Fucking amazing weekend

Vilken helg det blev ni! Jag har så mycket att berätta men orkar nog inte berätta allt, så berättar det göttigaste!

Lördagen var fin, Malmö är en outforskad stad för mig, och jag gillade det jag såg. Så dit hoppas jag åka tillbaka inom kort för jag fick mersmak!

På söndagen började morgonen med att min älskade J ringde och meddelade att hon fått en son. Det satte ribban för söndagen vill jag lova. Jag lipade en smula av glädje och när hon skickade ett kort på den lille knodden lipade jag en smula till.

Sen bar det av till Köpenhamn. Vi bodde på ett rätt trist hotell (men grym frukost!) som var nära centralen. Vädret var pissigt dåligt, regnade sjukt mycket. Så vi gick lite runt om i stan innan det blev middag, öl och peppning! Det var insläpp 19:00, fick köa ett kvarter innan det var dags. Att få se John Mayer, min gud och frälsare. Och ja, första låten började jag lipa. Så där stod jag med tårarna rinnande nedför kinderna av glädje. Konserten var som ett enda stort väckelsemöte! Det var inte en sekund som jag gjorde annat än kände total über lycka! John gjorde ingen av oss besviken...

Idag åkte vi hem efter drama med ett inställt tåg. Sedan har jag varit på BB och träffat mitt lilla hjärtebarn. Han var såklart fantastisk och hans mamma mer än så! Började fan lipa lite igen, haha. Jag blir mer och mer blödig för varje år som går!

Helgens fysiska aktivitet: Stegräknaren var på men ville inte vara med riktigt! Men har promenerat mest hela helgen och studsat på konsert!

X

Jag drar...

Nu drar jag till Malmö, wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Uppdateringen blir nog halvkass, allt för mycket på schemat för att sitta vid datorn!

En dag kvar, imorgon smäller det!

Ha en bra lördag vänner!

Fredagens fysiska aktivitet: 12 066 steg, 7,23 km samt bowling =)


X

Fantastiska fredag

Fredag och jag kan inte göra annat än att säga TACK sweet Jesus! Den här veckan har varit helt galen rent arbetsmässigt och nu ser jag så sjukt fram emot helgen och nästa vecka med förresten (jag ska få en heeeeeel vecka med min polis)!

Jag är bara hemma en stund innan jag ska iväg och käka middag och bowla med fina vänner. Det blir nice!

Och förresten Anna åkte ur, och tidningarna gafflar om att vi ska dra oss ur skiten. Hmmm, kanske lika bra att skita i fotbolls VM framöver (i år har vi firrat det galant ju),Vinter-OS och alla andra evenemang där tävlingsmomentet ingår. Herre gud, bara borsta av sig och komma igen! Världen går icke under och vi har kompisröstat i alla år, vi är bara sura att Östblocken är fler =) Sverige har ju ett finger med i spelet i alllt på Eurovision oavsett om Sverige tävlar tänker jag. Hej oss!

Två dagar kvar...

X

Go Anna!!!

Nu börjar det dra ihop sig för Mello kval för liten Anna. Jag är född pessismist och tror inte Anna går vidare. Det handlar inte om att Sverige är dåliga, utan om att Europa är helt utan smak, haha! Jag hoppas såklart och har mina Sverige trosor på mig, så heja heja Anna! Sjung sockorna av Europa!

Dagens fysiska aktivitet: Två korta promenader; en vid lunch och en efter jobbet, 11 874 steg, 7.12 km
(grrrrrr, gud vad jag sitter stilla på jobbet)

X

John min älskade John

På söndag smäller det, John Mayer i Köpenhamn. Jag tror det kan bli ett av de större musikaliska ögonblicken i mitt liv (oh, well, det finns många i mitt bibliotek så han tävlar mot hårt motstånd)! John och jag går way back (2004) och enligt mig finns det ingen artist som är lika fulländad. Idag är det tre dagar om man räknar med idag med tills jag får se min John. Ni fattar hur stort det här är för mig va?

Då jag vet att inte alla diggar John så youtubar jag honom inte i min blogg, utan länkar jag
HÄR till en av mina favoriter. Den här låten är nog min bästa gråtlåt men tror även att jag har lyckatd med ett hångel till den här låten =)

Så, tre dagar kvar och nedräkningen fortsätter...

X


Imse vimse spindel...

Det har suttit en spindel i mitt tak sedan igår kväll, eller kanske längre men då upptäckte jag den. Jag har utvecklat någon form av halvfobi för spindlar sen jag flyttade hit där det kryllar av spindlar. Min mamma har sagt att jag inte ska börja med sådana där dumheter som att vara rädd för spindlar och visst har hon rätt. MEN nu är det redan försent och jag sitter och försöker psyka spindeln att försvinna ut. Utan att komma i min väg.

För jag kommer aldrig våga försöka ta bort den. Jag har dammsugit upp äckliga spindlar tidigare men när den sitter i taket kanske den faller ner på mig och anfaller. Nej, jag får helt enkelt titta på den tills den förstår att vi aldrig kommer bli vänner. Brrrr.....

X

Liseberg!

Trevlig dag på Liseberg med jobbet. Vi femkampade och jag hann även med en repa i Balder (wiiiiiiiiiiiiiiiii)!Solen lyste och humöret var på topp. Detta var lite teambuilding så var mycket nice. På e.m blev det häng med sushi och trevliga kamrater....

Nu, dusch och lite kärlekstalk med min Polis!

Dagens fysiska aktivitet: 19 742 steg, 11,84 km


X

Jag vill ha!!!

Jag har länge och väl varit på jakt efter en ny mobiltelefon då min börjar bli lite trött och sliten (läs ocool)! Jag har velat fram och tillbaka vad jag varit sugen och inte riktigt kunnat bestämma mig. Jag gillar ju Iphone MEN de är på tok för stora. Känns som en tegelsten. Jag har hört rykten att det inom kort kommer en Iphone Nano, då ni! Men hur som. I jakten på den perfekta mobilen så fann jag Xperia X10 från Sony Ericsson. Jag tyckte även den var för stor MEN nu ska ni få höra glada nyheter! Den har nu kommit i ett mini format, fast fortfarande pekskärm och ska enligt recensioner vara bra!!! Jag var och glurra in den igår och...

IM IN LÖV! Den ska det bli, finns med rosa skal så kommer bli en riktig Karin telefon. Jag ska nog köpa den när skatten kommer tillbaka!

Kolla in den
HÄR!!!

U like?

X



Step by step

Nej, dålig dag gällande stegandet. Jag satt i möte mellan 8:00-15:00, då stegar man icke långt!

Dagens fysiska aktivitet: 6150 steg, 3.69 km
...buuuuuuu!!!

X

Hej Kungen!

Jag sitter och tittar på Nyheterna och jag får mer skäl att vara väldigt tveksam till det här med kungen och hans possie. Jag är ju sedan tidigare lite neggo men idag fick jag vatten på min kvarn som det så rart heter.

Hovet fick 117 mille förra året, i år 8 mille till (säkert för det är wedding going on). 57 mille går till sådant som rör slottet och resterande går till hovet. Av dessa pengar granskas 57 mille av skatterevisionen, de andra 60 mille granskas av en revisor som kungen själv valt. U like? Vi skattebetalare betalar sjukt mycket pengar till att hålla kungagrejen alive and kicking och har inte ens rätt att få reda på vad de går till.

Jag gillart inte och tycker det är galet, galet och ännu mer galet.

X


Vilken resa

Tjooohooo!

Nu är jag åter i Götet. Kom tillbaka igår natt och har hunnit med en dag på jobbet.

På resan tillbaka igår stötte vi på en bilbrand som min käre Polis "tog hand" om. Det stod en bil och brann på vägkanten av E6:an. Så var bara ringa 112 och invänta polis och brandkår. Jag gjorde absolut ingenting, utan lät de professionella göra sitt. Jag var mest frusen och trött. I säng 02:00...

Jag antar att veckan kommer bli en sån där vecka, då man bara är trött! Fast snart är det helg och då blir dte ju Köpenhamn och en viss John Mayer på schemat! Wiiiiiihoooooooooooooooooooooo!!!

Söndagens fysiska aktivitet: 7271 steg, 4.36 km
Dagens fysiska aktivitet: 14 075 steg, 8,44 km


X

Hipp hipp hurra!

Och förresten, idag fyller min far 56 bast....

Så hipp hipp hurra till min bästa pappa!!!

X

Vackert väder i Strömstad

Hallihallå!

Sitter här på Polisens balle (hihihi) och har det gott i Strömstad. Vädret är så sjukt fint! Jag åkte till Strömstad med en våroutfit som inte riktigt funkade till tropikens Strömstad.  Så helgen har spenderats i polisens shorts och linne...

Helgen har varit fin men klart lite långsam då Polisen jobbar. Konstapeln åkte igår kväll så hann bara säga hej, hej hallå! Blev även bjuden på god mat och som vanligt, gott sällskap av Piloten och Konstapeln! Har blivit mycket egen tid. Innan Polisen har börjat jobba har vi hängt runt i byn, haft picknick på klipporna och pussats lite. Har jag sagt hur fantastisk han är? Jag sägert igen annars! När han har varit på jobbet så får jag underhålla mig själv; Jag har strosat lite, suttit ute och läst, tittat på TV och haft det allmänt stillsamt.

Jag stannar här till ikväll, Polisen slutar 23:30 och då drar vi till Götelaborg och en ny arbetsvecka för mig. Jag önskar sjukt mycket att vädret förblir fint och att veckan på jobbet blir bra!

Så, någon som vill berätta om sin helg eller något annat kul kanske?!?

I går stegade jag inget vidare, och kommer ju inte göra det idag heller känns det som...

Lördagens fysiska aktivitet: 7457 steg, 4.47 km
 
X

Nothin on you!



Lyssnar på den här om, om, om, om och om igen! Visst e den rar?

X

Fina fredagen

God morgon! Jag förbereder mig för att snart dra iväg en kortis till Strömstad. Min polis jobbar mest så ska träffa Konstapeln också. Ja, blir nog nice!

Igår var jag på teater och såg Jonas Hassen Khemiris "vi som är hundra". Väldigt bra!!! Så den rekar jag om ni har vägen förbi hans extra föreställningar här på Stadsteatern. Sen afterworkade jag på en cider. En helt lagom afton med goda vänner. jag hann även med att käka lite middag med min vän J aka kanonkulan, hon skulle föda barn igår men bebben verkar inte vara på g ut! Så nu vet ni vad jag gjorde igår, ni som undrar så mycket, hihi!

Nej, dags att svira om och göra sig fin!

Förresten, min "motion" i fredags med; 11 845 steg, 7.10 km

Ha en fin lördag!

X

So tired

Jag har haft sjukt konstigt med sömnen de sista dagarna. Jag har haft svårt att somna in och vaknar tidigt. Imorse var jag på jobbet nästan en halvtimme tidigare än vanligt, samt arbetade över en timme. Så jag är trött, mycket trött. Jag planerar därför en early night, typ sussa inom kort!

Så tur som det är kommer fredagen imorgon och i helgen planerar jag att vila, sweet!

Dagens fysiska aktivitet: Cykel till och från jobbet 30 minuter, 8766 steg, 5.25 km


X

Joel Kinnaman lookalike!

Nu har två oberoende källor sagt att min kära Polis är lik Joel Kinnaman.

Alltså, en gång är ju ingen gång. Två gånger är gedigen evidens som de gamla grekerna brukade säga.

Det betyder att jag är tillsammans med världens snyggaste kille. På andra plats kommer originalet, Joel Kinnaman alltså!

Tiiihiiiiii!

X

I goda vänners sällskap

Men en sådan trevlig afton! Vi var hemma hos S som ordnat en helt fantastisk middag med paj och sallad. Vi drack även lite Rosé till maten som gjorde allt lite godare. Ja, och om vi han diskutera mycket saker! Det var allt från jämställdhet, landskapsdjur, svenska kyrkan, fotboll, midsommar och mer mer! Ja, det borde göras oftare! Är inte hemma förrän nu så ska strax sussa!

Dagens fysiska aktivitet: Cykel till jobbet 15 min, prommis på jobbet 20 minuter, prommis till S cirka 30 minuter, 14 370 steg, 8.62 km

Natti natti!

X

Sommar och sol!?!

Åh, yay! Fint väder och sommar i luften. Jag skall njuta varenda jävla sekund tills det börjar regna igen (läs snart)!I Norr har de värmebölja och Sverige är som Villa Villekulla!

Nu ska jag bege mig hem för en liten prommis och sedan middag i goda vänners lag. Där emellan ska jag även prata med min loverboy. Ahhhhh ain´t life sweet!

X

Värsttrafik!

Jag tror minsann att jag skulle vilja starta en blogg om allt agg jag hyser för motherfucking jävla Västtrafik! Djävulens påfund tror jag minsann de är. De är ute efter att avveckla kollektivtrafiken genom att göra den så sjukt dålig att folk köper bil istället!För let me tell you, jag är jävligt sugen. Jag betalar 1015 kr i månaden och för det får jag försenade bussar. Jämt och jämr ät bussarna sena. Jag gillart INTE! På tisdagar jobbar jag sent och vill såklart hem för att hinna med att ha någon kväll. Klockan 18:11 ska bussen gå, då är jag hem strax innan sju. Idag kom bussen 18:35!!! Så jag var hemma typ halv åtta, fuck a duck! Jag har fan försvarat Västtrafik i mycket men börjar bli sjukt trött på detta.

Jaja, nu ska jag vila, käka popcorn och pilla naveln! Och fundera på vad jag ska göra med den här ilskan, något konstruktivt borde jag ju kunna göra!Hepp hepp!

Dagens fysiska aktivitet: Cykel till och från jobbet 30 min, 9596 steg, 5.75 km


X

Daniel och Vickan goes TV 4!

Jag kollar just nu på Vickan och Daniel i bröllopsintervjun på tv 4, tokeli tok! Daniel har fått mediaträning och svarar så klyschigt så klockorna stannar.Vickan är rar och vet vad hon pysslar med men hjälp vad det känns trist att vara Kronprinsessa. Att alltd vara så P.K måste vara så sjukt trist.

Förövrigt har de retuscherat Vickan på Cloettas chokladaskar (tror jag det är) i affären! Hon ser ut som hon gjorde när hon var sjuk i anorexi, not okej och jag blir alldeles matt.

Jaja, nu kollar jag vidare och glädjer mig åt att vara en vanlig Svensson, tjiihoooooo!

Dagens fysiska aktivitet: inställd träning ger minuspoäng, 6741 steg, 4.04 km

X

Saknad

Ny vecka och den började bra genom en avbokning av träning, hepp hepp. Blev en hektisk dag på jobbet, något jag inte riktigt räknat med och jag pallade bara inte efter det. Energinivån är låg här hemma, och det beror framförallt på saknad, det här med att ha sin kärlek på långt avstånd suger. Jag blir alltid lite ledsen i ögat när vi skiljs åt och sen är mitt humör så under dagen/kvällen. Men jag får la vara glad att jag hittat en sån fin Polis, men det är inte helt enkelt alla gånger!

Nu blir det vila, för åt just som en gris!

I be back (med Arnold brytning tackar)....

X

I Gbg igen

Hemma i Gbg igen, tråkigt för det betyder att det är jobb igen imorgon. MEN jag får vara glad att min Polis stannar till imorgon. Nu, film och popcorn!

Lördagens fysiska aktivitet: 9518 steg, ? km
Söndagen fysiska aktivitet: 10 510 km, 6.30 km

X

I Uddevalla

Är i Uddevalla hos Marre och har det mysigt, tjo flöjt!Imorgon åker jag vidare till min älskade polis, Yippie!Vi ska hänga i hans föräldrars sommarstuga och jag planerar bara att pussas och umgås, so no blogging! Så kommer nog vara low key här! Så ha er en bra helg!

Dagens fysiska aktivitet: 6836 steg, 4.10 km

X


Förvirring

Jag skrev ett blogginlägg som jag postade vid lunchtid som nu är puts väck, tok! Undrar om det kommer dyka upp eller om jag bara är lite koko!?!Kanske jag aldirg postade det eller så har snurrar det runt i cyberspace?

Anyway, jag mumlade på om tvätt, städ, hormoner, träning och bla bla bla...

Så, dagen har varit bra, känns lite knepigt att jag ska jobba en dag och sen går på helg igen. MEN jag klagar icke!

Dagens fysiska aktivitet: Indoor walking 45  min, 30 minuter promenad, 12 507 steg, 7.5 km.


X

Onsdagsmys!

Jag var helt genomfrusen efter dagens regn så tog mig en lång varm dusch, det var mig gott! Nu ligger jag här med min dator i soffan samt en god bok (läser just nu Jag är wanted) som snart ska öppnas. Jag är på ett väldigt myshumör med morgonrock, myslinne och ulliga strumpor.

Jag är så sjukt tacksam att Kristi ska göra sin himmelfärd imorgon, det betyder att jag med många andra svennar får vara lediga från jobbet. Säga vad man vill om det här med religion men ikväll känns det fantastiskt att veta att ingen klocka väcker mig.

Well, lika bra att börja med onsdagsmyset nu då, tiihiiii!

Dagens fysiska aktivitet: Cykel till och från jobbet 30 min, 6616 steg, 3.96 km
.

X

Dagens behållningar och prövningar

Prövning 1:
Fika på jobbet med cookies, chokladbollar, hallongrottor.

Behållning 1:
Jag har hållt mitt löfte att inte äta onyttigt på arbetstid och hemma sen i måndags. Jag käkade ett äpple och känner mig nöjd att jag inte tog någon chokladboll, som jag ville.

Prövning 2:
I mataffären ägnade jag tio minuter på snacks avdelningen. Jag tittade på chips, nötter, salta pinnar och popcorn.

Behållning 2:
Inget snacks kom med mig hem!Vid sugenhet på snacks, godis eller annat är det grape och bär som gäller ikväll!Och vet ni vad? Jag fyndade en blodgrape för 8 kr idag (Imorgon behöver jag verkligen storhandla)!

Prövning 3:
Att cykla hem i monsunregn är inte roligt!

Behållning 3:
Men jag var åtminstone het i regnet jag jag premiärcyklade med mitt nya regnställ (som jag fick av min far i julas). Det var min tröst då vinden och regnet piskade i mitt ansikte på Götaälv bron...

Nu, mat och vila.

X




Det var bättre förr

Idag när jag handlade inhandlade jag mig en Blodgrape. Det är så himla gott att äta som en apelsin fast man tar bort skinnet och allt det vita. Mmmmmmm, Men vet ni vad en grapefruktsjävel kostade? 13 JÄVLA MOTHERFUCKING SPÄNN! Det är ju fan så man skulle kunna ge en hel by mat i Afrika. Nej, någon jävla måtta får det vara. Jag antar att det är priset man får betala om man inte ska äta godis och om man ska toka till det på en vardag. Imorgon får jag köpa gamla tråkiga äpplen igen, om jag inte ska gå i personlig konka!

Annars en bra dag på jobbet,trots att jag jobbade till klockan 18:00. Mitt goda humör hänger i! 

Dagens fysiska aktivitet: Cykel till och från jobbet 30 min, 7389 steg, 4.43 km.

X

Vår ruset 2010

Huga huga, fäbodstuga! Det var mig skojigt med Vårruset, det ska ni alla terra som inte gjort det. Vi käkade först en god picknick (eller rättare sagt pic-nick som arrangörerna stavat det) och sedan blev det uppvärmning. K hade svårt att sluta skratta åt mig, jag tyckte jag var grym! Var en riktigt hederlig gympauppvärmning, me like!

Sen var det mycket folk, väntan och trängsel innan vi kom iväg. Men sen bar det av. Jag pinnade på rätt fort, gåendes alltså. Loppet avslutades med en spurt mellan mig och Sjökan, som moi vann. Nästa år blir det banne mig att kuta och satsa på segern!

Dagens träning: 17 639 steg, 10,58 km och många asgarv!!!

Nu, lite mat och sen sussa!

X

Ännu mer hälsosamt liv

Ja, sen glömde jag ju att skriva:

Förutom föregående grejer så ska jag även försöka använda mitt höj och sänkbara skrivbord mycket mera! Idag har jag varvat en timme sittandes arbete med en timme ståendes. Det gjorde jag precis när jag fått skrivbordet, nyhetens behag heter det! Det ska banne mig bli mer rutin. Kroppen tar faktiskt sjukt mycket stryk av mitt stillasittande jobb.

Plus att stegräknaren har gjort comeback i mitt liv. Sist var min målsättning 10 000 steg om dagen, nu vet jag inte om det är möjligt, men ett mål att sträva efter.

Så nu jäklar, nu kör vi! Jag är i vanlig ordning övertaggad, jag gillart!

X

Mitt nya hälsosamma liv!

Idag börjar en del av mitt nya liv. Ja, ni hörde rätt. Från och med idag är det förbjudet att äta godis, kakor, bullar och annat onyttigt på arbetstid (är sockermissbrukare by day, hälsosammare by night). Jag har sedan jag började på detta jobb börjat käka så sjukt mycket mer godis. Men icke mera! Jag ska se om jag kan även kan sluta med onyttigheter på vardagar men vill ta det lite stegvis så börjar med jobbet.

Från och med denna vecka ska jag även börja cykla till och från Nisse terminalen!Det gjorde jag fram till det blev kallt så är verkligen dags igen!

Jag kickar off mitt lite mer hälsosamma liv idag med att springa Vårruset. eller, förlåt. Gå Vårruset, i rask takt!

Hell yeah vad hälsosam jag ska bli!Tjoohoooooo!

X

Baby overdose

Kalasande rejält igår, var på kalas för A som fyllde 28 med son som fyllde ett halvår. I tell you, det var barn på det kalaset i mängder! Jag tror det var 10 stycken knoddar i alla åldrar, PUH! Plus alla vuxna som hör till barnen. Ja, jag var helt slut efter kalaset. Ännu en gång frågade jag mig hur man klarar av att ha barn? Det verkar ju förvisso väldigt trevligt men Jesus, för resten av livet?!? Och så ska man ju se till att de blir vettiga, vilket jävla ansvar. Ja, jag säger då det! Iofs får man kanske inte tio på en gång,hihi!

Ja, idag är det fortsatt baby tema. Min bästa J ska ha en baby shower, hon ska klämma ut en bebis här i faggorna. Jag vet inte alls vad en baby shower innebär men blir säkert riktigt trevligt! Vi ska fika, ge presenter och prata barn antar jag! Ja, ni hör. Experten får komma till tals, haha!

Jag känner mig verkligen inte redo för barn men aldrig har väl min biologiska klocka gjort sig så påmind som denna temahelg som handlat om barn....


X




Oh sweet saturday!

Sovmorgon är så sjukt gott! Att vakna och inte behöva gå upp står högt kurs hos oss 9-5ers då jag släpar mig upp måndag till fredag. Så idag har jag haft en lång och sjukt skön sovmorgon.

Nu ska jag åka iväg på kalas!Tjing tjing!

X

Man vet att det är fredag...

då man hunnit sova framför tvn, då man bara skulle vila en kort stund. Att stensomna framför tvn hör fredagen till. Fredagsfeelingen infinner sig i hela kroppen vilket är gött!

Välkommen sköna fredag!

X

Legally blonde

Jag är nu nyklippt och blondin igen, checkili check! Trots att håret blekts mycket i Thai var det gott med slingor, det ser så friskt och fint ut. Jag blev very nöjd, jag har haft samma frisör nu i ett år och hon verkar förstå hur hon skall göra för att jag ska bli nöjd. Tyvärr blir det inga bilder, som soc.tant vill jag helst inte lägga ut bilder i bloggen för allmänheten kan beskåda (ibland så bjuder jag till). Torrt men sant!

Nu ska jag käka grapefrukt!

X

Ny frilla

Alltså, jag är på så sjukt bra humör! Jag känner mig verkligen top of the world! Nu ska jag strax bege mig till frissan frisör och klippa mig en aningen, även slänga i lite slingor...

Jag ska vara lite fräsch får våren tänkte jag...

Hepp hepp!

X

Frisk som en nötkärna!

Jag verkar vara sådär Average hälsosam som jag trodde; Lagom tjock, lagom bra kondis, lagom skelett, lagom blodtryck, lagom stressad så helt enkelt lagom hälsomsam helt enkelt! Jag satte upp lite egna mål inför året, så nu ska jag bli ännu mer hälsosam, typ top notch!

Det ska vi fira med middag ute och glas vin!

Hepp hepp!

X

Hälsoprofil

Om en timme skall jag göra en hälsoprofilsbedömning, med konditionstest, enkät om levnadsvanor, mätning av blodtryck, kolla fettfri kroppsvikt och yada yada yada!

Wish me good luck!

X

Highway man



Den här låten spelades flitigt på grillaftonen i fredags och jag gillart! En riktig sommarlåt som får benen att dansa utan att det är meningen....

Jag gillart!

X

What up?

Satan i gatan vad tiden gått fort och dra mig baklänges vilken helg jag har haft! Shit Pommes, helt fantastisk från fredag till söndag. Vi har haft fullt upp men bara massa trevligheter och det var faktiskt lite tungt igår kväll när jag insåg att vardagen knackade på dörren. Som tur var stannade min polis till imorse, han åkte 04:30 så fick en extra kväll/natt =)

Jag har länge tänkt på att starta en väderblogg då jag ofta bloggar om vädret. Men nu när Polisen kommit in i mitt liv så kan jag ju även starta en polisblogg! Vad sägs? Haha! I den bloggen ska jag tala om allt rart min Polis gör och säger, hur fånig jag blir, hur jag längtar efter honom och allt annat som gör en lite spyfärdig för det är så sött.

Ikväll var jag och tränade Dansstep. Och I tell you, inget pass för mig! Alla var överallt utom på brädan, jag var mest på brädan och förstod ingenting. Alldeles för mycket snurrar och hoppsa sa för min smak! Men nu har jag testat! Jag blev lite svettig ivf, även om jag mest var förvirrad och fundelura varför jag var på detta passet!

Ikväll blir det lite TV och sen time for nanna!

X