Friday, fantastic friday!

Fredag och jag har bara jobbat halvdag! Fan vad skönt. jag har så tokigt mycket på jobbet att jag dock har svårt att tänka mig att jag får någon ro i helgen. Det är bara en anhopning och To do listan keeps getting longer and longer!

MEN strunt i det, nu är det jag som alldeles starx beger mig mot Kingriver och fest, hej och hå. Trött som ett får kommer jag nog somna efter ett glas vin men hey, tror det blir kul ändå!Sova på fest är även det en merit...

Ha en superfredag!!!

X

Glädje

Tjiihoooo!!!

Glada nyheter har jag fått idag (som jag inte kan dela med mig av just nu) men jag är så TOK TOK TOK glad!!!sa jag TOK TOK TOK glad???? Jag menar alltså TOK TOK  TOK glad!

Tackar!

Det är allt jag behöver säga idag, nu ska jag bara vara glad!!!

X

Ditten och datten

Kycklinglasagne i ugnen och en liten Karin som just ätit en grapefrukt. Min nya dille är att äta grape som en apelsin, om man tar bort hinnan kring klyftan så är det sviiiiiingott!Lasagne är bra matlådemat förresten, så nu tror jag att jag har styrt upp fyra lådor, hepp hepp!

Förövrigt spelar Örebro mot AIK. Oavsett hur det går ikväll så är den avgjörande matchen gällande SM-guld på söndag. AIK mot Göteborg här i min hemstad. Ni fattar att man inte är så sugen. Vem som än vinner kommer halva jävla Göteborg förstöras och slås sönder. Jag önskar att människor kunde förstå  att fotboll är på låtsas. Anyway, jag får väl ändå säga att mina sympatier står till Änglarna, då det är här jag bor.

Idag är det True blood, vilket är min FAVVO FAVVO serie at the mo, följer faktiskt inget annat så slaviskt. Och efter True blood får jag använda min nya fluorskölj, hihi. Fatta att det lilla roar mig. Jag blev rekad Flux av tandläkaren då den innehåller mest fluor (Listerine, ingen alls knappt) men den sägs vara lite äckligare än till exempel Dentan. Ja, gud vad roligt man kan ha det då!Jag ägnar mitt åt att recensera fluorskölj....

X


Hey big spender!

Lönen kom idag och det är alltid gott. Då kan man i början av månaden leva the loco crazy rich life för att sedan gå in i en lite mer sparsam fas. Denna månad tänker jag dock försöka vara sparsam från dag ett. Jag har ju trots allt en resa att åka på och då vill man ju gärna ha pengar.

Men för er som e så kloka. Hur ska man tänka kring budget för tre veckor i Thai på resande fot? Då ska man ha råd med mat, dricka,boende i medelkvalité samt en del shopping? Jag har en tanke själv men tar gärna emot förslag från er....

Nu, påssoppa, macka och Ugly Betty!

X

What a joy!

Idag blev det sovmorgon, har ett möte klockan 10:00 så stannar hemma tills dess. Fuck, det var skönt...

Så sov en gnutta längre och hänger runt såhär på morgonkvisten. Helt klart underskattat att hänga runt på morgonen, inget jag gör vanligtvis.

So, hoppas ni alla får en fin dag! Jag ska jobba till 18:00 så blir ju mest jobb för min del....

Tjing!

X

Min roliga helg

Sådärja, ett träningspass senare. Fan, det var inget kul alls, motivationen är inte här. Men nu är det bara piska sig själv att gå till gymet för efter känns det rätt gott ivf.

Ja, med risk för att bli långrandig ska jag nu berätta om min helg...

Jag åkte hem till Örebröd då mitt kära kollektivhus som jag är uppvuxen i fyller 25 år i år. Det var galej och annat. Utöver det kom min kära pappsen hem från Australien där han varit i två veckor. Pappa var där för russin OS men tyvärr hann bara pappa lyfta ett lyft, sen lyckades han krångla till det för sig och något hände med axeln, pappa har visat bilder och de är såklart otäcka. Nu väntar antagligen operation. Jättetråkigt för honom och oss men vi får höra vad röntgen säger. Min pappa har fan en jävla otur...

I lördags blev det fikamys och lite shopping i Örebro. På kvällen blev det fest. Att träffa alla som kom på festen var fantastiskt kul, människor som jag växt upp med och lekt med. Så det var jätteskoj. Vi lekte lekar, gick tipspromenad, åt god mat, såg en trollkarl, lyssnade och dansade till grekisk musik. Efter en stund föreslog en av mina bröder att vi skulle gå ut.

Och ja, en stund senare är det vi som dricker shots och annat onyttigt. Jesus, men det var mig en kul kväll. Vi gick ut på ett 18 års ställe med nittiotals tema, köpte dyr mousserande dricka och dansade till Scatman. Fantastiskt!!! I Örebro är det ju även så att man spelar tryckare. Så det var ju bara dansa (lite dimmigt nu) med en barndomskamrat till min lillebror. Min bror ska vara glad att han inte var där. haha. Han beskyller mig för att flörta med alla hans vänner, vilket jag nog gör.Fast alltid väldigt oskyldigt. Någon har sagt till mig att jag är bra på att flörta och det kan nog stämma. Anyhow, tryckra eär ju underskattat.

På söndagen hade vi en riktig familjedag med god och lång frulle och sen åkte vi på konstgalleri och kolla på ball konst. Dagens följdes av en god middag, lite bebismys och sedan ar det av till Götet igen. Ja, var faktiskt lite tungt att åka hem igen, sällan jag känner så.

Idag har varit en dag i trötthetens tecken. Och ännu en gång har näsblodet gjort entré i mitt liv. Denna gång i någon form av spraydusch. Jag skrattade och helt plötsligt var skrivbordet och mitt block blodigt. Gosh, det var det mest spännande som hände idag. Jag måste ha jävla tunna blodkärl i nosen min, tok tok. Är inte stressad tycker jag, så vet inte vad min kropp försöker säga mig.

Ja, om någon läste klart, tackar!Nu blir det lite TV och sen ska det sovas i kubik!

X

Nu kör vi!!!

Hej och hå, nu är jag tillbaka i verkligheten efter en fantastiskt rolig helg i Örebro. det får jag berätta för er om snart men nu ska jag iväg och träna...

Ja, ibland tar det en månad eller två innan man kommer igång igen. Motivationen har varit noll och jag är sjukt osugen nu med. Men nu får det fan vara nog, beach 2010 väntar ju!

X

Hem till gården!

Herre gud, vilket spring det är på mig....

Nu styr jag kosan ännu en gång mot good old Örebronx!!!

Pappsen kommer hem från Aussie land, det är 25 års jubileum av kollektivhuset där jag är uppvuxen och sedan tror jag minsann att vi ska fira någon som snart fyller 30 (my bro fyller 30 i november men jag är ju inte hemma varje helg, även om man kan tro det)!

Så ännu en mysig helg i örebronx!

Trevlig helg!

X


My sweet Jehovas...

Ja, mitt måntaliga besök från Jehovas var här. Nu sa de att de kommer tillbaka till folk som visar intresse. Men what the fuck!?!

Jag har ju avfärdat deras tro totalt. Jag har iofs sagt att jag tycker det är intressant och höra vad de har att säga då jag själv inte är troende men att jag skulle tro något av detta är ju ICKE sannolikt!Jag säger vid varje besök att jag inte är troende och aldrig kommer köpa Jehovas paket.

Ja, idag fick jag chansen att ställa en hel del frågor. Jag fick reda på att jag kommer att dö, inom en mycket snar framtid. Min tid på jorden är slut. Dock får alla döda en chans till sen när jorden blir återställd.Alltså, de som är döda när jorden återställs.  Men vad fan, känns inte det orättvist, att min farfar ska få göra comeback och men att jag inte får leva vidare. Jag vill såklart att alla mina kära anhöriga som avlidit skall få leva, men herre gud.... han var väl inte heller troende men får en ny chans. No fair alls...

Mannen frågade hur jag trodd evi kom till, jag svängde loss med den gamla klassikern evolutionen. Såklart fanns det ju en bok om detta, där det fanns vetenskapliga bevis om att jorden skapades av gud. Så den fick jag, den ville de diskutera nästa gång, haha. Jag har ju gått med i en bokcirkel a la Jehovas!

De kommer om en månad igen, då blir det brännande frågor som homosexualitet, abort och samkönadeäktenskap som blir temat tror jag =)

Fast, jag tycker dte är kul, annars hade sagt till de att jag inte ville att de kom! men man blir så ställd att folk kan tro på det dära, haha.

X

Dirty laundry

Någon som är intresserad att komma hem till mig och ta hand om min tvätt, jag har inte tvättat sedan Gustav Vasas tid?

Oj oj vad mycket tvätt det är...

X

Ord är överflödiga




Ibland är ord bara överflödiga och så är nog fallet med Robbie. Fast jag måste dela med mig ändå, haha...

Att se Robbie live i en biosalong var en aningens absurt. Om man sedan lägger till att 75 % av publiken inte klappade eller ropade gjorde det ännu mer konstigt. På konsert är man ju van att dansa, klappa och ropa...men icke! Ett stort minus för svennebanan publiken...Men jag och J höll andan uppe, haha!

Annars då? Jag skulle nog påstå att Robbie är helt outstanding och vinner alla kategorier i karisma, charm och show. Han behöver inte göra mycket men äger ändå! Robbie satsar stort och gigar med ett 38 mannaband som innehåller allt vad du vill ha; stråkar, blås, operasångerska, maffiga kör, tre trumset och harpa. han är avslappnad och spexar så där rart bara han kan. Shit, hans nya material var fantastiskt och han charmade brallsen av mig totalt. Gamla låtar som Angels, Feel, No regrets, Come undone ordnade ståpäls och när han avslutar med Video killed the radiostar är det en glad Karin =)

Att han sedan berättar att han nu är sams med alla medlemmar i Take that gör mig själaglad, nu tror jag snart tiden är inne för den "riktiga" reunionen. Jag är alltså ett gammalt TT fan, haha!

Nej, satan i gatan vad bra det var! Robbie måste komma hit för ett stort gig som Ullevi, för han är oslagbar. På skiva är han bara medioker, live är han kung.I en biosalong är han prinsen....

Nu måste jag dock smälta detta och försöka sova mitt i allt adrenalin och endorfiner....

" I dont want to hate but that's all you left me with"
No regrets- Robbie Williams (sådan klockren textrad)...

X

Nu blir det åka av....

Shit pommes alltså. Vilken dag. Jag har jobbat i ärenden av alla de sorter. Klienter pårökta som rökt makrill, klienter vars ekonomi får programmet Lyxfällan att framstå som "enkla ekonomiska problem" och galna kvinnor på telefonsvaren. Men jag överlevde, ännu en dag =)

Nu ska jag och mina kära J gå på konsert. Kommer ni ihåg den där presenten som typ var bäst i världen? J fyllde år och fick i present att gå på Robbie Williams live, på bio. Låter ju tokigt men han spelar live i London och konserten livesänds runt om i Europa på några biografer. Jag och J såg Robbie när han var här i Gbg och tror detta kan bli svinigtbra med! Ska bli spännande och se hur han gör sig på videolänk liksom....

Så en trött, sliten Karin beger sig till bion =)

X

Nu blir det åka av....

Shit pommes alltså. Vilken dag. Jag har jobbat i ärenden av alla de sorter. Klienter pårökta som rökt makrill, klienter vars ekonomi får programmet Lyxfällan att framstå som "enkla ekonomiska problem" och galna kvinnor på telefonsvaren. Men jag överlevde, ännu en dag =)

Nu ska jag och mina kära J gå på konsert. Kommer ni ihåg den där presenten som typ var bäst i världen? J fyllde år och fick i present att gå på Robbie Williams live, på bio. Låter ju tokigt men han spelar live i London och konserten livesänds runt om i Europa på några biografer. Jag och J såg Robbie när han var här i Gbg och tror detta kan bli svinigtbra med! Ska bli spännande och se hur han gör sig på videolänk liksom....

Så en trött, sliten Karin beger sig till bion =)

X

Jag hatar människor (stundtals)

Det går ju inte att inte kommentera dagens debattartikel av herr Åkesson. Egentligen kanske man borde tiga ihjäl dem nötterna, men när Sverigedemokraterna snart är inne i riksdagen så verkar det som att "tala är silver, tiga är guld" inte har sin verkan. Så låt oss tala om det...

Shit, jag vet inte ens var jag ska börja när det gäller hans helt sanlöst sjuka artikel. Att han får den publicerad är ju i sig helt galet och att läsa den gör mig helt jävla mållös! Att sedan en stor del av Sveriges invånare stödjer det som står i artikel... men för fan folk, klipp er och skaffa er jobb!

DET ÄR 2009 FÖR FAN!!!Och att mumla om att islam skulle vara det största utländska "hotet" gör mig matt. Man undrar ju någonstans varför vi lever i ett sådant segregerat samhälle när folk kan ta sig friheten att säga sådant? Jag har läst andra röster gällande hans artikel som säger att hans källor är tvivelaktiga och obefintliga. Låter vettigt att en politiker inte ens har på fötterna. 

Låt oss acceptera att vi nu lever i ett mångkulturellt samhälle och vad det innebär. Det finns fantastiskt mycket häftiga grejer med allt vad mångkultur är och såklart finns det problematik i Sverige gällande detta. Men låt oss för fan vara lite lösningsfokuserade!

Fuck, jag blir fan mörkrädd ibland... och inte fan känner man hopp om livet!

X


The snowball effect

Ibland önskar jag att jag kunde vara anonym här. För just nu är mitt behov av att skriva ned allt som jag känner stort. Men ni som läser bloggen känner mig. Jag vill inte dela med mig av det allra innersta och framförallt inte till hela världens vida webb. Så jag fortsätter skriva i gåtor och talar i tungor.

Så jag tror det får bli ett hederlig dagboksinlägg eller kanske ett telefonsamtal till någon som har en väldans lust att lyssna på min inre snöboll (it keeps getting bigger). En sak är säker, spökena som brukar vara både här och där i mitt liv har på senaste tagit alldeles för stor plats igen. För min skull är det nog dags att göra en intervention och plocka bort de där gamla spökena från garderoben igen. Jävla Ghostbustrande för mig men de vägrar ju lämna mig ifred! Så bara fram med allt maskineri igen och börja.

Ibland önsklar jag att jag hade den där magiska knappen som gjorde att jag kunde stänga av mig själv, göra saker utanför mig själv och sedan go back in.

Annars en bra måndag med varmkorv med bröd, mys med Televinken och snart en lång varm dusch!

X

Hemma igen!

Hemma igen i Götet efter en fantastiskt rolig helg. Det var mycket av allt, men bara roliga saker. Jag ska faktiskt till Öret nästa helg med, så hinner "göra" Öret ännu mer nästa vecka! Hepp hepp!

Nu är det snart dags för en ny vecka men herre gud, det betyder att det snart är helg igen! Veckan är fylld med skojsigheter och nu ska jag äntligen komma igång med träning igen!Innan nya veckan blir det lite softish feeling på soffan....

X

Jag risar och rosar

Vilken Törnrosesömn jag alltid har i Örebro, känns som jag sover i hundra år!!! Gott att få sova ut och helgen har ju tekniskt sett inte börjat *LYCKA*!!! Att komma hem igår kväll var lika gott som vanligt. En fin mamma som lagat god mat och en fin storebror som kommer hem och sprider lite glädje. Fick precis ett mms från min kollega på jobbet, de såg ut att ha det fantastiskt roligt på sin föreläsning (de sov på bilden)!

MEN what´s up med kolletivtrafiken i Örebro? Man får vara glad om det går en buss om dagen (man får vänta en halvtimme god dammit). Mamma har sin cykel och det regnar så då får man tåligmodigt vänta, grrrrrr!Jag missar värdfull gostid med bebis! Planering har aldrig varit min grej, och bussen går alltid samtidigt som man tittar när den går, haha.
 
Jag risar och rosar kl tolv, fatta vilken dag det kommer bli!

X

Pennybridge

... Hemma i Örebronx och vilar....

Ledig imorgon och har en hel massa roligheter framför mig hemma!

Sweet!

X

Mirakel kan hända

Ja, nu spelar Sverige boll mot Albanien och det är ju klart att Sverige missar VM i Sydafrika...

Men som TV6 sa under sin sändning, Om Obama kan få Nobels fredpris borde Malta kunna besgra Portugal?!?

Right...

X

Who says (I can´t get stoned)





Han är min gud no matter what. Han skulle kunna göra en låt med Dr Alban, Smookie eller Sven-Ingvars men det hade fortfarande varit bra. Låten har jag redan pratat om, njaaaaa. Lite för slät för min smak. Videon? Ja, mer min stil, het som ett strykjärn är karln! Nu längtar jag till nya skivan...

Förresten, nu har Nejra släppt sin skiva på Spotify, LYSSNA GOD DAMMIT!

X

Praktikanten

Alltså den nya ICA reklamen "praktiken" är ju fruktansvärt rolig.

Jag knäckte mig totalt när jag såg den första gången. Inte helt PK får man la säga!

Kul att en sådan jävligt trist och uttjatad följetongsreklam kan vara rolig igen...

X

Men what the F*ck!!!

Nej, jag gillart inte.

Herre gud, att artister skall ha betalt för sin musik känns så 2003, nu är ju grejen Spotify där de får någon "paketbetalning"...

So, why of why tar mina favvosar Fightstar och Alle time low bort nästan all sin musik?

Ska det vara så... Va?

Nej, det finns en anledning att socialtjänsten finns. Det är att artister som inte får pengar för sin musik skall kunna leva....

X

Det var den kvällen

Det blev en promenad i grymt hög takt, jag hängde efter som en liten vante. Men då antar jag att man kan kalla det träning =) Gick en lång promenad vilket var skönt. Vi hann uppdatera varandra också!

Sen blev det te och Yatzy. Yatzy är så jävla kul när det går bra och man har tur. Det är mindre kul när man har otur. Jag fick ivf vinna en omgång och Televinken en! Tackar....

Nu ska jag nog sussilura en kortis innan det är dags att gå till jobbet igen.

Nattski nattski!

X

Dagens bästa

Dagens hyfs: Jag reste på mig på spårisen för en äldre dam. Ingen annan såg inte ut att ens tänka tanken. Jag läser alltså tankar numera (sanningen är att jag var som Ville Vessla, så ingen annan hann).

Dagens roliga: Att rekordmånga kvinns fått Nobelpris i år, fuck yeah! Nobelpriserna haglar över kvinnor som drinkar på lördag kväll. Och yada yada, klart kvinnorna är lika kompetenta som männen! Hej och hå!

Dagens dekadens: Min träning, blev sjuk och tränade pga av detta ej på två veckor, nu är vi på fjärde veckan. Nu ska gode grannen dock tvinga ut mig på LÅNGpromenad.

Dagens godaste: Mitt grymma potatismos, lax och ruccolasås!!!Yummie!

Dagens låt: Håkan Hellström-Precis som Romeo. Let me hear you say REPEAT!!!

Efter min promenad kommer dagens sämsta,hehe. Nej, idag är en bra dag. Sådana skall man vara glad för.

X


Vi är röda, vi är vita!!!

Åh, man får la gilla vårat grannland som spöade oss igår!

Idag på  TV-sporten intervjuar de några av landslagsspelarna från igår. Alla ser ut som ras och medger att de har lite huvudvärk, alltså supit som bara danskar kan. Jag gillart!!!

Så länge Daniel Agger spelar i danska landslaget är jag på. Får la bli dem man hejar på i Sydafrika 2010!!!Att Sverige skall spela VM 2010 är lika troligt som att jag skulle bli frireligiös.

Så rött och vitt är det nya gula och blåa =)

X

Söndagar får vara vemodiga

Det går sådär med att styra upp mitt liv. Jag hade mängder av idéer på hur jag skulle gå tillväga,hihi. Istället blev det Körslaget, Ugly Betty, Biggest loser, vad du vill och lite där till. Jag intog en soffliggandeposition tidigt och har där blivit kvar.

Är det så att någon (läs moi) som har haft alldeles för mycket tid att tänka i helgen? Tankarna bara snurrar runt och lämnar mig utan val, dem går inte att parera.  Jag antar att det är i söndagens natur att vara lite vemodig och grotta ner sig i sin ensamhet och dålig TV.

Men nu MÅSTE jag styra upp åtminstone en matlåda, fan vad jag inte vill göra något annat än att stirra upp i taket och lyssna på det här
fina.  Nu snackar vi feeling...

Ja, som sagt, matlåda var det...

X




Well, well....

Hmmmm, det där gick ju sådär....

Ja ja, nya tag och nya mål får Svenska landslaget sätta upp! Jag fick hur som en trevlig kväll som barnvakt för Lill-krukan och med min partner in crime S. Så kvällen var bra även om Sverige inte riktigt fick till det så att säga.

Nu är det söndag, och idag ska jag ta tag i mitt liv. Hepp hepp!

X

När vi gräver guld i Danmark...



Ingen fotbolsslåt kan NÅGONSIN klå den här, vilken klassiker!

Kom igen nu Sverige!!!

X

The day

Idag är en mycket viktig dag. Ni vet var det handlar om, fotboll såklart.

Fotboll är en lek om du frågar mig men en del lekar är viktigare än andra och det finns mycket som står på spel idag.

Nu ska jag bege mig mot Backaplan för some fönstershopping, något annat har jag inte råd med.

X

Visare med åldern? Sällan!

Jag har alltid trott att man blir visare ju äldre man blir. Jag har dock blivit överbevisad idag av en kär vän som är en äldre årgång.

Så är alltså icke fallet och det ger ju fan inte hopp för framtiden. Jag har ju inbillat mig att jag en dag skall vakna upp och vara både mogen, orädd och vis men efter idag är det nog inte så det blir.

Jag kommer nog vara exakt lika orationell, rädd, omogen och dumdristig som jag är idag...

BALL!!!

X

Men hallå där!

Välkommen sköna helg!

Jag är trött men naggande glad att helgen är här. Jag har även lyckats köpa världen bästa födelsedagspresent idag tror jag, hehe. Jag får berätta när kvinnan fått den men ibland blir jag lite impad över min hjärnas storhet. Klart att jag tycker den är bra, för jag är liksom en del i presenten, haha.

Ikväll blir det svennebananafton med sushi, Idol och ett stycke Afro som kommer över. Lät inte så svennebanan iofs, varken sushi, Idol eller mitt kära Afro är ju helsvenskt, hihi.

Jag är trött som en trästock och tror Afrot sa detsamma, vid nio ligger vi nog båda och snarkar på soffan =) Gott!

Trevlig kväll!!!

X


Inte helt nöjd...

Att Barack Obama fick Nobels fredpris får jag nog ha en åsikt om.

Det känns inte helt rätt men jag är la inte fullt insatt.

Men hey, kanske därför jag inte sitter i juryn!

X

Aj aj...(kapten?)

Mensvärk AB idag, fick gå hem tidigare från jobbet.

Skulle ju till barmorskan imorgon för att prata just om PMS och mensvärk. Dock verkar det som att min egen kropp krigar mot mig, för dit kan jag ju inte gå imorgon. Boka en ny tid kan bli spännande för var inte helt enkelt, men det var innan vårdvalet. Så hoppas på en tid fort så jag slipper samma historia nästa månad. Är fan inte kul detta här.

Jaja, nog om nog!Kanske ska jag byta namn på bloggen till Lingonbloggen?!? Jag tycker alltid jag bloggar om min mens, haha!

Nu ska jag krypa ner i soffan med mina cozy feet, tända lite ljus och titta på dålig torsdagstv!

X

Gubbslem

Kom just hem från en lång dag på le socialkontor. Och jag är förbannad! Förbannad att folk tar sig rättigheter att bete sig som ollon (förlåt mitt språk)! Vi talar professionella människor nu...

En akut situation uppstod med en klient och vi var tvungna att ringa en ambulans. Det var jag och min kollega, både "unga" tjejer. Ambulansen kom och den ena ambulansmannen var en jävla idiot! Han talade nedlåtande till oss och försökte mästra oss, som att vi fattade noll. Jag må se ung ut och är såklart ödmjuk inför det faktum att jag inte jobbat i branschen allt för länge. Men att komma och komma och tro att man kan bete sig hur som helst, FUCK NO! Jag kan med rätt gott självförtroende säga att vi i detta fall har koll på läget då vi arbetar med beroendeproblematik varje dag. Jag säger inte att jag kan allt men det trodde visst han att han kunde.

Han använde nog alla
härskartekniker som fanns, apa!

Jag och min kollega kommer fan bara inte vara tysta och låta han ha sin jävla attityd och vi kommer gå vidare med detta. In your face sucker!

Jag inser även att jag mycket moget hanterar min ilska i detta inlägg, haha!

Och på tal om alkohol, dagens fantastiska låt om just detta, att dricka lite för mycket...

X

Det gick ju bra

Jag blir rörd av all uppvaktning på min dag. Känns gott att jag har så mycket fint folk runt mig. Och dagen avlöpte ju lugnt och stilla, inga större förändringar gällande min ålder; ingen höftfraktur, inga rynkor poppade upp och jag går fortfarande själv!

Min födelsedag blev alltså bra, jobbade mest hela tiden men hann också med att äta middag med mina bästa T och J.

Nu går jag in på mitt 29e år, och nu jävlar!!!

X

Hipp hipp!!!

Idag är ingen vanlig dag....

=)

Tips från mig till dig!

Ni vet att jag tipsat er om Nejra och hennes musik, ja nu är det i faggorna av skivsläpp =) Ny låt ute på Spotify och det låter såklart fantastiskt, lyssna! Hennes musik är som sockervadd för öronen. Förövrigt gillar jag inte sockervadd men tanken att sockervad skulle kunna vara gott finns ju....

Sen vill jag ju även slå ett slag för en av de där talangfulla bröderna (den äldre utgåvan av bröder), han som tidigare gigade med Nejra =) Han giggar nu på annat håll (med en gammal klasskompis till mgi) och det kan ockå bli lysande tror jag. De ska släppa skiva någon gång i höst men har lagt upp lite förhandslyssning. Jag har även hört hela låtarna som såklart blir bättre och ja, oj oj oj!
Lyssna här.

Nu ska jag duscha, sätta på mig mina cozy feet och titta på De ofrivilliga....

X

Blue monday

Jag har varit totalt frånvarande, förlåt mina trogna läsare ( ni är få men naggande goda)!!!

Helgen har varit i högt tempo med bara roligheter. Jag har haft storfrämmande från Öret på besök (puss Eremo!), har haft stor födelsedagskalas för mig själv som närmare mig slutet och umgåtts massa med min lilla miss Närke. Min födelsedagsfest blev högljudd och rolig, vi var alldeles för många på liten yta men vad gör det när man tycker om alla! Det är fint när man har kalas, att alla kommer för ens skull och bjuder till. Jag fick fina paket och fick umgås med de jag gillar bäst, inte min ponny utan mina vänner.

Idag är jag bara tom. Jag antar att det var alldeles för mycket skoj på en gång, nu är det slut och här sitter jag med min ålderskris och PMS som gör mig bölfärdig för allt, haha. Jobbet går ju upp och ner, idag var dagen bara en lång utskällning. Att hänvisa till en fyrkantig lagstiftning när människor är vansinniga funkar sådär. Sen har jag fått höra att de egentligen inte arga på mig men vad gör det när det är jag får ta skiten?

Idag är det inget kul, imorgon blir bättre.

X

Inte ok!!!

Det är inte okej att P3s nyheter kallar socialtjänsten för "socialen", oooh no! Bara så ni vet =)

Förövrigt är det fredag! Hepp!

X

Tiden flyger förbi, minst sagt!

En kort sväng på IKEA idag, där är julsaker nu finns att köpa och julskyltningen är ett faktum....

* Slänger sig mot alla rummets väggar och skriker!*


När fan blev det höst och snart jul? Jag får panik för tiden bara springer förbi som Usain Bolt på steroider! Och snart är jag ett år äldre också....

HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP!

Dagens lilla ångestattack presenteras i samband med Karin Rosa...

X

I'm gonna call her Daisy

Oj oj, vilken dröm jag hade inatt!

Jag drömde att jag helt plötsligt födde ett barn. Jag hade svårt att bestämma vad hon skulle heta men Daisy blev det till slut. Halva drömmen gick ut på att jag fundelura på vad hon skulle heta. Jag dividerade som fan över namnet. Jag hade aldrig någon mage utan helt plötsligt var det bara time for förlossning. Pappan var en kompis till mig som i drömmen tog min oskuld och gjorde mig med barn (bastard va?). Jag fick ju hålla det hela lite hemligt då han hade en annan tjej och andra barn redan.

När jag vaknade saknade jag mitt kära barn,hihi. Så nu vet jag att mitt första lilla kärleksbarn kommer bli en liten Daisy =)

Galet värre var det!

X