Im back!

Hej hej, hemskt mycket hej! Nu har jag haft jullov från bloggen men ska nu ge er en ordentlig uppdate på hur jul 2007 var för fröken Rosa. Jag gör det i punktform, blir kort och konscist tänker jag. Glömmer säkert hälften med. Så listen and learn kids:

* Jag har ätit, ätit och ätit lite mer. Efter detta haf jag mått illa en stund för att sen äta lite mer. Julen är för mig egentligen ett stort illamående då jag bara äter för mycket mest hela tiden. Men gott har det varit. Dock är jag inget fan av julmat (den har också slinkit ned) så har botaniserat lite mer i mamma och pappas tokiga julmat som morotsdip, böngryta, goda grillspett, brollans galet goda potatisgratäng och kusinens fantastiska quorn köttbullar, mums säger jag!!!
* Jag har försökt styra upp julfeeling hemma, klätt gran, druckit litervis med must (its a must, hehe) och längtat efter snö.
* Jag har fått klappar av min bror och lite annat löst folk och blivit nöjd som fan. Gåvorna jag fick var: en bodybutter, en vattenpipa som var ashet så kom nu och rök vetja, en fin anteckningsbok, fina uppläggninsgafflar, en mobilpryl och en fiiin kalender!! Sen har jag lyckats gett bort årets julklapp till mor och far, en sodastreamer. Så vi har kolsyrat det mesta.
* Jag har börjat skriva må bra bok i min nya fina anteckningsbok. Svårt men jag är nöjd med mig själv!
* Jag har umgåtts med nära och kära. Ni vet vilka ni är och mitt hjärta är varmt och helt med er....PUSS!
* Jag har gjort en klassiker, gått ut på juldagen och faktiskt haft ruskigt skoj. Efter en stillsam pubkväll blev det klubb. Jag och min vän K styrde och ställde i kön och när vi väl kom in fanns det en hel massa välkända nunor att hälsa på. Mycket trevlig kväll som slutade med att brollan och jag tog sällis hem. Jag hade pumps och var lika lila som de kan jag säga.
* Jag har varit på en blixtvisit i Gästrikland hos min älskade farmor. Hon är piggare och vi myste en massa. En mer godhjärtad människa får man leta efter!

Idag lämnade jag Örebro med glädje och lite sorg. Passande nog spelades Håkan Hellström i lurarna när jag rullade in i ett regningt Göteborg. Då vet man att man är hemma. Lite vemodigt är det allt. Är hemma själv från att ha toksocialiserat mig i dagarna sju. Jag är tillbaka i vardagen, ensamheten och regnet.

Nej, nu får ni berätta, vad har ni styrt med?

Lägger kanske upp lite bilder här senare, annars finns de på FB, hihi!

X

Kommentarer
Postat av: Helena/moster

Hej du, intressant sammanfattning!
Man måste vara stringent. Och det är du!

Postat av: Karin

Helena: tackar, jag gjorde mitt bästa, haha!

2007-12-31 @ 12:15:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback