Studenttips...

Idag på väg hem från jobbet möttes jag av ett hav studenter på bil, lastbilsflak, vinglandes inne i stan och dylikt. Studenttiderna har alltså börjat här i Götet. I Örebro där jag kommer ifrån tar alla i princip studenten samma dag men icke här. Här firas i dagarna hundra.

När jag bodde i stan var detta ett stort störningsprobelm för varje dag skulle man behöva höra löjliga låtar  att man är så jävla bra. I ärlighetens namn, är man så jävla bra när man tagit studenten? Nej, jag visste väl det, haha. Man är ett förvirrat småglin som undrar vad man ska göra med sitt liv, hälften av alla på de där flaken har säkert inte ens godkända betyg. Men hur som, klart de ska få fira, jag bor utanför kaoset numera och tycker de kan skrika och vingla runt bäst de vill! Heja studenter 2008 (för er som känner mig dåligt, hela det övre stycket har en viss gnutta ironi)!

 Jag kommer ju själv ihåg studenten och vilken jävla dag det var. Då var man top of the world och insikten att det fann större grejer än studenten var inte där just då. Jag hade en knallrosa klänning a la Jackie Kennedy som min mor sytt, jag var nykär i den sötaste pojken i världen och livet lekte rätt så fint. Dagen var mest blommor, presenter, kramar och lyckönskningar till vuxenlivet (om jag hade vetat vad som komma skulle, hjälp). Sen var det bara hej hå, ut och äta med vänner och försöka dricka sig lite glad i hatten (ja jag lyckades mer än nog). Konstapeln var min trogna följeslagare och jag tror bestämt att hon hade uppsikt över mig större delen av kvällen. Efter denna lilla middag blev det parkhäng med klassen, kärleksförklaringar högt och lågt och även en liten olycka då jag skulle kissa i en nedförsbacke. Det är inte så lätt som man kan tro...

Kvällen flöt på bra och vid det laget som jag skulle gå på Frimis (I Örebro var det två studentfester att välja på) hade pojkvännen ringt och sagt att hans biljett var borta och vi fick ses  senare. Eremo, min gamle vän hade på något sätt inte kommit in (var det ett glöm leg månne?) och det hade varit lite allmän drama men vid detta lag var jag så överförfriskad att jag mest log och var nöjd. Jag beställde en Gin och Tonic och såhär i efterhand är jag säker att jag blev serverad en sodavatten. Bartendern förstod nog mitt bästa....

Sen bar det av till Stadsparken, där samlas alla studenter för ännu mer firande, klockan var way sent och jag var way too drunk. Där mötte min då väldigt nyktra pojkvän upp mig och var kanske mindre nöjd med min insats på alkoholfronten. Vi hängde rätt länge i stadsparken och jag blev mer och mer illamående. Min pojkvän bodde bara fem minuter från Stadsparken men jag envisades ändå med att vi skulle gå hela vägen hem till mig, han hade ingen chans att säga ifrån. Så traska gjorde vi och hem kom vi.

Behöver jag säga att jag var inte i  min bästa form dagen efter men ändå var detta en av de roligare kvällarna i mina äldre tonår. Så kontentan med detta är alltså:

1.Ni som ska ta studenten i år-ha jävligt roligt på er student!
2. Ni som inte ska ta den i år men framöver-drick inte för mycket!
3. och för er som har tagit den för waaaay längesen hoppas ni hade lika skoj som jag!

X

Att det ska vara så svårt

Jag har bävat för den här dagen och idag var det point of no return. Tillbaka till träningen som hållits uppe med i för många månader och ett stenhårt pass. Stundtals trodde jag att jag skulle svimma, stundtals trodde jag att jag skulle dö och när jag inte gjorde de två ovanstående sakerna så höll jag på att törsta ihjäl och fundera på hur jag smidigt kunde ta mig ut från passet. Var ingen höjdare och jag pusha mig inte mer än tre millimeter tror jag. Nej fan vad jag är förbannad på mig själv.

Att det ska vara så svårt. jag gillar ju att träna när jag väl kommer in i det men nu är all motivation borta! Tips anyone vad jag ska göra åt saken?

Trött är jag hur som, så passet gjorde la någon nytta....

X


Fuck yeah



Alltså, jag säger bara 2008,FUCK YEAH! Det här året har ju verkligen varit mitt och fortsätter med stor framgång. So, de goda nyheterna är att jag fick lägenheten!!!Jag är nog fortfarande i chock men jag är jävligt glad!I augusti bor jag i en sweet tvåa som ligger närmare stan, tjihooooooo! Det firas med en riktigt grym låt som ni kan lyssna på här ovan, som  kommer från en av mina favvo filmer!

 Förövrigt undrar jag vems idén den där kassaboken var? Efter fyra inköp är jag redan trött. Men nu får jag banne mig genomföra idén...

X

Bling bling!

Speaking of ekonomi...

I mitt område, (inte precis i ghettot men lite längre bort där de fina husen finns) ligger ett stort fint vitt hus. Ett stort hus som ser ut att vara inspirerat från söder ut, liknar ett sådant där hus som jag tänker mig finns i Espana. Huset har en stor grind, fina bilar utanför och ser rätt sådär "rich bitch" ut.  Det finns också en skylt på namnet som meddelar att du kommit till Villa Costa mera.

Hmmm, jag har längre undrat om det är för det faktiskt är ett namn utifrån typen av hus (spanskt eller något). Eller kan det vara så att de som bor där bara är på drygstigen och liksom hånar folk som går förbi. "Haha, vårat hus kostar mera then any other house".

Var tror ni?

Svåra funderingar på måndag afton.

X

Extreme makeover

Nu när jag har börjat arbeta med ekonomi har jag bestämt mig får att kamma ihop min egen ekonomi och styra upp lite egen koll. Så idag tog jag det historiska steget och inhandlade en kassabok...

Så nu ska en extrem makeover ske. Från Fröken Slösa till Fröken Spara...

Så håll i hatten!

X

What´s new pussycat!?!

Hallihallåååå. En helg har gått och den har varit späckad, let me tell ya!

Fredag:  Oj, oj och oj. Håll byxorna på vilken spännande kväll =) Skämt åsido, jag åkte hem efter jobbet och lade mig runt 21:00. Riktigt pensionärsvarning men tycker nog jag har en excuse då jag jobbat min första vecka på nya jobbet. Det var skönt att få somna tidigt och jag kände mig som en nyponros på lördag...

Lördag: Ja, lördagen var en fin dag så jag tog med min låtsasfamilj som består av M och E till den gamla klassikern Slottsskogen för att kolla på djuren. Då det var en sådan hit förra helgen tänkte jag att det skulle bli lika grymt med ett litet barn. Det torra var dock att värmen var i stan och djuren var lika torra som fnöske. Alla djur hade lagt sig någonstans i skuggan, så vi var i stil med Indiana Jones för att få se djuren (klättra med en tvåringen i famnen är inte helt lätt). Dock fick jag E att säga getabock vilket var värt hela mödan, haha. Sedan begav vi oss hem till goda vänner för en lovely middag och Eurovision.Det blev ju en flopp (som vanligt) och blev helt klart antiklimax när omröstningen kom igång. Jag tyckte Frankrike var bäst och Sverige förtjänade fan en högre placering.

Söndag:  Solen har lyst över hela hela Göteborg och jag har varit på strålande humör! Jag och mina vänenr som ska ut och resa har även bokat en resa!!! Jag är så glad, den 8/6 åker jag på en übercharter till Rhodos, tjiihooooooooo! jag är sugnast i stan och det får banne mig vara hur skabbigt som helst på hotellet, bara solen lyser. jag ska grilla, grilla, grilla (med skolskydd såklart). Sedan följde jag med afrot hem och hjälpte henne att borra, en av mina strka sidor, haha!

Nu sitter jag här, har svårt att avgöra om jag har söndagsångest eller inte. Jag tror inte det faktiskt =)

Hoppas ni haft en bra helg!

X

Jag tror jag dör

Ja, så har jag kolla på den där lyan som jag fått erbjudande om och jesus om jag blev förvånad. Jag hade föreställt mig något rätt sunkigt men icke icke. Den var så jävla fin så jag nästan dör sittandes framför min dator (ska icke skämta om döden jag vet). Den var renoverad 2004 så allt kändes helt nytt och fint och den var väldigt mysig. En liten tvåa som skulle passa mig perfa!

Så nu får banne mig alla hålla tummarna, vet inte riktigt när jag får svar. Vi är fem som tittat på den så jag har ju en liten chans att få den. Det som gäller är längst kötid får den, jag vet inte hur länge de andra stått men hoppas ju såklart kortare än mig, hihi.Jag ska ringa imorgon och tacka ja, ja och ja lite mer!!!

Annars är jag nöjd, haft en fartfylld dag på jobbet och känner mig nöjd med den. Det är kul =) Hoppas ni haft en fin dag i solen (för nu är det fina vädret också tillbaka, tjiihooo)!!!!

X

Dimman lättar

Ja, mina kära vänner. Idag känns det betydligt bättre, saker är nog inte så mycket klarare men jag har lugnat ned sig. Jag kan inget men jag kommer lära mig och vips så är jag en bitter soc.tant som håller hårt i mina pengar!

Det största jag fick lära mig är nog ändå att det heter socialsekreterare och inte social sekreterare (Ja, jag bjuder på den).

Jag säger då det, 3.5 år på högskolan och fortfarande. Man kan ju undra vad jag gjorde i grundskolan, gymnasiet och högskolan.

Kvällen har ändå avslutats mycket bra med lite good old Korpen, noll boll var i sitt esse och vann första matchen för säsongen med hela 6-2. Gott mos!

Nu ska jag födas (alltså intaga mat) och sen blir det nog kojsen. Det här med att jobba heltid och Svenssontider är fortfarande en omställning för moi! Trött som en murkla jämt och ständigt...

X


Herr ångest på besök

Herr prestationsångest har kommit sig smygande under dagen och just nu känns allt bara kaos i min skalle. Jag förstår faktiskt inte riktigt i nuläget hur jag ska lära mig allt och med herr P.Å i ryggen så blir det inte lättare. Jag jobbar med mig själv, det gör jag men i den här situationen så ringer han inte ens på klockan utan bara stormar in.

Är galet trött och har starka tankar på att emigera till en jordhåla i Bergslagen där inte klienter, försäkringskassor, anstalter och diverse annat folk vill ha tag på mig. Så jag har tid att lära mig allt som behöver läras...

Men i guess att det bara är att tänka positivt, för alla är nya någon gång och snart kan jag det här som rinnande vatten!

Nu blir det föda och sen sömn! Hej primitiva liv =)

X

Kompis det går banne mig bra nu!

Hugaligen,hugaligen och hugaligen lite mer!

Nu får det banne mig lugna ned sig lite för det går way to fort nu. Jag klagar inte men fan, ska allt hända på samma gång! Nytt jobb, körkort och idag har jag fått två lägenhets erbjudande. Galet detta. det är iofs inga lägenheter som känns jätteroliga men det är 2:or och jag ska ge de en chans. Lite närmare stan också. Det är inte heller så att jag kommer få de garanterat men ska titta på de och se vad det är för hyss!

Nya jobbet vill jag inte ens tala om, det snurrar runt och om jag var förvirrad innan är jag det definitivt nu. Känns roligt men typ som en berg o dal bana, med skräckblandad förtjusning =) Har redan kommit igång med mina ärenden med stöd. Idag har jag tagit mitt första egna beslut om ekonomiskt bistånd, var ju stort och för en stund kände jag mig som Guds allmäktig, sitta där och skicka pengar hit och dit, haha!

Nej, snart kommer the girls hit och så ska vi boka resa....Tjiihoooooo!

Som sagt, kompis det går bra nu....

X

Nya jobbet

Första dagen på nya jobbet, på riktigt so to speak. Detta betyder att from now on är jag bara socialsekreterare Karin och jag tror det finns förväntningar på mig....

*GULP*

"Jag är inte rädd, jag kan flyga"

X

Drama drama drama

Det blev en väldigt mysig dag, även om det varit kallt har det varit mysfaktor på högnivå. Jag och J avnjöt en frukost först, vi ses inte så ofta längre så när man väl ses är det mycket catching up. När vi ses så förstår jag ivf varför vi varit så tighta och har så kul ihop, allt är väldigt okomplicerat och enkelt med henne. Vi har varit med om mycket tok och det är alltid kul att prata om.

Sen träffa jag hurtiga J och  vi begav oss till Slottskogen där vi promenderade och kolla på djuren. Roligt det där med djur alltså. Sälarna fick mat och jag fann mig en favvo säl vid namn Ellen. Mycket sympatisk säl som inte var lika hetsig som de andra. Den värsta sälen var herren i sällskapet, han snodde firre av de andra och betedde sig mycket svinigt. Passar det att tillägga ett litet KARLAR! Haha. Det fanns även en liten sälunge där som hette Labba som var gullig.... (måste vara många intresseflaggor uppe nu).

Efter dramat i säldammen blev det titta på pingvinerna där det var ännu mer drama. En pingvin var utfryst och jag som socionom försökte att kolla om han ville prata. Han nappade dock inte på denna idén och jag kunde inget mer göra.Han stod med ryggen mot de andra och var liksom inte med på gruppaktiviteterna. Kändes trist att lämna honom helt allena men men, jag hoppas det löser sig och att han inte vänder sig till spriten.

Efter allt drama lugnade vi ner oss hos älgarna. Mamma Älg har fått två söta som "valpar" (eller vad fan det heter, barn kanske) som var söta. Tänkte ta med en hem ett tag men ångrade mig snart. då jag insåg att de växer fort de där älgarna. Att få plats med mig och en fullvuxen älg här hemma känns inte aktuellt. Men de var rågulliga!

Då J höll på att frysa ihjäl avrundade vi där och som om dagen inte varit tillräckligt händelserik... på bussen började en dam prata med mig. Hon var imponerad av min handledsvärmare som mamma gjort  (min bästa mamma är grym!) och sen började hon tjöta. Hon var själv en pigg änka på 82 år som gärna badade på nakenbadet på Saltholmen. Hon undrade om jag bodde hemma hos mamma och pappa. När hon skulle gissa min ålder gissa hon 18-19 år vilket kändes som ett slag i magen. Efter ett tag i samtal förstod jag att hon nog hade en liten lätt demens för hon frågade mig samma saker och sa samma saker. Hon kom på sig själv och menade att minnet var kort men så blir det när hjärnkontoret alltid har kalas. Haha, störtskön liten tanta!

Nu ska jag städa lite, och vad passar inte bättre än att städa till Jamie Cullums =)

X

Det där med att jogga...

Jag pratat med min käre mor igår och vet ni vad? Hon har sprungit Göteborgsvarvet på det ljuva 80-talet. Jag känner att någon i familjen måste bära vidare det sportiga intresset och det kommer  nog icke bli mina bröder så jag får nog ta mig en riktigt funderare på det där. Först ska jag kanske börja jogga överhuvudtaget, haha. Mamma sa att det var rätt segt och vad fan det kanske inte är så konstigt när man ska lubba 21 km. När jag tänker efter har jag nog både hört lillebror och storebror säga att de varit ute och joggat. Något jag aldrig sagt de sista 10 åren...hmmmmm.....Som sagt, jag ska nog fundera på detta lite till!

Klockan är i arla morgontimme för att vara söndag, jag brukar vanligtvis sussa nu men idag har jag en het frukostdejt med J, så att den är egentligen inte så het men men, det ska bli väldigt trevligt ivf! Solen skiner och jag är på gott humör!

X

Jag=Kloker

Idag blir det en dag på Gbgs varvet, heja heja! Har några vänner som inte fattar sitt eget bästa och ska springa!

Jag däremot fattar verkligen mitt eget bästa och ska således titta allt svett, skador och allmänt elände som varvet medför sig, hehe!

Ha en bra lördag!

X

Torris

Idag har jag varit på det nya jobbet på introduktionsdag.

Vi har träffat jurister, chefer, pratat om sekretess, pratat om vilken jävla fin kommun vi jobbar i, fikat lite, pratat ännu mer om ekonomi och fan och hans moster. Har varit en trevlig dag även om det är svårt för en annan att sitta still och lyssna allt för länge.

Höjdpunkten var nog ändå när vi fick åka på en två timmars busstur i kommunen, så spännande, haha. Då jag kommer jobba i en kommun lite utanför Göteborg så var det mest landsbygd och gröna fält vi såg. Dock även lite mer actionbetonade prylar som hällristningar, avrättningsplatser (ja från förr) och kyrkor. Jag var lite trötter efter lunchen och guidens röst gjorde inte saken bättre. Så jag tror minsann jag tog en kort tupplur. Stabilt läge....

Längtar banne mig till helgen nu, sova och vila är behövligt! Förövrigt tycker jag att min blogg är fruktansvärt torr för tillfället, är kanske i en torr period eller något. Jag ska kamma ihop mig, klippa mig och skaffa mig ett jobb när tiden är mogen.

X

Dagens Aha

Fick just en Aha uplevelse;

De svarta ringarna under mina ögon är inte gammal make up, de sitter fast där...

Fan, I was living in denial....

Idag: Jobb, fler good byes, fruktsallad och Fotboll (Nollbollkoll)

Dagens digga: Foo fighters gamla klassiker Walking after you

X

Tokiga tisdagen!

Satan i gatan,här händer det saker. Henke Larsson spelar i EM, mina läppar är snustorra, jag har inget lypsyl och jag är vansinnigt godissugen. Det är verkligen vad jag kallar tokig tisdag!

Jag kom just hem, har jobbat över och haft  ett nätverksmöte på jobbet vilket gick strålande. det känns som ett fint avslut med denna tjejen. Det börjar sjunka in nu att jag ska sluta. Idag har jag sagt hej då till flera kollegor. Det känns tungt och tråkigt. Jag inser att detta är verkligt och att jag snart sitter på kontor och bestämmer om folks rätt till pengar (i runda slängar,hihi). Jag kan inte direkt skryta med min extas, jag är mest rädd, nervös och i separationsfasen med det "gamla" jobbet. Fast såhär är jag ofta innan förändringar i livet så jag är inte ovan vid dessa känslor. Jag ska snart påbörja operation "peppning inför nya jobbet", då ni!

Alltså, jag är så jävla godissugen, har inget hemma som ens kan liknas saltlakrits...

Anyway, nog med tjöt, dags att duscha!

X

Allsvenskt fotbollslag?!?

Inga tykna kommentarer nu, för som vanligt gick det åt helvete...

Varje gång jag med hoppfulla steg skuttar till Ullevi är jag glad i hågen. När jag kommer därifrån har mitt humör sänkts betydligt för ÖSK är inte mycket till fotbollslag just nu. Det var rena rama cirkusen och man fick ju skämmas!Egentligen är jag nyfiken på hur snacket går i ÖSK, får nöjda lär de inte vara. Som de spelade idag platsar de inte ens i kropen, tvi tvi tvi!

Går i starka tankar att konvertera till något annat lag, vilket vet jag inte. Några goa förslag?

X

Nu jävlar smäller det....

Jag har varit frånvarande men det i vanlig ordning mycket nu, ett hederligt Karin uttryck som används flitigt =) Och vem fan har inte mycket i dagens samhälle kan man ju undra, haha.

Anyway, nu när jag har jobbat ska jag gå och titta på lite bollspel. Örebro är på besök och lirar mot GAIS...

Det här är banne mig en match vi borde kunna vinna kan man tycka. Så nu håller vi tummarna att det blir en vinst, det skulle behövas! Både för laget och för min heder, börjar bli jobbigt att behöva förklara Örebros dåliga spel för alla skadeglada typer. Så ikväll tror jag stenhårt på seger, heja heja!

Tjing tjing!

X

Beach 2008

Nu är det dags för beachen, här i Götelaborg är det så varmt att vi nu ska åka till havet. Blir kanske inget bad för det är säkert minus grader i vattnet men steka kan man ju göra ändå. Jag och Konstpeln är levande lik och ska dit med afrikanen, förstå att vi har prestationsångest att sola ikapp henne. Hon är ju trots allt betydligt brunare från start!Så vi har pressen på oss =)

Sweet!

Ha en fruktansvärt bra lördag!!!

X

I Made it!!!

Jag kom hem i en bit från min roadtrip i Värmland =)

Nästan sex timmar på vägen, rätt kul och tokigt att köra så långt...

Nu är jag trött som en utter, så jag och Konstapeln ska göra absolut ingenting från och med...

NU! Trevlig fredag!

X

Dag sex

Inne på min sjätte dag arbetsdag på raken och känner mig mycket fräsch so far! Jag är inte lika sliten som jag trodde helt enkelt. Nu sitter  jag och käkar frulle, ska snart till nya jobbet och leka socialsekreterare!Känns stabilt men som vanligt mycket skrämmande att jag snart ska börja låtsas att jag vet vad jag gör.

Idag kommer Konstapeln hit och ska leka med mig fram till söndag, det känns hur kul som helst!Med Konstapeln vet man att man får roligt....

Så nu tar jag mitt pick och packeli pack och drar mot andra breddgrader (nja, socialkontoret)!

Ha en lovely dag i solen!

X

Scream your heart out...

Det är verkligen helt galet och jag har sagt det förut men SOLEN och LJUSET är som uppåttjack för mig, och med dessa ord levererar jag ett stort jävla vårskrik;

TJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!

Jag får på något vänster mycket mer gjort när ljuset och solen finns. Inte nog med att man rör sig och är ute blir jag mer produktiv i hemmet. Idag har jag styrt upp tre matlådor (med mat i ja), sorterat tvätt, småplockat, städat toan och socialiserat i telefon med! Tack våren!

Dagens digga: Två låtar som går om, om och ännu mer om igen i min MP3 är:

John Mayer- Say (Man ska banne mig säga det man bär på i hjärtevrån)
Hoobastank-Inside of you (snuskig text för er pervon, hehe)

Nu ska jag städa en gnutta till sen blir det fula Betty =)

X

Fan och hans moster

Hoppla hoppla, det är häftigt att vara i en värld där man banne mig inte kan något. Man kan ju undra vad vi sysslar med 3,5 år på socionomutbildningen, haha. Jag antar att vi lär oss allt som man bör kunna innan för att kunna jobba med det jag jobbar med =)

Idag har det varit papper, papper, papper, klientbesök, inbokningar av möte, datasystem och fan och hans moster. Fan och hans moster kommer nog vara mina följeslagare de närmsta månaderna. Dock känns det betryggande att alla varit där jag är nu, för ingen kan något när man är ny!

Nu blir det lite föda och sen ska det kollas på NollBollKoll, heja nu!

Trevlig solig måndag =)

X


Im loving it

Nu är jag med i matchen igen efter en hel lång helg at work. Har som vanligt varit en lugn och skön helg men är ändå skönt när klockan ringer sluta och man får gå hem =) Har fått mycket gjort också vilket känns lite som en seger, helgerna blir man oftast lite mer passiv!

Så, idag har det varit tropisk värme och ni vet ju vad jag tycker om våren och solen. I F*cking love it! Hann sitta ute lite idag och sola min genomskinliga kropp, för det är just vad jag är. Jag är för tillfället så blek att man banne mig ser igenom mig, haha.

Förövrigt har jag i vanlig ordning tagit mig vatten över huvudet och kanske till och med hela kroppen (blubb blubb blubb). Har  sju dagar i sträck på jobben mina. Egentligen är det inte överdrivet massa, i mina ungdoms dagar ( unga 20) hade jag två jobb och jobbade cirka 14 timmar om dagen i fjorton dagar i sträck!Så jag klagar icke men...

Jag har jobbat helgen på gamla jobbet och nu i veckan varvar jag båda jobben. Det är mycket på det nya jobbet som ska läras och även om jag inte gör mycket är jag helt bombad då dagen är slut. På gamla jobbet är det en hel massa som måste avslutas så där är det med full rulle. För att avsluta mitt maraton jobberi så tar jag bilen och åker på resa till Värmland på fredag. Det är liksom the grande finale, haha. Första gången jag kör så långt själv för ett besök som kanske är 30 minuter, haha. Det kan tyckas lite ovärt men det är livet som behandlingssekreterare =)

Anyway, jag är vid gott mod, bara nervös att jag kommer vara grintrött mest hela tiden. Fast, med solen i våra hjärtan ska det inte grinas något alls =) Sen har jag faktiskt massa kul inplanerat med såsom korpenfotboll med NollBollKoll (som nog är det sämsta korplaget i Svea rike), lek med Konstapeln som kommer på besök (tjiiihoooo) och eventuellt reseplanering för Resa 2008. Så håll i hatten, vecka 19 kommer bli en grym...

Det snurrar mycket i huvudet fortfarande men som vanligt är det bara spänna fast sig och enjoy the ride!

Nu ska jag käka melon och drömma om kärleken!

X

Confusion

Då var det lördag igen, då jag varit ledig i två dagar så är det i mina ögon måndag. Jag ska även till jobbet idag så även detta spär ju på min desorientering av veckodagarna. Att vara lite förvirrad hör iofs numera till min personlighet och är något jag börjar vänja mig vid. Någon som känner igen sig?

Har skrivit ungefär tre olika versioner av detta blogginlägg men upptäckt att de alla blev självutlämnande AB så därför väljer jag nog att avsluta här istället, haha!

Så det vi kan konstatera idag är att jag är veckovill och att jag har saker jag vill skriva men  jag känner mig begränsad och censurerar mig själv istället =)

Är förvirringen mindre nu? Jag tror minsann min förvirring blev ett snäpp värre.....Haha, welcome to the life of Karin =)

X

Nu så...

Nu så, gott folk min mage har klippt sig och skaffat sig ett jobb dvs det är mycket bättre. Det känns ju lovande för kommande tid. Jag är dock lite orolig för ett återfall men ska föröska att inte känna efter så mycket så går det bättre!

Så idag ska jag faktiskt lämna mitt råtthål och ge mig ut bland folk. Känns skönt för jag höll på att få frispel igår kväll och la mig för att sova tidigt bara för att de skulle bli idag =) Visst är det skönt att vara inne men inte om det är ofrivilligt!

Så idag ska jag leka med massa söta people; ska följa med L som ska gadda sig, räkna med att jag kommer vara sugen. Hon ska göra en söt liten körsbärsblomma bakom örat tror jag bestämt. Jag har ju lite planer för två tatueringar men denna gång ska jag ta det lugnt och TÄNKA efter lite mer. Min Daisy är ju jättefin men kom ju i tankarna väldigt hastigt, dessa ska få värka fram lite mer... är min plan ivf, hehe!

 Sen ska jag leka med sötaste E som har vattkoppor. Jag har redan haft det så jag tänkte hänga lite med en grining söt tjej på snart 2 år. Hon och jag brukar alltid kunna hitta på skojiga saker ihop. Idag kanske det blir lite fotboll i vardahsrummet, hon har en grym högerfot den där lilla godingen! Då hon är sjuk kanske man ska ta det lite lugnt och sjunga några goa bitar istället. Jag kan en grym rockig version av Bä Bä vita lamm....

Det är min dag och I like it!Hoppas ni alla får en riktigt bra dag med!

Dagens digga: Adam Tensta-before u know it
                            Jason Mraz- Im yours
                             Hoobastank- Unaffected

X

Tummy ache

Upp till kamp mina vänner, det är ju banne mig första maj idag och gissa om jag gjort massa....

NOOOOT!

Jag önskar dock, för planen var faktiskt att demonstera, mysa med L och ha en härlig ledig dag men detta skedde icke. För igår kväll efter att ha mufflat i mig ton och ännu mer mat så fick jag någon konstig kramphistoria i min mage. Krampen vägrade ge med sig trots olika former av försök till lösningar (läs massage, toabesök, andningsövningar). Jag kunde inte ens gå upprätt utan att det gjorde grymt ont. När jag gick och lade mig gjorde det svinont och jag kunde inte ligga på sidan utan bara på rygg. Hela dagen idag har jag krampat runt med magen och inte kommit någonstans, har inte fungerat för det har gjort så ont.

Då jag redan har släng av hypokondri blev det mycket värre då jag sökte på magont på sjukvårdsupplysningen. På fem minuter hade jag diagnostiserat mig själv med både magcancer, tarmvred, blindtarmsinflammation, stressmage, propp i magen och gud vet vad.

Som tur var har smärtorna avtagit under eftermiddagen och nu är det bara lite molande kvar. Hoppas det är bra nu och inte blir mer. Dock hade jag precis samma  problem för några veckor sedan, så detta verkar ju vara något som min mage vill pyssla med ibland.

Anyway, såhär kul har min dag varit, så tråkig att jag till och med berättar om mina magproblem, haha. Tack för mig!

X