Sol sköna sol

Dagarna blir finare å finare för var dag som går. Det är gott. Solen lyser och mitt humör lyser med. I bakhuvudet går jag och tänker om jag har förtjänat att må så här bra, haha...men everything happens for a reason, har ju varit en rätt tuff höst så nu ska man la få va glader!Jag njuter ivf....

Ikväll blir det fest men en lugn tillställning då jag jobbar imorgon men kul ska det bli ändå!!Det blir ett gott gäng....och jag är sugen!

usch, torr på bloggen idag, känner ingen inspiration. Imorgon hoppas vi det är bättre!

Hare bra så länge.....

X

Ska det vara så här?

Har jordens huvudvärk, känner mig som en utslagen råbiff och kroppen är så trött att jag inte vet vad.

Är det här tacken för att man anstränger sig på gymet? Jag vet att jag drack för lite och det får jag sota för idag....

Herregud,den här dagen känns att bestiga Mount Everest =)

X

Highway to hell!

Just nu undrar jag om jag dött och hamnat någon annanstans typ Nangijala. jag är helt slut i rutan ivf.

Body toning var namnet på helvete. Herre gud, det var inte att leka med. Jag har boxats, sparkats, gummibandat, lyft hantlar, lyft ben, armar, knipit rumpa, gjort miljarders armhävningar och svetttas som en gnu....Passet var 1,5 timmar och ibland var det ren ilska som drev mig. Jag kan säga att vissa människor som sårat mig under åren fick en bra smocka idag, muhahahaha!

Men det var rätt gott faktiskt, även om jag inte riktigt fattade alla saker man skulle gö från första början så tog det sig!Jag är helt klart förvånad att det va så kul...eller kul, fel ord!Gott nu när det är slut, känner mig verkligen HELT SLUT! Så nu blir det sängen.....

Jag ser ljuset Jonatan =)

God natt och på återseende!

Bild: atir.blogg.se

X

Insomnia

Vaknade klockan två och tyckte det var läge att gå upp...var pigg som en nötkärna och det tog tid att somna om. När det var dags att gå upp vid fem snåret var jag risigt trött. Min kropp lever i en annan tidszon för tillfället tror jag!

Idag ska jag gå och lyssna på Mia Törnblom och det ska bli ruskigt skoj, vi använder hennes material på jobbet. Ska bli kul att trägga henne in the person och har hört rykten om att hon är väldigt karesmatisk!Känns hur som väldigt kul!Sen ikväll ska jag träna något konstigt pass med T idag, Body toning...låter livsfarligt och håller på 1,5 timme, tror inte jag kommer överleva, hihi!Jag hatar ju egentligen såna där pass när man ska stå och vifta tillsammans men nu ska jag ge det en chans!Kan kanske bli kul även om jag är skeptisk...

Förresten, mitt hår ser ju väldigt annorlunda ut idag, haha. Den där snygga glansen försvann på min kudde inatt så nu är det nästan lite risbuske igen, tok. Jag är nöjd men skulle fan ha tagit lite mer i nacken. Är ju nästan hockey...jag måste nog börja ta hand lite mer om mitt hår....

Skriver ikväll,  förhoppningsvis har jag överlevt denna dag!

X

TÄVLING!

Nu är det klappat och klart. Jag ska toka...Det är ett beslut som jag kom fram till idag och det känns mycket massa bra!!!Jag brukar alltid vara väldigt spontan och så tror jag det blir denna gång med!

Är det någon som kan gissa vad som ska hända?Jag utlyser en liten tävling här på min blogg!Jag ska ge er en ledtråd, det är inget man gör helt ensam, man har sällskap...jag ska ta med mig L!!!

Rätt svar belönas med en go kram och en hel massa ära!!!å gissa nu mina vänner. Mina vänner som vet får INTE gissa, det är ju fusk ju...så nu vill jag ha förslag i massor!

X

Ja, så var det gjort!

 Jag är nyklippt och för första gången sen Jesus gick på vatten är jag nöjd. Det händer inte ofta vill jag lova, har nästan alltid lipen på väg från frissan så känns ju gott.

Skämdes som en gnu när jag satte mig i stolen, förklarade i säkert en kvart om hur slitet mitt hår var. Men hon som såklart var professionell höll god min. Hon uttrycke sig i stil med: Ja det här var allt lite slitet...fast tror hon egentligen ville säga vad är ditt problem som ser ut som en jävla risbuske i huvudet biiiatch.

Hon klippte inte så mycket, precis som jag ville, känns nästan som jag har längre hår nu än förut, hihi. Men är hur som helst jätteglad och känner mig grymt nöjd!Jag tänkte lägga ut några bilder, tyvärr ser jag inte klok ut och det ser fan inte ut som jag klippt mig, är jättestor skillnad men ser lika jävla oklippt ut på de. Ja ni får själva kolla!Om ni tänker dryga om mina solglasögon kan jag bara säga att idag var det inte läge utan, jag ser ut som en panda kring ögonen (inte kajal) trots att jag sovit. weird men så är det, tokeri tokera!Ja, jag ser fan inte klok ut på korten men nu fokuserar vi på HÅRET!


    

X

HET HET HET!

Är det för tidigt att ha skor utan strumpor?

Vet inte varför jag frågar för det tänker jag ha ändå, pilutta! Eftersom jag är så glad i mitt humör klär jag mig som jag ska fest varje dag. Klär upp mig och piffar som aldrig förr. Har klänning idag =) Med leggings till så har lite bar hud men igår hade man fan kunnat gå i bikini så jag hakar på klä av sig trenden!

Denna dag är jag ledig så tänkte passa på att få lite sol men ska också köra lite, prata lite och ja, jag ska ju även låta håret falla. Ikväll kommer jag inte längre vara ovårdad och ful i håret, ikväll är jag förhoppningsvis HET HET HET....men ja, det har hänt ibland när jag klipper mig att jag går i mössa i flera dagar så vi får se mina vänner!Jag glömmer aldrig när jag klippte mig på högstadiet och gick fan med mössa flera dagar. Det var i efterhand den bästa frisyren jag nånsin klippt!Eller ja, den första riktiga frisyren jag hade, haha!Sen alla färgningar jag gjort under åren, speciellt under tonårstiden; rött, lila, blått, rosa, svart, brunt..ja alla färger har jag haft men var aldrig nöjd då jag färgade själv!herre gud, nu är jag blond och ska nog så vara!

Nej, time to leave!Ha en riktigt bra dag i solen!!!

X

Gammal som gatan var namnet!

Letat i timtals efter mitt lypsyl eftersom jag har så jävla torra läppar. Jag har verkligen letat överallt, hade det på bussen hem från jobbet. Gav upp efter ett tag och använde det gamla hemska salivtricket då det är bättre än läppglans på irriterade läppar =) MEN vet ni vad, när jag skulle ta av min hoodie som jag haft på mig föll Lypsylet ut ur min ficka. Herre gud, vet inte varför det gick så fort men ålderdomen har verkligen satt sina spår....Både glömsk och stundtals disorienterad (på 25 kvm). Inte bra...

Dags att sussa, sista natten med min hocketfrilly frill, imorgon är den ett minne blott. Good bye säger jag med ett nervöst skratt!Så nattis nattis!

X

On drugs again?

Har du solknarkat nu igen?

Efter att ha skickat iväg ett glatt sms fick jag detta som svar av min kära vän L, verkar som solen gör mig hög eller något, hihi. Hon har rätt dock, ännu en helt grymt bra dag, jag förstår inte vad som händer med mig...mina hormoner lever la vida loca i mig och jag är hög på livet!Ska njuta så länge detta varar för med mig kan det bli knallfall i backen när man minst anar det =)

Sitter just nu och äter en macka med fetaost, avokado och gurka...annars har jag bara soya i mitt kylskåp så bestämde mig att piffa till maten lite idag. Gott sa grisen även om jag börjar känna mig löjligt mätt!Men om det är gott kan man knö ner lite mer. I Götlaborg säger vi, Knö Dej in fast dörra är trång....

Annars smider jag lite planer tillsammans med L,ni kommer få reda på de i sinom tid, hehe....det är roligt ivf!!! Så dags att smida vidare på dessa planer!

Tjingeling!

X

Dagens kloka ord!

Dagens ordspråk lyder:

Du kan fan inte både ha kakan och äta den, fattar du väl!

=)

X


Klipp till!

På onsdag smäller det, då ska jag klippa mig. Det var inte igår gott folk. Har faktiskt inte klippt mig på cirkus två år, haha... Alltså har la låtit någon klippa lite här och klippa lite där men sist jag klippt mig hos en frissa var 2005 I Australien. Det är helt sjukt hur länge sen det var men om man tittar på mitt hår så förstår man; Sprött, testigt, slitet, fult, Ja vad ni vill. Så blir inte en dag för tidigt. Min vän J har rekomenderat en frissa så hoppas hon e braig!

Har tänkt på en frisyr....och blir något i stil med detta. Både stylish och praktiskt nu i vårsolen!Vad tycker ni?

 Bild:www.google.se

Anyway, back to work....=)

X


Tjoohoooooo!

Vaknade imorse med solen i ögonen typ och på en gång började det pirra i kroppen. Jag är bara så glad in i benmärgen och det är fan inte en dag för tidigt!Jag känner mig lite som pånyttfödd =) Saker som känts lite tunga känns nu som ett minne blott,yay...Vad säger ni om vädret, vad gör det med en? (VÄDERBLOGG AB)

Dagens schema är la också ganska piffigt. Jag ska köra lite bil, plugga teori (den är inbokad nu, hjälp) och sen blir det jobb i e.m...Känns som en ganska vanlig måndag men med solen i ryggen känns allt så mycket roligare!

Nej, dags att brusha lite tänder innan jag går!

X


What a day!

Gud, vilken dag.

Vi har varit ute i solskenet hela dagen. Vårjackan, solbrillsen och de små vårskorna!Vi promenerade runt i slottsskogen, käkade sushi och njöt av solen...provade den nya lakritsglassen från GB, den heter
Pepe. Väldigt besviken då den var alldeles för söt. Den fungerade dock utmärkt som mikrofon och det blev en och annan intervju innan den slank ner i magen...



Är väldigt trötter nu, så ska nog snart krypa ner,har ju ändå förlorat en timme idag!

Tack för den här helgen Karin, det gjorde vi bra
Tack detsamma!


X


I fucking love you!

Ja, nu är det sagt. I fucking love solen. jag är så glad att jag nästan spricker och av ingen anledning alls, bara den där gula saken i himlen som gör alltid så mycket roligare...som ni vet är detta en väderblogg så fortsätter på det temat, haha!

Gårdagen var jättetrevlig hemma hos J, utgången kan jag vara utan faktiskt. Att en del killar tror att de kan fritt nypa en i rumpan känns inte så hett 2007 men men.När jag påpekade att man kanske inte nyper folk i rumpan utan att fråga menade han på att han nyper gärna sådant som ser bra ut och snyggt ut. Som om det skulle spela någon roll hur jävla het min rumpa var, den tillhör mig!Jag avslutade med att säga att man faktiskt får fråga först!!!.Jaja, var kul att dansa lite och dricka en snakebite ivf!

Nu blir det en gammal klassiker som är desto hetare, slottskogen!Sol och mysigt sällskap tror jag bestämt =)

X

Nu så nu så!

Sitter här hemma hos fröken J och laddar!!!Ikväll ska vi ha en liten tillställning, vi som bodde i Aussie ihop andra gången. Vi blir dock bara fyra stycken men det blir nog kul ändå. Vi ska dricka Aussie vin och kanske prata lite aussie minnen, who knows?Hihi....Sen kanske vi drar en repa till Götets Aussie ställe, det sunkiga Dancing dingo, där har har man allt haft sina stunder genom åren....

Bjuder på en bildserie A la Karin och J i Aussie!Den är go...fråga inte vad vi gör!

        

Nu ska jag ringa, tjingeling!

X

Soliga dagar

Jag förvånar aldrig mig själv längre. Igår kväll när jag kom hem envisades jag som vanligt med att kolla på tv när jag lagt mig trots att jag var snortrött. Jag somnade såklart med tvn på och lyset tänt. Jag vaknade klockan fyra av att nyheternas signaturmelodi kom. Jag blev skiträdd såklart!Sen hade jag svårt att somna om...vaknade igen vid åtta och sen gick jag upp, var ingen idé att försöka mer. Jag tror alltid att jag ska orka titta på tv men det gör jag aldrig, vet inte hur ofta detta händer, anyway...

Nu ska jag och S hurta loss i solen och ta en sväng vid Delsjön, gud vad gott!Jag har verkligen fått tillbaka mycket energi sen Fru sol bestämde sig för att förgylla Svea rike. Me like me like!

Ha en bra dag i sola, glöm inte att sätta på kjola =)


Min älskade konstapel

I dedicating this to u my lovely friend. (Då man har en alldeles egen blogg kan man även skriva personliga inlägg till personer,hihi)

Idag fyller min älskade polis år och jag vill ta tillfället i att att gratulera. Var tog tiden ivägen min vän?Vi har känt varann i mer än 15 år, herre gud säger jag. Vi har verkligen gjort det mesta ihop och det är jag sannerligen glad för. Vi har hållt ihop i vått och torrt och jag kan inte säga annat än att I love u soo much!Vet inte ens var man ska börja när det gäller minnen men dans till som om himlen brann, Enhörningen, Pulli Läppinen, A-huset är kanske en början...För att följa upp med tonårsförälskelser, alla Talangen vi gått till och suktat efter äldre killar, första fyllan, konserter i Brickebacken, London toket med sugna italianos,rave perioden, Tequila race som slutat illa, Grekland, Svenssons tiden,Same temat (jag fick ju se en till slut)...

 Man kan fortsätta rabbla minnen i år och dagar men det jag vill säga är att jag är glad att du är min vän!!!Det kommer bli en herrans massa mer som vi ska uppleva ihop, bättre blir det när du kommer och bor med mig i Götet =)

Puss till dig mitt hjärta och ha en fruktansvärt bra födelsedag!Love ya!

X

Fredag

Är inte bara ett band utan även en veckodag =)

Det var på tiden, säger jag som varit ledig onsdag-torsdag. Idag jobbar jag sen är det helg. Utarbetad?Knappats, skönt med helg?Japp!Det är alltid skönt att vara ledig....

Efter jobbet ska jag mysa med lilla E och leka med M och T....Det blir ju också trevligt!

På återseende!

X

Fröken duktig

Nu vill jag bara börja med att säga att steget är taget, jag har börjat mitt nya duktiga liv. Jag inhandlade ett träningskort idag och nu är det andra bullar som gäller,ett år framöver ska det lyftas, stånkas, boxas, svettas och allt som hör till träning till...det kändes jättegott att komma igång även om det var hög flams faktor på mig och Afrot. Jag har alltid gillat att styrketräna och det var detta som stod på agendan, dock var det ett tag sen och vi hade inte riktigt nån struktur...men det kommer. Nästa vecka blir det pass med Afrot, har lovat att följa med även om jag är riktigt usel på såna där saker då man ska hoppa och studsa!

Annars gick tandläkaren också superbra, tandläkaren var i min ålder, tokigt va?Och jag hade inga hål och det såg fint ut.Hon påpekade dock att jag gnisslar tänder (alla som sovit med mig vet hur det låter och det är pretty much) men sa att ingen bettskena behövs som det ser ut nu. Det tackar jag gudarna för.Jag hade en sådan en gång i tiden och det var lika hett varje gång den skulle in i munnen.Det kan ni fråga min första pojkvän om!!!

Så med en spaghetti kropp sitter jag nu här i min rosa morgonrock, riktigt go och glad!

X

Vilken morgon

Hallåååååå, ingen som sagt att de visar Beverly Hills på morgonkvisten, nu blir det obligatorisk uppvakning klockan 06.30 alla dagar, hehe!Jag blev så glad att se Brandon, Donna och Kelly...morgonen var räddad!Vilken serie gott folk. den har verkligen allt...

Nu är det tandläkaren som kallar, får se om jag återvänder med alla tänder i behåll.Förresten, sist jag var där var det en kvinna som käkade en riskaka i väntrummet, tyckte jag kändes lite onödigt. Tänk att vara tandläkare och behöva undersöka en käft full med riskaka, tokeri tokera =) Fast å andra sidan tjänar de en massa pengar så det kanske de kan ta, tiihiiii!

Ja, sen måste jag ju säga att prettorockarna My Chemical Romance senaste låt I don't love you är skamligt bra...så lyssna lyssna!

X

Love in the air!

Jag blir nästan lite pirrig i magen av att titta på Greys....Dr Mcdreamy är ju sååå söt och sen har hon en söt veterinär med, hur ofta händer det att två så heta killar jagar en?Har det hänt er?Isåfall är jag mycket impad....Jag vill med bli jagad av två hetingar!Som ni nog förstår blev det djupa vattnet ebb, kanske var bäst med....

Imorgon tidigt ska jag upp och låta en ny tandläkare titta på mina gaddar,så bara spärra upp käften igen. Sist jag var där var det ju en akut tid då min lagning var trasig, tycker ju att de kunde tagit sig en titt på de andra tänderna men icke sa nicke.Jag hatar det, kostar skjortan och så får man ju egentligen inget trevligt för pengarna!!!Sen blir det inte bättre då den där jävla tandläkarjävlen ligga på ett ställe som gör att jag måste passera den där kritiska platsen, jag måste minnas. Sist klarade jag mig från att ringa på dörren och imorgon ska inget göras heller...dags att byta tandläkare och sluta tänka så mycket, rådet från min smarta halva!Anyway...

Go nattis!!!

X

VARNING FULBILDER!

Nu så, nu ska jag dela med mig av mina Sälen bilder, har lånat de flesta av min kära kollega S då mina inte var så bra. De har en monsterkamera...så njut men som sagt var...VARNING FÖR FULBILDER (talar om mig själv, inte de andra på korten!)Här är några god bitar, trust me, detta är bara ett litet axplock!

    
  
   
   

  

X

Dagens tips!!!

Min storebror (som jag är så mallig för) har i en herrans massa år spelat i ett band, Coy...de splittrades tidigare i år vilket var trist som fan.Jag måste få rekomendera sångerskan Nejras egna material då hon valt att gå solo. Det är så sjukligt bra och låten headstrong är en låt man kan lyssna på om och om igen!!!

Jag tror hennes låt kommer vara med på All ears topplista som tv4 sänder klockan 23.25 då hon vunnit månadens låt. Det är värt att se för lite pleasure!!!!

Jag får verkligen rysningar i hela kroppen av den rösten....Så om någon är vaken, sugen på att höra ännu mer löjligt bra musik, check it out!

X

To blogga or not?!?

Jag har snart bloggat i ett halvår och motivationen är ju helt klart varierande.Ibland har man inte något att skriva om och krystar ihop något som inte känns så upphetsande. Ibland skulle man kunna skriva en roman i stil med Röda rummet. Jag och min blogg är i smekmånadsfasen just nu tror jag. Det är kanske inte så mycket som händer i mitt liv men ändå tycker jag det är ruskigt kul att komma hem till min rosa blogg. Lite så där som man kan vara när man är nykär och inte ser några fel och brister i varandra. Ja, inte för att jag bara tänker på min blogg och har våta drömmar om den, så långt har det inte gått (än alltså) men jag och min blogg har väldigt kul ihop om man säger så. Jag kom på mig själv idag på bussen hem att jag satt och funderade på vad jag skulle blogga om när jag kom hem. Det är inte första gången heller. När något kul händer tänker jag alltid, det här måste jag blogga om. När blogg.se inte funkar kan det kännas lite irrriterande då man kanske just kommit på the blogginlägg of the year...

Kanske är det så enkelt att jag tycker det är så kul att blogga att den här fasen kommer hålla i sig länge, eller så är det övergående. Men en sak är säker, som det känns nu skulle jag inte sluta blogga även om jag hade minus människor som läste (vet inte riktigt hur minus människor skulle kunna läsa men u get the point).  Det var en reflektion kring mig och mitt bloggande, om någon blev klokare please tell me....för mig sa det inget, jag hade nog en tanke från början men den försvann....ANYWAY....
 
har någon sagt hur bra Coldplays Til kingdom come är?Serijävlaöst..nästan lite för bra stundtals.....Ja, det vara bara en parantes.

X

Vi går mot ljusare tider!

Gud vad ljust det är nu när jag gick upp klockan sex...

Bara en iaktagelse som värmer gott även om det är frost och kallt ute.Tecken på att ljusare tider hägrar! 

Min blogg är snart en väderblogg, pratar jämt om vädret. Antingen är jag trist eller så är mitt liv  väldigt trist =)

Ha en bra dag!

X

Vad är felet på Dalarna?

Ja, då ska jag sammanfatta min Sälenresa 2007. Det har varit en väldigt trevlig resa med mycket lågt tempo och vila...Här kommer några av favoriterna!!!

BRA

*
De två skiddagarna jag fick, gud vad härligt det är att åka längd, jag hade grymt gliiiiiiid (förutom på expedition nordpolen men vem fan hade glid då) och jag susade fram i backarna som värsta Gunde. Träninsgvärken efter va ganska god med, hihi!

* Maten, umgänget, bastun, lite gott vin, tempot och att bara komma ifrån storstaden...

* Vår 2 temalåtar blev Cara mia och Jag vill ha en synt farsan. Det var mycket dansande till dessa låtar vill jag lova! Finns inget dansgäng som gör Jag vill ha en synt farsan än oss, jävlar vilken feeling!

* Har man inte tur i kärlek har man tur i spel sägs det. Kan nog stämma...vi spelade Yatzy, Buzz och Singstar mest hela tiden. Jag var om jag får säga det själv grym i det mesta. Jag vann titt som tätt (inte riktigt hela tiden dock) men jag fick de flesta yatzyn (3 av tre möjliga), vann Sälen 2007s musikBuzz tävling...ja, så det är ju kul. Om man inte har det ena får man vara glad att det andra finns. Tur i spel är min thing!

* Ja, det hade ju varit tö.Det märktes i spåren som var väldigt isiga. Jag och K bestämde oss för att ta en liten skogstur hem på skidorna. Ja, det var festligt, tänk er själva att köra i ett långt isigt spår (som är fem olika spår) i nedförsbacke, haha. Vi låg nog mer i spåren än åkte. Även om det gjorde ont och man ramlade hela tiden var det fruktansvärt kul, vi skrattade nästan så vi kissade på oss...

ANUS

*
Vår expedition nordpolen var inte så skoj. Vi åkte skidor i motvind som nästan kan kallas stormstyrka, i nedförsbackarna var man tvungen att staka för att röra på sig. Jag gjorde det på ren vilja och fick tänka på värmestugan hela tiden där det fans varm dricka och föda...ibland undrar jag varför man ska envisas med saker?

* Lite för lite snö första dagen, vi var alla lite lätt oroade men sen kom den som ett brev på posten....

FRÅGOR

* Vad fan är felet på Dalarna? Vi tänkte att vi skulle ha en liten tävling och räkna Roadkills på vägen. Efter ett tag märkte vi att man skulle kunna räkna julpynt som fortfarande var framme då det blev för mörkt för roadkills ...när vi kom till Dalarna hade vi räknat till 15 julstjärnor, adventsljusstakar och annat jul tjafs. Rätt mycket tyckte vi med tanke på att julen plockades undan för några månader sen...men när vi kommit in genom Dalarnas portar slog helvetet lös...allt som allt räknande vi ihop 50 julpynt!!!Det är ju helt sjukt!!!Okej, att det är kallare i Dalarna än här men man kan la plocka bort sitt jäkla pynt!Sen var det kanske några skidstugor och de får såklart dispens men ni andra, fy skäms!!!!

Kort kommer lite längre fram i veckan,det lovar jag!Det här är några av godbitarna, vara många flera....Dags att jobba, nu är man tillbaka i vardagen, lite trist men gott...har flängt lite väl mycket på sistone!

X

Home sweet home

Då var man hemma igen...från ett vacker vinterland med en halvmeter snö och blå himmel till ett regnigt, blåsigt och ruggigt Göteborg...

Ibland älskar jag Göteborg.

Berättar mer om Sälen inom snar framtid men kan bara säga att jag har haft det helt oooootrooooliiiiigt =)

Kyss så länge


So looong suckers!

Nu ni, nu drar jag till fjällen fest hela kvällen som Markoolio skulle sagt (nej, ni Karin ska hålla sig i hatten!)Hoppas ni alla får en resterade underbar vecka! Jag bjuder på en bild från förra Sälen resan. Fulaste bilden i mannaminne med mig i en skijacket a la 1994. jag är het hetare hetast om ni frågar mig =) Kommer inte ha tillgång till internätet så från jobba lite på mitt bloggberoende då I guess, tjena kungen! Anyway, ha det nu riktigt bra och ses på söndag!

110795-85

X

Karin, get your sh*t together

Herregud....

Städa måste jag göra, tvätttid borde jag ha bokat, kanske kan handtvätta lite, ojsan här var det något papper som jag måste kolla lite på...nämen, måste ju bränna en Sälen skiva med poppig musik, och handväskan måste rensas, frukost ska ätas, soporna ska ut, blogga ska jag med göra, solen skiner, måste verkligen skicka det där smset idag med.....

MEN FÖR HELVETE KARIN, FOKUSERA!DU ÅKER TILL SÄLEN I EFTERMIDDAG OCH DU MÅSTE HA NÅN JÄVLA FORM AV PACKNING!

Ska åka in till stan nu, har ett möte, är hemma vid 12 igen, då hoppas jag att väskan är packad och klar....tar inte lång tid att packa men jag vet ju inte ens att jag har allt jag ska ha.....framförhållning och jag verkar ha en kylig vänskap inför Sälen.

Herregud, förstår ni hur det är att vara jag?Heltidsjobb utan några som helst förmåner....

X

Betongbarn av vår tid

Jag jobbar med en kvinna som ursprungligen kommer från Stockholm och hon får ganska mycket pikar för sin dialekt fast på ett skämtsamt sätt.....idag satt vi och pratade vi fikabordet om saker man kan äta i naturen....det lät något sånt här...

Jag: Ja,  och harsyra är ju gott, det är syrligt fast man får lite magont om man äter för mycket...
Kollega: och granskott, när de är så där ljusa och goda, de åt man alltid när man var på utflykt...
Stockholmskan: Käka granskott?nej, kan man det?Det har jag aldrig gjort...
Jag: De är jättegoda när de är små, och stensöta, har ni käkat det?Smakar nästan lika gott som lakrits...

Samtalet fortsätter en stund och vi pratar om löv, blad, bär och en hel massa som finns i den svenska faunan som smakar gott. Samtalet kretsar kring när man var barn och härjade runt i skogen.Fröken stockholm känner inte igen mycket av det som omtalas men lyser upp efter en stund:

Stockholmskan: (Väldigt exalterad): Ja men har ni testat att tugga på nylagd asfalt då?Det är jättegott och det gjorde vi alltid som barn.

Vi knäckte oss totalt. Välkommen till betongen, tur att man fick en uppväxt med skog runt, haha!Att hon är från Stockholm är inte det roliga i sig men dialekten gör det ännu roligare!Och att hon inflikade asfalten var verkligen grädden på moset till det hela, haha!Vill tillägga att jag själv inte är speciellt duktig på sånt som har med naturen att göra men som kid var man en jävel på att testa att äta det mesta i skogen, hihi!På gott och ont alltså...

Med denna anekdot säger jag god natt!Sov gott!

X


WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Ja ni, dagen i Göteborg börjar bra, inte ens sol ute men mina förväntningar på dagen är som en barn inför godispåsen på lördag...känner på mig att idag kommer våren göra gott!!!Visst är det lustigt vad vädret kan göra med en?Anyway, har bestämt att det ska bli en riktigt bra dag idag och kan kännas så....

Det faktum att jag åker till Sälen imorgon och inte har packat och jobbar till midnatt är inte alls stressande. Min lägenhet börjar anta en ny look då det är hur smutsigt och stökigt som helst, jag har inte diskat på ett bra tag, inte tvättat inför resan....

Men vad gör det allt detta om hundra år?Kommer helt enkelt får åka ifrån min lya i dåligt skick och vara i Sälen med smutsiga kläder, hihi!Eller kläder har jag men inte de finaste och vad gör det i Sälen?Där har man rätt att vara friluftsnisse och gå i mjukisbrallor!Rock on!Idag ska jag inte oroa mig utan le och sprida min glädje!Nästan lite halvreligiös idag....så ett litet hallelujah kanske kan vara på sin plats!

Dagens innehåller bilkörning, lunch med sötaste L och jobb, vilken dag va?Nu ni, en Hormonstinn K ska ut i vårvädret och frigöra lite av de här sjuka vårkänslorna på första bästa....hihi!

Tiihiii, pussen på bussen och hoppas alla får en riktigt skön dag i vårsolen!!!!

X

Löjliga lilla jag

Tiihii, så kom den, som ett brev på posten. jag kan nästan inte sluta le för jag är så glad och hoppas att han/hon är här för att stanna ett litet tag till.

Jag pratar såklart om allas vår vän VÅREN!!!Här i Götet är det solsken, värme och glädjen är ett faktum...inte mycket behövs av den varan för att jag ska spricka upp som en sol själv. Tack min vän vädergud för att du lyssnat på mig och äntligen skapat lite vårkänslor i mig. De gör så gott för både kropp och själ och jag har redan börjat planerat våroutfits och våraktiviteter!!!Nu ni, nu är jag på frammarsch och I aint gonna stop now!YIIIIIHAAAAAAAA!

Längtar tillbaka till Umeå lite, det var så gott att leka med K, jag hoppas hoppas hoppas (eller det ska bli så om ni frågar mig) att K kommer hit, för jesus vad det vore gott mos...OOOOOOOOHHHHHH, kom nu kom nu hjärtat!Du behövs nära mig. Kärlek till dig!

Nu ska jag åka till en annan kärlek, min kära J och mysa lite....så kärlek till våren och till alla mina vänner, alla som läser min blogg och alla människor på jorden!

PEACE, LOVE  Å EN MASSA TOK!!!

X

Trött som en fura!

Ibland skulle jag ge mitt högra ben för att få sova!!!!

Idag är en sådan dag...att komma ur sängen var en riktig kamp...

Att jobba idag känns lika lockande som att sola och käka isglass (ja här just nu, om jag varit någon annanstans hade det varit asgott).

Where is my motivation?

X


Bränd

Hemma igen, i den grå vardagen *suck*. jag hade gärna varit kvar hos K några dagar till, vi hade det så mysigt och det var längesen jag fick skratta så mycket!Flyga är verkligen torrt men Malmö aviation har ju hel massa käcka mackor, har på denna resa fått pröva fyra olika sorters, det är vad jag kallar valuta för pengarna.

Gårdagens Mello var en gala som hette duga och jag är mycket nöjd med resultatet, nu ska Ola och gänget ta över Europa, jag tror antingen det blir en dunderhit eller så floppar den totalt...vi får se, Våra vänner i öst kompisröstar ju hej vilt så vinna är det ingen idé att diskutera (som om norden är bättre, det är bara att vi e mycket färre, dammit).

Sen igår kväll var det ju en skiva som hette duga, hade jätte jätte jätte trevligt...drack vin och tjötade en massa skit. Blev en utgång och där blev det same tema som hette duga. Jag och K hade kommit ifrån varandra, jag gick lite längre bak och hör hur någon vrålar KARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN och emot mig kommer en exalterad K, haha. Hon har fått syn på en kille med en same dräkt. Så vi måste ju såklart prata med honom, haha...det var nog höjdpunkten på kvällen!Kort kommer =)

Annars så lyckade jag bränna mig rejält på kaffet jag drack när vi satt och hängde på Max efter utgången. Jag dricker inte ens kaffe men när en kille ville utmana mig i kaffedrickning kunde jag inte banga, så jag tog en rejäl klunk utan att tänka på hur varmt kaffe är. Nu är min tunga hur öm som helst och ingen mat smakar något, torrt värre..och jag vann inte ens för efter den klunken fick jag lite avsmak.....=) men men en bränd tunga får man la stå ut med när jag fick en sådan rolig kväll!

Dags att sussilussa!Huga huga fäbodstuga.....

X


En vintersaga

Åh hej vilken dag. Vi har varit ute i den vackra solen och snön hela dagen, har varit helt underbart!!!Känns lite som en förfest för nästa vecka då jag åker till Sälen...hihi.

Vi tog först en lång promenad över isen, det var hur mycket snö som helst så det var som ett gympass, blev jättevarm!Sen vid framkomst tände vi en brasa, grillade korv och njöt av solen....jag älskar sådana dagar och är riktigt trist att sådant aldrig inträffar i Göteborg. Känns som både kropp och själ får ny energi och även om jag är trött nu är det en härlig trötthet.....

men skam för den som är den som är den, jag är nu i tagen för svireri, ska titta på Mello med K och hennes vänner. Till detta ska det immundigas lite vitt gott vin...och sen ska vi ut på Umes gator och torg...trött?Ja, sugen? Kan bli....

Pöss!

X


Tjipp och hajk

Nu är matsäcken packad, solen skiner och vi ska ut på utflykt!

Det ska bli mysigt!

Hej så länge!!!!

X

Uppdrag grå bäver

Nej, det fick bli ett annat tema för dagen. Idag har jag och K lekt SWAT team och lekt att vi bekämpar brott. Som grädden på moset tittade vi på Miami Vice för att få lite idéer om hur det ska gå till. Ja, vi är verkligen som två fjortisar när vi träffas. Skrattar högt, flamsar och är allmänt tokiga.

Idag har vi gjort Ume stad dvs shoppat runt lite, Ume är en fin stad måste jag säga. Massor med snö är det och jag lyckades hitta både det ena och andra. Hittade en fin fin svart kofta och ett par röda asheta lackskor, grymt sa grisen säger jag...K hittade en snygg skinnjacka som jag diggade med!

Kvällen kommer som det ser ut ni tillbringas hos Ks "vän" men vem vet vad som händer, kanske måste vi ut på något viktigt uppdrag???Hihi....(vi är inte riktigt kloka tillsammans)

Love and kärlek!

X

Da challenge

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir tagna ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information. Då sätter jag igång!

1. När jag bodde i London lyckades jag lura en kille att jag var  Svennis brorsdotter och att jag spelade i det svenska cricketlandslaget, jag har aldrig briljerat så med mina cricketkunskaper. Observera att jag pratade med ett cricket fan!

2. Jag biter på naglarna när jag blir nervös men inte alla naglar, bara tummarna.

3. Jag och konstapeln har en egen religion som uppkom under mellanstadiet, det är ett grönt penntroll som vi tillber med en bön PULLI LÄPPINEN LÄPPINEN PULLI osv...

4. Inget om mig men måste få vara med, En okänd vän till mig har hånglat med Thorsten Flink för några år sedan (sorry, det var tvunget att vara med babe men inget namn nämnt!)

5. När jag bodde i Australien lyckades jag bränna min rumpa, hur man nu gör det...herregud vad ont det gjorde. Jag kunde knappt sitta eller sova på flera dagar.

6. Jag går på A brunnar för att utmana ödet fast får alltid jättedåligt samvete efter för jag tror något hemskt ska hända och det är ju jobbigt.Då går jag på K brunnar ett tag för att göra det bättre, ingen ordning på mig...

Det var jag, nu utmanar jag
Linda, Mostern, Sofia ...fler bloggvänner har jag inte som inte redan gjort utmaningen!

Enjoy!!!!

X




Hälsningar från sameland!!!!

Åh, hej å hå!

Här sitter jag uppe i de norrländska skogarna, jesus vad mycket snö!Har snöat hela dagen, är ett riktigt vinterland här, riktigt fint även om man är lite ovan. I Göteborg kan inte folk gå ut när det snöar, här cyklar folk omkring som ingenting, det är skilda världar!Vi kan allt lära oss lite av detta enligt mig.

Dagen har varit massa trevlig, jag och Konstapeln har som vanligt riktigt kul, nu är det gott hets att hon skall flytta till mig i Götet. Jag har ju redan berättat om att det är SM i same innebandy så vi har bestämt oss för att ha same tema hela helgen. Idag har det gått sådär, vi hade tänkt att få se renar idag men K måste ha missuppfattat dagen renarna skulle finnas tillängliga, inte en ren i sikte...men anyway, i helgen ska vi vara lite "samiska" och äta ren, ska kanske gå på Same Sm, jojka och göra andra samiska saker (vad det nu är). Det känns som det är på tiden att lära sig lite om vår ur invånare när man är här uppe!!!

Ja, K släpade med mig till gymet och ja mina vänner hej hej fågelholk vad jag är otränad. Jag brände ut mig på första övningen och är nu som en sladdrig spaghetti, ännu ett bevis på att jag måste styra upp mig och min träning!Var riktigt kul men som sagt var, jag var riktigt klen..och då är ändå min far starkast i världen (sin åldergrupp, veteran i tyngdlyftning).

Anyway, Umeå är stabilt, jag trivs som fisken i vattnet...norrlänningen i mig har vaknat till liv!Nu ska jag ta mig an utmaningen Eremo skickat moi!

X


Girlpower

Grattis på internationella kvinnodagen!!!!

Jag säger bara girlpower!Nu är det dags för oss kvinnor och män att klippa oss och skaffa ett jobb när det gäller jämnställdheten. Att leva i ett jämnställt samhälle borde vara en rättighet och samhället borde inte tolerera kvinnomisshandel, våldtäkter, lägre löner, ojämn arbetsfördelning och gud vet vad!!!!

Året är 2007 och mycket har hänt men inte tilltäckligt....jag tycker det är dags för oss alla att ta ansvar!!!!

Nu drar jag vidare, Umeå kallar!Ska nog kunna blogga lite från de norrländska skogarna tror jag dock!!!


girlpowerBild: www.google.se

X

Tack men nej tack...

Jag säger bara tack men nej tack till att bli tonåring igen. (fortsättning på åldersnojan prylen)

Det är så här, jag jobbar inte på en ungdomsinstitution men för tillfället har vi nästan 100% beläggning av unga förmågor. Det är en väldans skillnad på att jobba med ungdomar jämfört med vad vi är vana vid. Det gör att jobbet just nu är kaotiskt, upproriskt och allmänt förvirrande. Jag som är 25 känner mig som värsta gammeltackan jämfört med dessa damer då de fortfarande är som 14 åringar (några är till och med i min ålder!). Det är la inget fel med att vara ungdom men det är svårt att jobba med det när man inte har något bra förhållningssätt till det hela...MEN...

Idag hade vi handledning och det var det bästa som har hänt sen jesus gick i shorts. handledning får en att tänka utanför hjulspåren och längre än det tugg som vi i personalgruppen pysslat med den senaste veckan. Så skönt skönt skönt och jag var mycket muntrare när jag lämnade jobbet idag, hipp hipp hurra. Nu har jag fått lite nya tankar hur jag ska förhålla mig till all denna "ungdomlighet", hihi säger gamla Bettan. Så mer handledning till folket, det tror jag man behöver var man än jobbar för att reflektera över vad man pysslar med, man kan säkert köra på i samma race under hela livet men hur kul är det då?

Nu håller jag på att packa min kappsäck för min resa, börjar få lite resfeber, huga....ska ju upp till norr, hihi!

Anyway, time to packa....Later

X

Tomtar på loftet

Ibland undrar jag om allt står rätt till i mitt huvud. jag är inne i en väldig drömperiod, dvs jag kommer ihåg många av mina drömmar...inatt drömde jag att jag var med i Prison break (the swedish version). Riktigt bra serie om ni frågar mig, alla pratade svenska utom huvudrollsinnehavaren som även är med i den amerikanske versionen....ja, det var väldigt spännande faktiskt. Vaknade 06.00 av att det började bli för otäckt, så var skönt att vakna till liv...men en drömtydare skulle vara lockande just nu, kanske säger mina drömmar en massa om vilka val jag borde göra, haha!

Oooh, jag har ju glömt att berätta en himla skoj sak. Pratade med Konstapeln K som jag ska besöka i Umeå, hon berättade att det är ett stort happening i Umeå i helgen, Same SM i innebandy (tror jag det var men ibland sviker mitt minne)...det ni!Så jag ska till Umeå och leva rövare på Same SM, hehe....känns stort!

Nej, nu ska jag bege mig till jobbet, börjar 11 idag, en konstig tid att börja!

X

Ps. Förresten, Brynäs är i slutspel och vann sin första match, vi är underdogs och ska ta hem hela skiten utan att någon förstår det, okej?hehe....Ds.

Regn hos mig

Ja, Göteborg på vintern, hur torrt är det på en skala?Om ni frågar mig, riktigt torrt, det bara regnar och regnar...jag är så trött på det här jävla regnet nu!Hellre snö i tonvis än detta rusk. Ingen idé att klaga för det är fan bara gilla läget men gud vad jag vill ha vår. Jag vill gå i shorts, flip flops, ha solbrillor på och känna hur hela kroppen spritter av vårkänslor. Men men, vad är väl en bal på slottet...

Shopping är den bästa terapin, på vägen hem från jobbet kände jag mig lite nere (Ja, vädret gör mycket) och gick till HM, tok..kom ut med en tröja och en fin fin hoodie, båda från barnavdelningen så var billigt med. Lite gladare i sinnet mötte jag upp my love J,längesen vi träffades på tu man hand, alldeles för sällan så det var gott. Hade en del att prata om och jag fick lite käcka tips om hur jag ska ställa mig till en del saker...

Nu är det desperata husfruar, yippie yay!


Dagens bästa


Bild: www.myspace.com/lennartzmusic

Klockrent, det är det enda jag kan säga. Kolla även in hemsidan, hihi...

Kan det bli bättre? Det är så klockrent även för mig s!

God natt!

X


Mätt som en plätt!

Tåget var försenat. På sistone är det förseningar jämt och det är så torrt, min station där jag hoppar på har inte heller någon info så man vet liksom aldrig när tåget behagar att komma, träligt som en äkta närking säger!Men nu är jag hemma och har just ätit, gott med mat... Äter som vanligt för mycket, är mätt som en gnu!

Dagen har varit bra men nu är det bara nedräkning, på torsdag morgon åker jag till min kära konstapel i Umeå och ska leka en hel massa, jag längtar som en gnu, två dagar kvar på jobbet, kommer gå fort!

Klumpen i magen är liten men fortfarande där, den kommer nog vara där ett tag men så smånigom kommer den nog försvinna...så länge jag bara kan acceptera att den finns där ska det nog gå bra för då är det inte lika jobbigt att tänka på det!

Nej, nu ska jag tvätta och pyssla runt lite här hemma...Hepp hepp!

X


Zappa i sömnen

Uppe i ottan, god morgon godmorgon. Det var så tokigt, jag vaknade av att jag hade satt på tvn och låg och zappade, haha. Blev ju jätterädd när tvn gick på för jag förstod inte var det var för ljud =) Heltokigt!

Annars har jag sovit så gott, det var verkligen gott att sussa...min favvo hobby är nog att sova, hihi!Mer sömn åt folket säger jag!

Nej, nu är klockan 5.45, ska piffa klart sen blir det jobb!

Ha en riktigt bra dag folks!!!

X

Jag,åldersnoja?Neeeeej

Varit hemma hos M och ätit Thaimat och kollat på the destruction från igår, haha...vilket slagfält det såg ut som, så det var bara städa lite innan man fick äta. Fick och gosa lite med E som var på toppenhumör!Samtalet fick jag också avklarat, känns bättre och nu får vi se var skutan tar oss. För vem kan egentligen segla förutan vind och vem kan ro utan åror?

Jag har drabbats av ålderdsnoja och det med råge. Allt jag gör relaterar jag till ålder och jag har lite svårt att smälta att jag blivit så "gammal" så fort, det finns en stor faktor till detta njoande som jag vill hålla för mig själv men det är lustigt. Vet inte varför jag oroar mig så, för i sinnet är jag inte äldre än 8 och jag ser ju ut som en 18 åring. Igår hem på bussen satt det en kille mittemot oss och vi frågade vem han tyckte såg äldst ut av oss. Killen pekade inte på mig. Han trodde inte att jag var en dag äldre än 18, haha....Jag har aldrig pratat så mycket ålder som jag gör heller, det ältas i allt.

Ja, det är kul ivf,kanske är det en liten kris som gör att jag tycker det är svårt att vara 25 (26 to be), eller hey, jag vet inte.  Kanske ska man bara njuta av att vara 25 och inte tänka på det som varit eller det som kommer...det är ju trots allt en rätt käck och trevlig ålder, för yngre vill jag inte bli och inte äldre heller, så vad är egentligen mitt nojande för kan man undra?
 
Ja, jag vet rakt inte....men noja det gör jag, så nu ska jag kolla efter rynkor och fundera över hur jag var som 20 åring, de kan vara svåra att förstå ibland =)

God natt

X


Klump i magen

Igår var en skum kväll, jag och min stora mun säger jag bara. Den kan ställa till det och igår var min mun (observera inte jag, utan bara min mun) i sitt essä. Jag önskar att jag kunde tänka lite innan jag pratade ibland....men sådan är jag, ingen ursäkt utan bara svårt att göra något åt många gånger. Festen var trevlig och sen blev det utgång och då blev det bara konstigt. Jag var glad, lullig, ledsen och trött på en och samma gång. I tidigare inlägg skrev jag att afrot var borta, gissa vem som försvann igår igen?Hon har varit borta två gånger på en dag, det ni!Hon återfanns dock  men då hade jag och det djupa vattnet letat land och rike runt efter ett stort afro. Vi gick verkligen fram och tillbaka, upp, ner, sidled och gud vet vad men när hon ringde fanns det en mycket god förklaring till hennes försvinnande.  

Hur som helst, nu har jag en klump i magen, hoppas att det kommer bli bättre, ett samtal är ett måste för att bli av med detta...då kan jag få svar på det som maler i mig.

Dagens tips!! Umgås inte med någon du tyyyyp gillar om personen i fråga är väldigt nykter och du själv är lite för lullig. Det kan bli dumt....fråga mig =) som sagt var, me and my big mouth...

X

Förvirringen är min vän

Herregud, blogg.se är confusing, det funkar inte, det uppgraderas, det snurras till. Jag förstår ingenting men antar att man inte alltid måste förstå allt. Det tar för mycket tid att sitta och fundera över allt på sin kammare så jag ska bara gilla läget att det är lite kalabalik in the hönshus.

Anyway, helgen är här och det är lycka. Har mycket kul planerat och det känns ju stabilt. Att jag ska ha en vit helg verkar inte gå i lås på ett tag för det ploppar upp roliga saker på vägen, så det är bara bita i det sura äpplet och gå på fest, stackars mig...ikväll är det M som har inflyttningsferre och det blir kul, kommer några gamla rävar från back in the days och det ska bli kul!Får se vad som händer ikväll, det enda jag vet är att jag är sugen på en rolig fest!!!!

Min dag kommer spenderas på stan letandes efter the perfect present till herr M, svårt uppdrag men ska nog gå bra...jag får förhoppningsvis med mig mitt kära vän afrot (även om hon för tillfället är lost, var e du mitt afro?)

Anyway...time to do something about it....

X

Hula hula

Trötter är jag, natten har varit som en cirkus här på jobbet. Jag är alltid trött så kanske kan sluta skriva det. Trött är en synonym till Karin =) Men har varit mycket de sista dagarna...eller nåt...

Men snart bär det av hem och det blir ju grymt skönt, ska dock inte hem idag utan ska träffa da girls för en fika vilket blir mysigt....Sen ska jag sova hos M och imorgon ska jag vara barnvakt för första gången till lilla E i några timmar, det ska bli hur mysigt som helst. Vi ska hänga några timmar utan pappa...kommer bli kul att hänga gäng med lilla söta E, hihi....hoppas hon är på gott humör och att jag kan dra fram mina teater skills om det behövs, hepp hepp!

Är hur som väldigt glad för att helgen är här, kanske kan jag få sova lite på söndag....hoppas det!

Men anyway, ville bara informera om mina planer, som om någon brydde sig, haha!

Ha en bra fredag!

X


Beautysleep...

Oooh, är trött idag, hade svårt sova igår, så tog två sömntabletter som jag köpte i Australien, så idag är jag mycket seg. Oväntat hey?!?Jag var väldigt uppe i varv och kom liksom inte till ro. Jag behöver min skönhetssömn, märktes tydligt imorse.Men lugn till alla er som tror en massa saker om sömntabletterna, de är inte starka, tror mer de är bra för psyket, för på tre sekunder så känner man sig trött,hihi!

Jag ska jobba ikväll och natt, känns lagom skoj men i vanlig ordning så vet jag att det kommer vara kul när jag kommer dit!Nu skulle jag bara vilja kura ihop mig i sängen och mysa...men jobbet kallar....bara gört och görat good!

Tjingeling, ha en bra dag!!!

X

Till er nyfikna själar

Det djupa vattnet var över förväntan....Det kan bli mycket simmande på djupt vatten framöver....TOK TOK

X