IKEA och jag

Igår gick vi en ny battle. Jag och min käre vän IKEA.

Min vän har gått och blivit med lägenhet och igår skulle jag och T göra en hjälteinsats med möbelsnickeriet. Jag har ett dåligt förflutet med IKEA och har som sagt var inte byggt ihop knappt något i  min lya, varför göra det när någon annan kan göra det åt en?Haha....

Igår var det dags igen, jag och T gav oss på ett köksbord medan resterande skara gick på en TV bänk. Jag måste säga att det gick faktiskt bra, jag och T hade ungefär koll. Fast i slutet satte vi benen fel, det upptäckte jag efter att vi tyckte bordet var bra rangligt, tok!Men till slut så stod det där i alla sin prakt. Jag var nöjd för att jag gav inte upp en enda gång som jag brukar. Jag och T slet och med lite hjälp firrade vi det, haha.....yay!det är ett steg i rätt riktning.

Idag var det måndag igen och jobbet kallar....ska sova natten med, så har några timmar framför mig. Känns dock bra, har massa saker att styra med på jobbet. Nu lät jag väldigt viktigt, vilket jag är, muhahahaha!

Ha en bra dageli dag!

X

Kommentarer
Postat av: sara

IKEA ja, det är ju underbart skojigt att sätta ihop möbler! Min favorithobby tror jag.. Här är förresten ett test om vilken IKEA-möbel man är. Jag är hallspegeln RISKA.. http://www.ikea.family.ikea.se/ikeafamily/jsp/polopoly.jsp?d=226&a=1455

2007-02-12 @ 13:38:51
Postat av: Karin

Sara: ja, därför har du ju fått hjälpa mig med en och annan möbel!Fler kan det säkert bli med,hihi!Ska göra testet snarast!

2007-02-12 @ 18:30:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback