Walk on the wild side!

Jag gick och gick.Det var helt underbart väder, tog till å med av mig jackan ett tag och njöt av solen i ansiktet!Jag välkomnar våren när som nu! Jag kände mig nästan som Forest Gump när jag travade på, ingen kunde stoppa mig, fast jag gick ju iofs inte mer än två timmar men ändå!Fick ändå tid att fundera lite, sortera tankar och samtidigt få motion. Så det var gott för lilla moi!

Jag bor nära E6:an och min plan var att promenera till Ikea från början. Då får man följa E6:an, så så mycket frisk luft har jag nog inte fått, men det var lite mäktigt att gå brevid en riktigt trafikerade väg, musiken på högsta volym, solen i ögonen och känslor högt och lågt i kroppen. Jag andas in utsläppen med glädje!!!Sen när jag började närma mig Ikea insåg jag hur mycket people som var ute på shoppingstråt och då gick jag vidare och sket i det, tok!

Ikväll börjar det där spektakelt som kallas Mello (Melodifestivalen). Jag och mina vänner är trogna vänner med Mello och ikväll är inget undantag. Jag, S och A ska samlas för en afton med hemska kläder, dålig musik och många tonartshöjningar!!!Kommer nog bli skoj, till detta blir det lite vin och tilltugg, kommer nog bli en mycket trevlig kväll!

Melodifestivalen!?! Bra eller anus?

Sayonara!

X

Kommentarer
Postat av: Konstapeln

Får nog säga anus... Jag är besviken att Tommy gick vidare, hade hellre sett att Andreas fått platsen. Men annars Mello är alltid Mello, i like!!

2007-02-03 @ 23:15:48
Postat av: Moster

tittar inte på melodifestivalen. Vem orkar alla dessa lördagar. Kram

2007-02-03 @ 23:49:01
Postat av: Karin

Konstapeln: Anus big times men du har rätt, mello är alltid mello!Och det är väl en hatkärlek som finns där

Moster: nej,det gör du rätt i,spendera din tid på nåt vettigare är mitt råd!Kram!

2007-02-04 @ 13:03:21
Postat av: mr A

ANUS! Har alltid varit (iaf sen 1995 typ) och kommer alltid att vara.

2007-02-04 @ 13:52:53
Postat av: sara

Bra! eller egentligen inte.. mest en tradition som känns kul att följa. Fast mello har allvarligt talat inte varit bra sen 80-talet, och delfinalkonceptet känns väldigt uttjatat nu. Dags att gå tillbaka till en final igen. Jag lär ju dock följa mello ett antal år till...

2007-02-04 @ 17:49:02
Postat av: Karin

Mr A: Hmmm, var det bra 1995?Haha, jag håller som sagt va med, men jag tycker fortfrande det är underhållningsvärde i det, men det börjar tunnas ut det med...

Sara: Kanske var lika dåligt på 80-talet men då visste man inte bättre, eller nåt sånt!Men kommer också följa det, är ju en traddi!

2007-02-04 @ 21:27:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback