Konstapeln filosoferar

Jaha!! Första gången i mitt liv som jag får äran att blogga... Blev faktiskt lite nervös nu när Primen föreslog att jag skulle uppdatera hennes läsare på vad som händer här i Norrland.

Vår kräftskiva i går blev succé. Massa gott att äta o en hel del att dricka. Det blev tal till mannen, myrsloksdans och mycket skratt innan vi styrde kosan mot city. O`leary´s bjöd på otroligt bra musik o vi hängde på dansgolvet till sena timmen. Då var Primen så trött o ville åka hem o sussa, vilket gjorde att vi fick springa till bussen.... Bussresan överlåter jag till Primen att berätta om då hon fick åka med stans skönaste busschaffis. Jag var ju inte lika klok som Primen utan fortsatte min natt på max o kom hem alldeles för sent...

Primen inflikar: Busschaffisen var en Ragga ragga muffin säkerligen från Jamaica som hade Bob Marley högt i hela bussen, samtidigt som han  med tillhörande dreads gungade med vid ratten. Det var ett lugn utan dess like att skumpa runt i ett mörkt Umeå med No woman no cry i högtalarna, Nästan så att jag skulle vilja kalla det en av höjdpunkterna på hela Umeå resan, hihi.

Dagen till ära har vi ätit amerikanska pannkakor, tvättat o sovit till en film. Pizzan stundar innan vi packar ihop för i dag o säger god natt!!

I morgon drar Primen vidare på nya äventyr till Stockholm och jag kommer att sakna henne här hos mig.

Tack för oss!!
// Konstapel Karin

Kommentarer
Postat av: eremo

det var på tiden att du tog Konstapelns bloggoskuld!!
jag väntar på att hon startar en egen och slutar snylta på andras.

Postat av: sara

Det låter som en lyckad kräftskiva och en trevlig tid i umeå... Här söderut har det också varit bra, med festival och allt. Bäst var säkert, florence valentin, hives och manu chao. Sämst var vädret, men det är ju göteborg så jag borde ju vara van. Nu hoppas jag att veckan går fort så karin snart kommer tillbaka hem, saknar dig lite ju..

2007-08-12 @ 19:54:32
Postat av: Karin

Eremo: Jak, hon e riktigt duktig hon men som hon säger, lite nervös var hon allt. Tog tid för henne att diktera ihop det här,hihi...men jag ska jobba på henne ju!!!
Sara: Ja, jag har läst att det var livat in the luck, så jag förstår att du hade kul!Göteborg har jag näst minst soltimmar i sverige denna sommar så, suprise är det la inte, haha!Ja, snart e jag hemma och då kan vi leka en massor igen,tjiihooooo!KRAM!

2007-08-12 @ 19:59:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback