Spegel spegel på väggen där...

S min vän hittade ett roligt test här, hihi...så det tycker jag ni ska göra. Jag älskar ju test och listor som ni säkert inte gått miste om.

Jag blev spegeln Riska. Yippie yay!!!Jag letar nu efter ett diskställ eller ett Tv-ställ som passar mig vad det gäller kärlek =)

Vad blev nirå?

X


Kommentarer
Postat av: Johanna

Tusen tack för det värmande smset idag... Ett sånt sms värmer ända in i djupet av hjärtat. Jag mår tack vare fig mkt bättre och ångest har minst sagt avtagit från igår.. Bara en gnutta kvar:). Jag oxå en Riska och är redan på väg till Ikea för att ragga på diskställs och tv-ställs handlare. Pussi,pussi!

2007-02-12 @ 19:46:47
Postat av: Sara

Alla verkar bli den där spegeln. Jag behöver inte bege mig till ikea och leta möbler, har redan mitt diskställ, eller jag har ingen aning om vad han är, men han får iaf diska ofta..haha

2007-02-12 @ 21:05:44
Postat av: Linda

Jag är bokhyllan Billy i mörk fanér. Passar ihop med ett diskställ jag med. Är skeptisk dock, jag lyssnar aldrig på flygvärdinnans säkerhetsgenomgång... :P

Postat av: eremo

Jag är oxå bokhyllan Billy i mörk fanér.
sjukt test.

2007-02-13 @ 09:22:47
URL: http://eremo.blogg.se
Postat av: Karin

Ha ha! Varför har jag inte gått in på din blogg tidigare!? Men nu så! Bättre sent än aldrig.. Jag har suttit här på mitt socialkontor o skrattat högt för mig själv till alla tokiga saker vår kära Rosa hittar på! Detta ska bli en fortsättning, det vill jag lova! By the way så blev jag också en spegel, jaha vad säger man.. jag har ju mitt tv-ställ där hemma, för något diskställ tror jag inte att han är. Han är ju mer för det där med tv, alltså.. :)
Ha det bäst! Kramis

2007-02-13 @ 13:16:45
Postat av: sara

Karin! jag trodde han var mer för det här med film jag...

2007-02-13 @ 13:59:38
Postat av: Karin

Johanna: Ingen fara babes, klart man får ta hand om varandra. Nu får vi ta och åka till Ikea ihop och ragga diskställ, hihi....Kram!

Sara: Ja, Spegelen kanske motsvarar Svensson, haha!Joakim är nog ett diskställ, det passar honom tycker jag allt. Det är bra att det är lite ordning och reda i hemmet Sara, haha!

Linda: Nej, om du inte gör det är det dags att du börjar lyssna kvinna!Viktiga grejer som avhandlas ju...Jag sitter som manisk och lyssnar,haha!Typiskt en spegel kanske, haha!

2007-02-13 @ 18:33:07
URL: http://karinrosa.blogg.se
Postat av: Karin

Eremo: ja, inte så vetenskapligt tror jag, haha...men nu ska jag ut på IKEA och ragga, sugen på att följa med kanske?hihi....

Kajin: Välkommen till min blogg!Du är hjärtligt välkommen, hihi!Ja, kunde nog tänka mig att du var en spegel, Chrille är la en Zebra, hehe...och jag instämmer med Sara, han gillar väl bara film....=) Kjam kjam!

2007-02-13 @ 18:35:46
URL: http://karinrosa.blogg.se
Postat av: Kajin

Då var det morgon igen, jäsp.. vilken tur att man kan få sig en skymt av lite Rosa så här på morgonkvisten..
Karin och Sara: Ha ha.. ja, nog är film hans favvo! Undrar vad det kan bli för romantiskt ikväll..:)

2007-02-14 @ 08:15:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback