Spökboll...

Tittar På filmen Dodgeball. Får minnen från en svunnen tid, minnen som får mig att le. När jag bodde i Australien 2004 gick den på bio och jag var på dejt med en kille jag träffat helgen innan. Det var vår andra dejt efter vår första dejt då vi sågs över några drinkar. Rättare sagt jag drack några drinkar, han drack många. Han bekände sin kärlek samma natt vid ett övergånsgställ och jag var nog lite skeptisk då...men things turned around.

Vi gick på bio helgen efter och åkte hem till honom efter för att socialisera. Det var rätt trevligt men jag bestämde mig ändå för att sova hemma. Han skjutsade hem mig och i bilen blev det stelt. Vi sa hej då och sa att vi skulle höras. Puss på munnen och hej då!Under kvällen hade vi diskuterat förhållanden (ja inte vårat) och hur viktigt det är att vara ärlig.

Det var det sista jag hörde från Ben!Försökte smsa och ringa utan framgång, tokigt va? Då blev ju såklart jag mycket mer intresserad än jag någonsin varit, bara för att han dissa mig =) Så fungerar jag, logiskt som fan.

Ja, jag grät inte över spilld mjölk så speciellt länge kan jag säga men filmen väcker minnen, roliga såna. det halvåret i Aussie var helt otroligt roligt!Jag levde livet det vill jag lova! Ben och jag har fortfarande en oplockad gås eller kyckling och en dag kommer han få betala, haha...

X


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback