Vilken dag!!!

Jag hade 15 kronor i min plånbok, inget på banken (har på ett annat konto men de ska icke röras till bagateller som mat,hihi). Jag hade tänkt att inhandla ett paket fil, som kvällsmat då matförrådet här i vanlig ordning är tomt. Jag kände mig förnuftig när jag vandrade in i mataffären men vad snopen jag kände mig när jag gick därifrån. Blev inte alls som planerat och fråga mig inte varför. Jag har en teori att det var för att jag alltid är så förbannat trött efter att ha jobbat dygn och glömde bort planen jag smidit innan...

Ja, hur som helst. Jag kom ut med två tablettaskar, en ask Tutti frutti och en ask Svarta katten. Just like the old days! Jag kände mig lika glad i själen som man gjorde då lördagen kom och man fick köpa lördagsgodis.

Nu känns det mindre kul, för jag har ingen mat hemma. Får äta popcorn till kvällsmat =) Till råga på allt spelar Örebro jävla fotbollsklubb sina vanliga gamla bonnfotboll och åker nu ut allsvenskan.Jag  kan inte säga annat än att de förtjänar det. Spelar man som nötter har man inte i allsvenskan att göra (kan vara så att jag får äta upp detta senare men jag står fört!). Har efter 90e minuter haft ett enda skott på mål (enligt Aftonbladet), hmmmm. Jag vågar säga att till och med jag hade lyckats få till ett skott på mål på 90 minuter och då får jag inte ens betalt för att vara PROFESSIONELL fotbollsspelare. ja herregud, var är världen på väg?

Nej, nu jävlar ska det käkas popcorn!

X

Kommentarer
Postat av: Linda-Sara

Men Karin då... Tänk på kosthållningen! ;)

Postat av: Anonym

Linda-sara:ja, jag vet men popcorn smakar väldigt bra det med,hihi

2007-08-26 @ 21:02:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback