borta, håret som jag älskade att dra mina fingrar igenom. Han var sig lik fast något var annorlunda. Jag väntade på att hjärtat skulle hoppa och snörpa ihop sig. Jag väntade mig himlastormar och smärta i hjärtat.

Det kändes ingenting.
Inte ens en liten stöt genom kroppen.

Jag gick fram, vi utbytte några ord och pratade på om vädret, vänner, efterfester och andra ytligheter. Att han skulle vara den killen som fick hela min kropp och själ att reagera för ett år sedan kändes ofattbart. Jag vet att jag har velat säga saker, saker som inte blivit sagda men i denna stund insåg jag att allt har blivit sagt. Allt som jag har velat säga var sagt och överflödigt.

Vi skiljdes åt och jag kände hur hjärtat äntligen fick avsluta detta kapitel. Jag stängde dörren och nu finns det inga OM eller MEN som lurar i garderoben, det är stängt och jag är så rofylld över detta.

Med dessa ord säger jag bara cowabunga! Fuck yeah till livet!

X

Badkar i massor

Solen lyser och jag har grymma planer för dagen om jag själv får säga det.

Min älskade vän T är scout och idag har de något som heter Badkarsrally, som det låter så tävlar man i vatten med badkar. I något svag ögonblick bestämde jag och en vän att vi skulle dit. S åker mest för att de serverar korv medan jag som inte äter korv får nöja mig med en te, haha. Kommer bli skoj att åka på utflykt, ska ut på landet i Göteborg. och ja, det ska bli kul att kolla på badkar med även om jag lät neggo.

Sen ikväll ska jag på kalas för sötaste L-S som fylller massa år idag, så hipp hipp hurra till fröken!!!!

Hoppas ni får en fantastisk dag i solen!

X

Min nye vän

Det här är helt galet, inte nog med att jag är fantastisk som tagit körkort, jag har vänner som är helt fantastiska!!!!

Igår fick jag ju en helt ny Volvo cab och fick jag idag en ny
vän på posten av min bästa bästa Hyllan. Han heter herr Körkort och är så söt så. Han ska få sova brevid mig inatt =) Tack hjärtat, du är bäst och gjorde verkligen min dag!!! Det känns fint att man har såna goda vänner omkring sig. Jag menar alltså inte att man måste skicka paket för att vara en bra vän, utan alla som finns runt mig borde få en Nalle av mig! Men nu bjuder jag ju på glass så någon måtta får det allt vara ,haha!

Ikväll ska jag iväg på knytis hos en vän. Solen strålar och jag är på jävla gott humör, tjiihoooooo!

Ha en trevlig fredag!

X

Min nya bil

Några dagar framöver kommer denna blogg heta "jag har fått körkort och att allt är så löjligt kul med detta just nu.". Bara så ni vet, hihi.

Man trodde lyckan skulle sluta vid att jag just tagit körkort men ICKE. När jag kom till jobbet hade en kollega på jobbet köpt mig en Sprillans ny Volvo, som
denna på bilden fast röd =)

Hihi, nej på allvar fick jag en sådan liten modellbil  som den på bilden, en söt liten cab, något att satsa på kanske! Jag blev solskensglad!!!!

Idag har jag ju kört själv för första gången, det gick bra och jag kände mig väldigt stolt =)

Nu ska det tvättas, hepp hepp!

X

Tok tok!

God morgon i den tidiga timmen!

Chocken har inte lagt sig, det här är helt galet =) Idag på jobbet ska jag ta mig en tur och köra själv. Köra själv?!? JAG!!?? Haha....

Så akta er på vägarna nu, när man väl har körkort är man free to do whatever (iofs prövotid en stund). Så nu ska det köras som en biltjuv, muhahahaha! Glöm allt vad bilskola heter, nu är det bara gasen i botten och handen på tutan....

(skoja såklart, jag ska bibehålla en del av mitt bil vett, hehe....)

Ha en bra dag!

X

Stoppa pressarna!!!!

STOPPA PRESSARNA OCH HÅLL I HATTEN!

Idag är faktiskt den bästa dagen på typ hela 2008. För idag mina vänner tog jag KÖRKORT!!! Jag, lilla Karin tog körkort med besked. Jag är så glad att jag nästan inte vet vad jag ska ta mig till!Uppkörningen blev relativt ångestfri, även om jag kände hjärtat slå och benen darrade som asplöv!!! Men hon tyckte att jag var godkänd, efter detta grät jag en tår, sprang in på Vägverket och skrek på Sara att jag klarade det. Efter detta dansade vi en liten glädjedans!!! Det känns fortfarande ofattbart att det jag aldrig trodde jag skulle fixa verkligen har hänt. Jag får köra bil själv, haha. En galen tanke! Jag vill nu sammanfatta min väg till körkortet i siffror, håll ni hatten.

Körkortet är nu klarat men inte utan ett jävla arbete:

  • 200 liter tårar har spillts, om inte mer!!!!
  • 3 panikångest attacker har infunnit sig i samband med bilkörning.
  • 87 körlektioner har behövts tas på körskolan
  • 2 ordinarie körskollärare har jag kört med plus 5 andra som jag "gäst kört" med,
  • 2 uppkörningar har jag kuggat på, 1 har jag ställt in
  • 1 galen halka har genomförts
  • 1 teoriprov med 57 rätt av 65 gjordes i maj förra året!!
  • Massvis har körts med S, min övnings ängel!
  • 100 miljarder kronor har lagts ut på detta projekt, minst sagt alltså!
Nu ni, imorgon är det jag som tar bilen på jobbet och crusiar runt =) Får även passa på att vara lite all american. Jag vill tacka alla som trott på mig med, fan vad ni har gjort det värt för mig!!Det tog lite tid för mig men idag är det värt allt!!

Kramar!

X

Det löser sig...

Har jag sagt att det är mycket nu? Jag anar ett stort magsår on the way, för jag är banne mig inte ledig och har tid för reflektion de närmsta hundra åren känns det som (obeservera att det är en känsla och inte en realitet).

I huvudet är cirkusen igång och det går runt, runt, runt och ännu mer runt. Jag blir snurrig av att vara med mig själv, och det är jag tyvärr 24 timmar om dygnet. Jag är stressad dels för att det är rätt mycket som ska firras, jag får dåligt samvete gentemot människor runt mig som jag vill vara med, jag känner mig pressad och stressad och instängd av det hela!Kroppen säger ifrån, magen har varit i totalt uppror i drygt en vecka, hjärtat slår hårt, andetagen är ytliga och munnen är torr.

Vad är det som rör sig då? Ja, det är bilkörning, jobb, lägenhet, framtid, vem vill jag vara och vem är jag? Herre gud, jag funderar alltså på det mesta!!!!

Men någonstans i hela den här karusellen så känner jag ändå tilltro till det hela, fan det kommer gå galet bra med allt och alla planer som snurrar och stressar mig. Det är bara en tidsfråga innan det lugnar ner sig och jag känner att det är dags att andas normalt igen. Vissa saker måste jag få tänka på en stund, på så sätt kan jag komma fram till något vettigt. Denna känsla gör att jag ändå står ut och går med på detta tempo som jag har! Jag har även god hjälp att styra lite i dessa tankar så är inte ensam i allt detta! Dock anser jag att jag får beklaga mig här, och det har jag just gjort *puh*!!!!

Så från mig till er, det
firrar sig (och nej, med tanke på videoval så är jag icke gravid som låten handlar om!)

X

Kors i taket

Det kan fortfarande ske mirakel, ett skedde idag...

Jag deklarerade!!!!

Det har nog aldrig hänt så här tidigt och till och med innan sista dagen!

Kors i taket och håll i hatten!

Ibland chockerar jag mig själv också, helt galet...

God natt!

X

Strömstad

Hoppsan hoppsan, då var man hemma från sin lilla mini-semester med sötaste Hyllan och Konstapeln. Jag tänkte lite kort redogöra för vad vi har haft för oss. Till detta tillkommer några bilder så njut nu mina vänner =)

  • Det har skrattats något enormt, vilket fick mig att utbrista att om helgen skulle bli såhär rolig skulle jag icke orka vara med!
  • Vi har haft räkfrossa med allt goda tillbehör såsom vitt vin, gott bröd och fan och hans vuxenhet.
  • Vi har varit på tur på den fina kusten, besökt både Grebbestad och Fjällbacka. Hyllan har varit helt lyrisk över detta vilket glädjer mig massa!
  • Jag har bjudit på glass då jag icke tränar, samtidigt som vi såg två fåglar som förlorat tassen (eller vad det nu heter på fågelspråk).
  • Vi har konstaterat att Strömstad egentligen lika gärnas kan lämnas över till Norge. Ingen är ju fan svensk i staden. Det finns ett shoppingcenter en bit utanför staden som känns som en stor taxfree butik för norrmännen. Där handlade vi massa godis, jag började nästan gråta för det var så mycket gott =)
  • Vi har killat, masserat, pillat och myst i allmänhet!
  • Jag fick en släng av en magsjuka men som tur var gick det snabbt (även om jag då minsann låg för döden)
  • Lyssnat på Madonnas nya låt 4 minutes och ylat med till de två fraserna Madoooonnna och tic tac tic tac, kan kalla denna låt helgens temasång!






Hyllans blogg kan ni spana in om ni vill ha mer kort och mer info om vår lilla holiday! tror hon styr upp det senare ikväll! Här över ser ni hur måsen med en fot, fröknar i Fjällbacka, fröknar i godisaffären och mera godbitar. Jag utelämnar vissa historier med respekt för alla inblandade!

X

Veckans bästa

Hallå jag glömde det bästa den här veckan, att Brynäs stannar kvar i elitserien, det var nära ögat men de kammade ihop sig =)

X

Step by step

Nu så, har haft mycket för mig och känns som jag varit här, där och everywhere dag som natt.

Det börjar närma sig helgen och det hela har lugnat ner sig lite. Jag tänker åka bort också för den delen för att lugna mina små nerver. Så helgen återfinns jag i Strömstad med mina kära Konstapel och
Hyllan. Det kommer bli riktigt skönt att komma bort från allt som rör sig i mitt huvud just nu då stressnivån i min kropp är HÖG!Högst orsakat av mig själv men ändå inte speciellt roligt. Så åker bort en stund, glömmer livet här och återkommer på måndag som en ny människa!

Måste ju bara säga att veckans höjdpunkt by far är väl ändå att NKOTB har återförenats, fucking amazing! Jag är helt lyrisk, haha. Ännu ett av mina gamla pojkband som tar sitt förnuft till fånga, kolla bara in detta, detta måste ändå vara kvalla (kvalité) om något!Donny är den balla, Jon den lite blyge, Joe är den söte, Danny ser bara ut som en häst och Jordan är snyggot. Mums mums.

Alla får ha en fantastisk helg med allt vad en fin vårhelg är; sol, värme, mys och vitsippor.

Dagens digga:  Hoobastank- Disappear, sweet ass alltså, hehe...

X

Upptagen AB

Verkligen mycket nu..

*puh*

X

En gammal Bettan

Utmanad av moster, så får la bjuda på en old fashioned gammal lista!

Tre namn du går under:
- Karin
- Karran
- Hamstern

Tre saker som skrämmer dig:
- Att något hemskt ska hända min familj och mina vänner (redan varit way too much drama i år)
- Att jag ska förbli ensam resten av mitt liv, bitter nucka i en etta på Hisingen, sweet!
- Att ÖSK har en sådan fruktansvärda backar (ja, viktiga frågor avhandlas här!)

Tre saker du har på dig:
- Ett glatt humör har jag idag, löjligt glad!

- Baggy jeans (Höööööö som i låten hiphoper)
- Svart och vitrandig tröja

Tre sanningar:
- Jag är ruskigt trött just nu
- Jag trivs ruskigt bra på mitt jobb
- Jag är riktigt dålig på att spara pengar

Tre saker jag verkligen vill ha:
- Ett körkort
- Sinnesro
- En tatuering =)
 
Tre personer jag utmanar:

Alla som vill =)

Natti natti!

X


Jo, gratis glass blir det

En av mina uppmärksamma bloggläsare frågade hur det gick med träningen. För jag var ju en stolle här för ett tag sen och snick snacka om att jag skulle bjuda alla er på glass om jag inte tränade två gånger i veckan. Oma man säger såhär. Jag är skyldig er glass i lass! Förra veckan hanns det inte och i ärlighetens namn har jag ingen tid denna vecka heller. Jag får verkligen ta tag i detta nästa vecka men det är ingen lögn, det får inte plats, dagarna är fullbokade från morgon till kväll. Detta betyder dock inte att ni får glass varje vecka som jag inte tränar, en glassjävel får ni!Så bara säga till, för när man lovar något ska man stå för det också. Så läxan jag lärt mig är att aldrig lova saker jag inte kan hålla =)

Nu ska det packas ihop och åka till jobbet men först...

Dagens digga:

"Jag står i vasaparken, ser pojkar och flickor gå igenom kärlekslunden Jag skulle byta plats med vem som helst på sekunden, om jag kunde..."

Håkan Hellström. Atombomb

X

Mer helg tack!

*Suck och stön*.

Jag vill ha mer helg, mer mer mer! Jag är fan mer trött än innan helgen och då var jag redigt trött. Sälen min älskade vän från London var sjuk när hon kom hit, så det har varit väldigt lugnt i helgen. Vi har mest legat på soffan, kollat på tv och pratat. Sen gjorde vi jordens insats i lördags kväll då vi gick på restaurang vilket var en trevlig tillställning. Restaurangen hette Simba och hade afrikansk mat. Mycket tokigt på menyn som antiloop, krokodil, struts och firra från Mosambique. kanske inte så jäkla eco-friendly men men.  Själv toka jag lite genom att käka svärdfisk, mycket gott! Detta var dock vad Sälen palla, så sen var det soffan som gällde igen =) Har dock haft en rolig helg, sälen vet hur man underhåller trots sin förkylning!

Igår var det fotboll,Örebro mot IFK. Att heja på de lagen jag gör är rätt knäckande. Örebro har en backlinje som få skådat, herre gud, det går inte fort där! Att de förlora med 4-1 var tur, kunde blivit mycket mer! Var gott hets från olika håll. Sen är det Brynäs som i nuläget är ute ur elitserien. Fuck säger jag. Tungt att aldrig ha medvind men men, det kommer bättre dagar!

Anyway...nu ska jag vila lite och tänka positiva tankar om livet för sova kan man göra i sitt nästa liv =)

X

London zoo

Hamstern (alltså jag) har fått ädelt besök från den stora staden London. Det är min kära säl som är på besök. Ikväll bor jag och sälen hemma hos brunbjörnen för some serious mys i form av middag, vin och sånt där.

Om ni undrar var alla djurnamn kommer ifrån är det London som satt sina spår. Det började som ett skämt mellan tre fagra svenskor. Jag fick mitt namn för jag stressade runt så, gazellen för att hon alltid var sen och sprang med sina långa ben och the rest is history. I London hade alla runt oss djurnamn; spindeln, hundvalpen, ekorren, salamandern, gazellen, myrsloken, harskraken...Ja, u name it och de finns i den stora djurparken London. Det var inte alltid lätt att hitta det rätta djuret men efter ett tag kom det som ett brev på posten!

Så vif frånvaro förstår ni att djurparken har drag i galoschen och icke hinner blogga =)

X

Finn fem fel

Jag promenerade i Slottskogen när denna konstiga syn mötte mig. Kan ni gissa vilka fem fel det finns i denna bild?

Mamma med cykel, med en liten tulla i barnstol där bak och en liten tulla som gick brevid.

Pappa gick på sidan och föräldrana var väldigt uppe i en diskussion av något slag.

Hela familjen var propra, fina kläder, fin cykel och hela baletten.

I handen håller mamman som en 3,5a. Alltså en ÖL!?! Gissa om jag reagerade! Klockan var innan fyra!

Facit: Ölen, ölen, ölen, ölen och ölen!

Jag säger då det, mycket ska man vara med om. Då jobbar jag även med missbruk och har varit med om mycket! Nu har socialtanten sagt sitt!

X

Sunny day

Ååååh, detta väder gör mig fånigt glad. Jag har tagit en lång promenad idag med mina snygg solbrills on. Jag har gått upp och ner för Göteborgs vackra gator och allt som tidigare veckan har tyngt mig är som bortblåst! Så fort solen kommer fram så kommer även min inre frid. I fucking love våren så nu är det inget snack om att den ska stanna!!!

Dagen har som så många andra gått i bilkörningen tecken, lite körning och sen KBT! Det var första sessionen och det känns än så länge bra, inga riktiga nyheter än men det kommer snart tror jag. Panikångest är det ivf. Men efter denna lilla behandling ska jag icke ha såna starka reaktioner till det hela utan kunna hantera paniken bättre =) Känns bra och jag är mycket positivt inställde till det hela...

Nu, mat...

X

The beat of my heart

Idag var jag på utbildning i hjärt och lungräddning och tjena!Det var skoj mina vänner och verkligen på tiden, hade fan inte kunnat rädda en mygga om den så dog framför mig! Var sweet att lära sig allt om tryckförband, stabilt sidoläge (som det nu heter), hjärt och lungräddningen itself och vad man gör när folk sätter i halsen.

La grandefinale var rolig som fasen. Då fick min halva av gruppen gå ut ur rummet och komma in igen. Då möttes vi av massa blod (teaterblod alltså) och skadade människor av olika slag såsom köttsår, avsvimmning, chock och brännsår . Vi fick då träna på att hantera stressen av blod, människor i chock och vad du vill. Jag hitta en tjej som jag fick lägga tryckförband på. Alla sår och sånt var väldigt verklighetstrogna och det droppa blod högt och lågt!

Sen var det den andra gruppen och då fick vi agera skadade. Det var riktigt bra för allt man lärt sig under dagen fick man testa under pressade former och hamsterhjärtat slog allt lite fortare! Jag fick ha ett stort sår och bli omhändertagen. Så bara så ni vet, om ni planerar att råka illa ut så kan jag det där nu =) 30 komprimeringar och sen blöööser du 2 gånger så firrar det sig! Tvivlar dock om jag skulle våga på någon annan än den sexiga dockan Börje...Hmmm, jag hoppas verkligen det!

Nu, blir det tomtegröt och en macka...later!

X

April April...

Blogg.se har varit icke fungerande de sista dagarna, men nu är jag tilbaka =)

Idag får man luras, så lycka till...

X