Fröken fräken ifrån Fryken...

Klockan 05:05. Det är inte ofta man härjar omkring så här tidigt förutom när man stannat uppe lite väl länge på krogen, längesen jag gick upp 04:40, haha.....

Idag är det utbildning/handledning som gäller, vi ska åka till Karlstad och vara på ett hotell hela dagen. Värmländska skogarna hägrar, tok tok!Jag vet inte vad ni tycker men jag tycker det känns himla vuxet, först tulpaner och sen kurs i Karlstad, vad händer?Det ska bli spännande, även om jag nu känner mig lite trött...men här ska det kursas!

Ikväll är det konsert på G med, C ska lira på någon pub i Masthugget och tjejligan får allt gå dit och titta!Till denna sköna musik kanske det blir en öl men jag får nog ta det lilla lugna, uppvaknande vid 04.30 och öl kan få lisvfarliga konsekvenser =)

Ha en super dag, det ska jag ha! Tjingeling!

X

Kommentarer
Postat av: Kajin

Hallå alla glada!

Måste bara rekomendera en sida om ni vill få er ett gott skratt! Läste i dagens metro om vad folk snappat upp på bussar o spårvagnar.. Gå in på tjulyssnat.se där finns en himla massa skoj! Jag o en kollega har fått oss några riktigt goa skratt så här på morgonkvisten!
Ett gott skratt förlänger livet :) Ha de!

2007-02-16 @ 08:39:56
Postat av: sara

Ja, tjuvlyssnat är en gammal klassiker, muntrar upp vilken trist, grå dag som helst.. Karlstad är trevligt! Fin stad och världens bästa hockeylag!!! Plus att min "svärmor" bor där..(va vuxet det låter..)

2007-02-16 @ 10:48:28
Postat av: Johanna

Tjena! Ja tjuvlyssnat är grymt sköj! Ni vet väl att den finns att köpa i pocket oxå till en mkt billig peng:) En favo lyssning är nog från BK på avenyn... Killen i kön driver med den stakarns nya kassa tjejen o frågar efter om det är flensost på burgaren. Tjejen blir osäker och ropar ut i mikrofonen om det är flensost på burgaren.. Stort skratt från alla i personalen o i kön.. HIHi!

2007-02-16 @ 11:55:41
Postat av: Johanna

Gissa! Magnus ville komma o hälsa på mig här i Öret... Vad händer???

2007-02-16 @ 11:56:56
Postat av: Karin

Kajin: Ja, visst e den skoj, man tror många blev tappad som barn när man läser!Men kul e det, hihi....tack för igår, det va skoj!

Sara: ja, du vinner ju vuxenpoängligan över mig by far, haha...men du har rätt, Karlstad är en fin stad, eller det jag sett ivf....=)

Johanna: Ja,boken kom ut för några veckor sen va?KUL KUL!Angående Magnus, herregud, nu får det va bra!Han ska rakt inte komma på något besök kvinna!Det är en ordination från dr love!Kram

2007-02-17 @ 12:29:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback